X

Demonizarea și pervertirea minții COPIILOR: Ora de ISTORIE LGBTQ în compania unui TRAVESTIT cu COARNE (SUA)

Sursă imagine: captură Youtube

Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul Luna Istoriei LGBTQ la biblioteca din vecinătatea casei lui Michelle Obama, în Long Beach, California.

După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat pe Instagram o poză cu el în timp ce le citea copiilor în biblioteca publică, spunând că a fost „una dintre cele mai bune experiențe de care am avut parte ca travestit.”

„Este atât de important sa fim reprezentați și toate categoriile din LGBTQ+ să fie normalizate în viața de zi cu zi”, a spus Mochi.

„Faptul că am văzut atâtea fețe încântate mi-a umplut sufletul de bucurie și sper să revin curând! Mulțumesc tuturor care au făcut din această oportunitate o realitate și un eveniment LGBTQ de succes…”

Cel puțin o persoană n-a fost prea încântată de ora de lectură a travestitului: Omar Navarro, un candidat republican pentru Congres, care urmărește sa o înfrângă pe candidata democrată deschisă Maxine Watera, în districtul 43, transmite KCBS TV.

Navarro a întrebat:

Ce îi învațăm pe copii la școală? Introducem învățături demonice în viața lor, aici, în Long Beach. Sunt revoltat că s-a permis acest lucru.”

O poză cu travestitul la ora de lectură postată pe paginile de Twitter și Facebook ale bibliotecii publice din Long Beach a fost ștearsă mai târziu” a spus KCBS.

Dar templul lui Satana n-a avut asemenea mustrări de conștiință, răspunzând cu „Salut, Satana!” unui părinte care a criticat evenimentul, a transmis postul.

Alții au fost pe aceeași lungime de undă:

„Îți mulțumim foarte mult că ai venit la bibliotecă, că le-ai citit copiilor, că ai fost MINUNAT!” , a spus un comentator pe pagina lui Instagram a lui Mochi.” Îmi pare rău că ești urât. Te-aș îmbrățișa dacă aș putea.”

Pe o altă pagină, au apărut comentarii ca reacție la eveniment, care spuneau: „Îmi place orașul vostru atât de mult!” și „Minunat!”

Ora de lectură a travestitului face parte dintr-un program de colaborare între biblioteca publică din Long Beach, centrul LGBTQ din Long Beach, Rețeaua Alianței între sexe și sexualități și Curtea Imperială non-profit LGBTQ din Long Beach, a adăugat KCBS.

Anterior, „The Blaze” a raportat că ora de lectură pentru copii a travestitului s-a ținut și în  Boston și New York.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!