X

Tara ABSURDULUI. Studenta care i-a GASIT SINGURA pe HOTI, după semnalul GPS de pe tableta furată, despre politisti: „Tot pe MINE m-au acuzat”

de null

O studentă rămasă fără un laptop şi o tabletă după ce maşina i-a fost spartă de hoţi a reuşit, cu ajutorul semnalului GPS, să identifice adresa la care se găseşte tableta.  Judecătorul a refuzat, însă, emiterea unui mandat de percheziţie. Ulterior, semnalul de pe tabletă a dispărut, iar tânăra şi-a luat gândul de la bunurile furate.

Ioana, o tânără din judeţul Arad, studentă în anul trei la o facultate din Timişoara, a rămas în data de 25 septembrie 2017 fără mai multe bunuri, printre care un laptop şi o tabletă. Hoţii au furat bunurile după ce au spart maşina tatălui tinerei, parcată în Complexul Studenţesc din Timişoara. Pentru că tableta era dotată cu sistem de localizare prin GPS, Ioana le-a indicat poliţiştilor adresa la care figurează „cazată” tableta.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, au cerut mandate de percheziţie, dar judecătorul a refuzat emiterea mandatului. Surse din Poliţie susţin că refuzul judecătorului ar fi fost justificat prin faptul că la adresa indicată de tânără erau mai multe apartamente, iar victima nu a putut indica în care dintre apartamente se află bunul.

Cert este că, a doua zi de la respingerea solicitării de emitere a unui mandate de percheziţie, semnalul GPS a dispărut. După aproape o săptămână de la solicitarea mandatului de percheziţie, poliţiştii s-au dus, totuşi, la adresa indicată de Ioana, rugându-l pe unul dintre proprietari să îi lase să verifice locuinţa. Evident, poliţiştii nu au găsit nimic.

„Dupa ziua de joi, în care mi s-a respins mandatul, a doua zi,vinerea, semnalul de la tabletă a dispărut şi abia săptămâna următoare, marţea, au mers politiştii la casa aia cu frumosul, au bătut la uşă şi au cerut voie să intre în casa. Logic că nu au găsit nimic. Tot pe mine m-au acuzat că sistemul de urmărire nu era bun. Anul acesta am licenţa şi sunt disperată pentru că totul aveam în laptop”, a declarat Ioana pentru „Adevărul”.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş a declarat că dosarul este încă în lucru şi se continuă cercetările. Tânăra şi-a luat, însă, gândul de la recuperarea bunurilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Inca o dovada ca hartia si pixul de care aproape nimeni nu-si mai aminteste si nu le mai foloseste,sunt(inca)bune in scoli si facultati.Bietele facultati au devenit atipice,profesorii expunandu-si materia verba ca pe vremuri in fata clasei/amfiteatrului,iar studentii stand de vorba intre ei,rad si se joaca pe smarphone-uri sau asculta muzica.Nimici nu mai este ce a fost,din pacate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button