X

Parada MOGULILOR PERVERȘI de la HOLLYWOOD … WEINSTEIN e doar UN VÂRF DE ICEBERG împins în față pentru a MUȘAMALIZA o rețea criminală enormă

de null

Împorivindu-se acestui val de acuzații, Lindsay Lohan a spus într-un videoclip Instagram bizar (cu noul său accent):

“Nu mi-a făcut nimic rău sau necorespunzător. Am realizat câteva filme împreună. Cred că toată lumea trebuie să se oprească; cred că este greșit. Deci luați atitudine.”

Acest videoclip este neașteptat deoarece Lohan este unul din cele mai evidente cazuri de celebritate Hollywood “abuzată” de elită. Chiar apare în ședințe foto descriind statutul ei de Beta Kitten.

Lindsay Lohan într-o ședință foto de Tyler Shields unde urmează să fie “folosită” de bărbați.

Videoclipul a fost șters după aproximativ o oră. Rose McGowan, una din cele mai vocale acuzatoare ale lui Weinstein a postat:

“Vă rog s-o luați ușor cu Lindsay Logan. Fiind o actriță infantilă devenită sex simbol denaturează creierul în moduri pe care nu le puteți înțelege.”

Are dreptate. Actorii infantili sunt în mod repetat abuzați și traumatizați pentru a fi transformați în sclavi MK. Precum este explicat în acest articol, schimbarea bruscă a accentului și discursului lui Lohan e un simptom al controlului mintal bazat pe traumă.

Vârful icebergului

Deși acuzațiile împotriva lui Weinstein sunt dezgustătoare, ele reprezintă doar vârful icebergului acțiunilor sordide ce sunt “zvonite” despre elita hollywoodiană. Cum rămâne cu rețelele de trafic cu minori și prostituție infantilă? Abuzul ritualic? Sclavii MK? Asasinate la comandă? Desigur, divulgând toate acestea îi supune riscului pe cei încă aflați sub protecția elitei. Momentan, acuzațiile împotriva lui Weinstein îl implică numai pe el, și așa vor să și rămână. Este o demolare controlată.

Actorul James Van Der Beek a postat de câteva ori în sprijinul actrițelor care au mărturisit și a dezvăluit ce i s-a petrecut și lui.

https://twitter.com/vanderjames/status/918349928547708929

După cum puteți vedea, nu îi numește pe acei “oameni bătrâni, puternici”. De ce? Pentru că încă sunt protejați.

A fost implicat Weinstein în mai mult decât atât? Probabil nu vom ști niciodată, dar ultimul paragraf din articolul New Yorker despre Weinstein ridică îndoieli.

“A procedat în felul acesta sistematic de mult timp”, fosta angajată ce a fost nevoită să servească rolul de “honeypot” mi-a spus. Mi-a mărturisit că se gândește adeseori la ceva ce a șoptit-pentru sine însuși, din câte se pare-după una din multele cerți la birou. A tulburat-o într-atât de mult că a notat în iPhone, cuvânt cu cuvânt: “Sunt lucruri pe care le-am făcut de care nu știe nimeni.”

– The New Yorker

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4
Categorii
Filme
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

  1. Ovidiu, cand veti pricepe ca o tinta foarte importanta, daca nu poate cea mai importanta a unui astfel de site este ca CEI CARE NU S-AU TREZIT SA SE TREZEASCA. Se adreseaza celor care s-au nascut deja spalati pe creieri intr-o lume perversa a divertismentului. Trebuie sa vada si ei ce crime sunt in spatele acestui divertisment pe care societatea l-a bagat tuturor pe gat. si astfel sa vada ca oricum ai da-o in sistem, ajungi sa iti vinzi sufletul iadului si nu ai alta alternativa pentru mantuire decat, Ortodoxia!

   Dar nu toti sunt la nivelul neprihanirii ca tine. Daca toti ar fi ca tine, poate nici nu ar fi nevoie de prea multe site-uri. Sunt atatea carti ale sfintilor parinti.

   Dar unii traiesc inca in lumea antihristica si nu stiu cata suferinta si ce prapastie e in spatele ei…

   Pentru cei care au demult cuget ortodox exista si alte articole, daca vor sa fie neprihaniti si nu ii intereseaza asta.

   Uite iti mai recomand niste site-uri:
   https://caleaimparateasca.wordpress.com/

   https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/08/19/caprioara-in-raiul-pierdut-de-sf-iustin-popovici/

 1. O, da, extraordinar! Sminteala produce lumea toată în care trăim. De cum deschizi internetul, apar numai ‘organe’ dezvelite. Tocmai aici ți-ai găsit să comentezi! „Tenta sexuală” cum spui tu găsești și în Pateric și multe cărți duhovnicești, pudibondule! Doamne, ai milă.

 2. Când faci păcatul public ai un scop, m -am lamurit definitiv cu acest site. Se amestecă otrava cu mierea pentru creștinii calduți și mai puțin pricepuți în lucrările diavolului .Se lucrează foarte subtil. Ne place să ne închinăm lui Hristos dar să-I slujim satanei.

  1. Cu toată dragostea frătzioare, asta e lumea în care trăim. Vrei să te informezi, bine. Nu vrei, iarăși bine. Nu te informează nimeni cu forța. Într-un fel sau altul ceea ce se petrece în lume ne afectează și ne va afecta și pe noi din ce în ce mai direct, deși ne facem iluzia că nu va fi chiar așa. Dar de realitate oricât de hidoasă ar fi ea, nu putem scăpa, oricât „disconfort” ne-ar produce. Te poți rupe cu adevărat de lumea asta așa cum este ea, doar dacă te duci să trăiești într-o peșteră ca un eremit. Poți să faci asta? Se va ajunge și la asta cu siguranță în vremurile lui antihrist, pentru cei care vor apuca acele timpuri, și vor vrea/putea să fugă din calea apocalipsei. Până atunci însă, lumea se va ticăloși din ce în ce mai mult, să n-ai nici o îndoială, și tu vei fi martorul revoltat a ceea ce se va întâmpla.
   Ceea ce prezintă acest articol este doar o mică parte a unei realități îngrozitoare care include lumea celor care conduc și influențează masele, și ăsta este doar vârful „icebegrului”.

 3. P.S. Verificați site-ul Apologeticum dacă găsiți în istoricul lui asemenea articole , cred că este singurul care își păstrează verticalitatea și publică ce trebuie unui creștin ortodox.

  1. Eu cred ca daca ai citit titlul si nu vrei sa-ti patezi mintea si ochii, atunci nu mai intra in acel articol. Dar pentru alti cititori, care aveau o parere buna despre lumea de la Hollywood, acest gen de articol le deschide ochii. Sunt multe articole tabu pe acest portal, dar nu pentru toata lumea. Si pentru ca traim in lume, ortodocsi fiind, trebuie sa luptam impotriva tuturor acestor faradelegi. Ai ramane uimit, cati dintre cititorii acestui portal sunt consumatori activi de filme.

 4. Câtă îndrăzneală! Dar de unde ști tu ce trebuie și ce nu creștinului ortodox?? Asta se cheamă MÂNDRIE și AROGANȚĂ! Așa face dracul, de exemplu, când ne paraste la Dumnezeu. Ești cumva papistas? Ei sunt de regulă monumente de „moralitate” și de superioritate, dar de multe ori pedofili, dereglati psihic etc. Așa suna „discursul” tău. Iar dacă nu-ți place aici, de ce intri?? Stai pe Apologeticum până te chemăm noi! Doamne ajută și iertare.

  1. Lev îl combate pe Ovidiu si ii spune sa citeasca Apologeticum, daca ii place mai mult, si sa nu mai faca taraboi pe aici. Nu are nimic cu Apologeticum. 🙂

 5. După comentariile postate se observă că o parte din noi suntem oamenii vremurilor.
  Suntem alunecoși și jalnici dar ne dorim și mântuirea.Nu urmăresc să fac dezbinare dar după cum vă exprimați confirmă …”filoZofia” unora profunzi care doresc a fi formatori de opinie în duh ortodox , luminători al celor nepricepuți și adânciți în bezna păcatului în care mă regăsesc.

 6. Ovidiu, inteleg ca esti multumit de persoana ta ca esti treaz, oare nu te-ar multumi si trezirea altora din betia in care traiesc zi de zi? Acoperi ochii copiilor tai cand pe strada intalnesti un tatuat/imbelciugat sau o fusta indecent de scurta sau incerci sa le explici ca asa nu e bine, nu e placut Lui Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.