X

Parada MOGULILOR PERVERȘI de la HOLLYWOOD … WEINSTEIN e doar UN VÂRF DE ICEBERG împins în față pentru a MUȘAMALIZA o rețea criminală enormă

de null

Iată ce putem citi la Parade of dirtbags: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein all exposed as liberal Hollywood elitists who abuse women de pe Natural News:

Parada nemernicilor: Ben Affleck, Jimmy Kimmel, Harvey Weinstein cu toții expuși ca liberali hollywoodieni elitiști ce abuzează femei

Uneori cu cât fierbi oala mai mult, cu atât mai multă mizerie iese la suprafață. Se numește “Hollywood”.

Asta vedem acum cu o grămadă de elitiști liberali din Hollywood acuzați de femei pentru abuz, exploatare, misoginie și tot felul de comportamente deviante ce cultura hollywoodiană pretinde ironic că sunt specifice conservatorilor.

Lumea “zeului” media hollowidian Harvey Weinstein implodează pe măsură ce femei continuă să iasă la iveală afirmând că le-a supus la pipăiri, dușuri perverse sau chiar sex oral forțat, sub premiza că Weinstein le poate transforma în staruri de film. Nesurprinzător, media de stânga în întregime a acoperit totul timp de cel puțin un deceniu, permițându-i lul Weinstein să-și continue comportamentul predator. Rețelele media ce s-au implicat în această acoperire includ the New York Times și NBC News, printre alți suspecți uzuali.

Jimmy Kimmel filmat cerându-le femeilor pe stradă “să-și pună gura” pentru a afla ce are sub prohab.

Jimmy Kimmel a fost expus într-un video ce-l filma cu multiple femei pe stradă, încurajându-le să “ghicească ce are în pantaloni”. Kimmel, desigur, este același opozant al lui Trump ce promovează vaccinuri copiilor din California într-un tip de schemă de molestare medicală infantilă.

Aici sunt câteva cadre din video, arătând cum Jimmy Kimmel convinge femei pe stradă să-i atingă prohabul și chiar să se implice în “activitate orală”, totul filmat în public:

Jimmy Kimmel, Anthony Weiner, Ben Affleck, Bill Clinton, Bill Cosby, Harvey Weinstein… începeți să vedeți un tipar? Cu toții sunt susținători Clinton și stângiști convinși, și toți au fost prinși abuzând femei, violând femei sau exploatând femei prin comportamente predatoare sau complet inadecvate.

Cu toții urăsc cel de-al Doilea Amendament, cu toții sunt pro-avort, cu toții l-au criticat pe Donald Trump pentru presupusa sa maltratare a femeilor. Totuși secretele lor sinistre sunt mult mai grave decât orice ar fi făcut Donald Trump, vorbind cu un jargon de vestiar. (Urmăriți mai multe noutăți despre reputația celebrităților la CelebrityReputation.com)

Ben Affleck pipăie o tânără jurnalistă speriată, filmat

Ben Affleck, vechi tovarăș de-al lui Weinstein, probabil știa de indiscrețiile lui Weinstein în tot acest timp. De fapt a fost prins chiar și el într-o filmare video pipăind o tânără jurnalistă. Este înregistrat în acest video, zicându-i, “Duminică dimineață? Asta nu te-a oprit să-ți expui ț**ele înainte.”

Nicio infracțiune nu este prea gravă să nu fie tolerată de stânga propriilor cultiști politici

De peste un deceniu, media de stânga a îngropat deliberat subiectul Weinstein, asigurându-se că donațiile sale generoase pentru cauze de stânga nu vor fi întrerupte. Femei nevinovate au plătit prețul, desigur, în timp ce mașinăria media fake news de stânga s-a implicat total în favoarea lui Weinstein, devenind complicitară în multitudinea de infracțiuni comise împotriva femeilor. În afara îngropării subiectului de către the New York Times în 2004, NBS News a încercat de asemenea să strivească subiectul în ultimele două săptămâni. Acoperirea e posibil să fi fost chiar ordonată de către directori de top de la NBC News, relatează Mediaite.com:

Afirmația că NBC nu a fost comforabilă cu sursele reportajului lui Farrow este una deosebit de stranie dacă este advărată. Articolul a fost publicat cu audio înfățisând un domn Weinstein disperat presând o tânără actriță să i se alăture în camera sa de hotel, în timp ce aceasta exprimă clar neplăcere și spune că “i-a atins sânul” în ziua precedentă. Alți subiecți menționați în articol, de atunci au confirmat public reportajul. Se pare că este un articol cu surse pe cât de bune ne putem aștepta, în special luând în considerare subiectul.

Acoperirea media este într-atât de gravă încât și Jake Trapper de la CNN a criticat complicitatea media (ce include bineînțeles și propria rețea) în pătarea reputațiilor femeilor ce l-au refuzat pe Weinstein. Via Mediaite.com:

Tapper a dorit să evidențieze un articol din 2015 al New York Post defăimând modelul Ambra Gutierrez, remarcând că a fost doar unul din multiplele atacuri media împotriva Gutierrez din acea vreme. (The New Yorker a publicat recent un audio cu Weinstein admițând că a pipăit sânii lui Gutierrez.)

“Au mâinile pătate de asalt și viol, în opinia mea”, a declarat Tapper.

Via Natural News:

Waxman a făcut parte dintr-o investigație amănunțită în viața privată a lui Weinstein, scoțând la iveală munți de dovezi prin interviuri cu presupuse victime, dosare legale, emailuri și documente interne ce arătau că Weinstein are înclinația de a face avansuri nedorite tinerelor actrițe, uneori chiar asaltându-le și violându-le. Și deoarece Weinstein ședea în fruntea companiilor și studiourilor majore precum Miramax și Weinstein Company, era scuzat de presă pentru astfel de comportamente.

Toate acestea au fost cunoscute de NYT de aproape 15 ani, și totuși datorită influenței lui Weinstein nu s-a publicat niciodată.

Acoperirea continuă cu nicio rețea de media de stânga îndrăznind să menționeze violurile și abuzurile lui Bill Clinton

Niciunul dintre articolele mediei de stânga despre Harvey Weinstein îndrăznesc să-l menționeze pe Bill Clinton, fostul rapist-in-chief al Americii ce a asaltat sexual numeroase femei ce l-au acuzat apoi în mod public. Aceste femei, bineînțeles, sunt cenzurate, discreditate și defăimate de către aceeași media de stânga ce a defăimat tinerele modele ce au refuzat avansurile lui Weinstein.

Numeroase femei ce au fost acostate sau abuzate sexual de Bill Clinton au fust reduse la tăcere de către mașinăria de război Clinton, condusă anterior de către Hillary Clinton și George Stephanopoulos, ambii prioritizând discreditarea acuzatoarelor utilizând aceleși tactici media de înjosire la care a recurs Harvey Weinstein împotriva propriilor acuzatori.

“Weinstein a întrebuințat media ca un ciomag pentru a-și ține victimele la distanță. A făcut-o cu îndemânare – și cu mult ajutor”, relatează the Washinton Post, ce în mod ironic l-a ajutat pe Weinstein în eforturile sale de a-și insjosi dușmanii. “O tehnică: Furnizarea de informații ce pot împroșca noroi în acuzatori”, afirmă the Post, rezonând tocmai tacticile ce le-au folosit înpotriva candidatului Donald Trump.

Hollywood a devenit o mocirlă de stânga de perverși, pedofili și predatori sexuali

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2 3 4Pagina următoare
Categorii
Filme
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

  1. Ovidiu, cand veti pricepe ca o tinta foarte importanta, daca nu poate cea mai importanta a unui astfel de site este ca CEI CARE NU S-AU TREZIT SA SE TREZEASCA. Se adreseaza celor care s-au nascut deja spalati pe creieri intr-o lume perversa a divertismentului. Trebuie sa vada si ei ce crime sunt in spatele acestui divertisment pe care societatea l-a bagat tuturor pe gat. si astfel sa vada ca oricum ai da-o in sistem, ajungi sa iti vinzi sufletul iadului si nu ai alta alternativa pentru mantuire decat, Ortodoxia!

   Dar nu toti sunt la nivelul neprihanirii ca tine. Daca toti ar fi ca tine, poate nici nu ar fi nevoie de prea multe site-uri. Sunt atatea carti ale sfintilor parinti.

   Dar unii traiesc inca in lumea antihristica si nu stiu cata suferinta si ce prapastie e in spatele ei…

   Pentru cei care au demult cuget ortodox exista si alte articole, daca vor sa fie neprihaniti si nu ii intereseaza asta.

   Uite iti mai recomand niste site-uri:
   https://caleaimparateasca.wordpress.com/

   https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/08/19/caprioara-in-raiul-pierdut-de-sf-iustin-popovici/

 1. O, da, extraordinar! Sminteala produce lumea toată în care trăim. De cum deschizi internetul, apar numai ‘organe’ dezvelite. Tocmai aici ți-ai găsit să comentezi! „Tenta sexuală” cum spui tu găsești și în Pateric și multe cărți duhovnicești, pudibondule! Doamne, ai milă.

 2. Când faci păcatul public ai un scop, m -am lamurit definitiv cu acest site. Se amestecă otrava cu mierea pentru creștinii calduți și mai puțin pricepuți în lucrările diavolului .Se lucrează foarte subtil. Ne place să ne închinăm lui Hristos dar să-I slujim satanei.

  1. Cu toată dragostea frătzioare, asta e lumea în care trăim. Vrei să te informezi, bine. Nu vrei, iarăși bine. Nu te informează nimeni cu forța. Într-un fel sau altul ceea ce se petrece în lume ne afectează și ne va afecta și pe noi din ce în ce mai direct, deși ne facem iluzia că nu va fi chiar așa. Dar de realitate oricât de hidoasă ar fi ea, nu putem scăpa, oricât „disconfort” ne-ar produce. Te poți rupe cu adevărat de lumea asta așa cum este ea, doar dacă te duci să trăiești într-o peșteră ca un eremit. Poți să faci asta? Se va ajunge și la asta cu siguranță în vremurile lui antihrist, pentru cei care vor apuca acele timpuri, și vor vrea/putea să fugă din calea apocalipsei. Până atunci însă, lumea se va ticăloși din ce în ce mai mult, să n-ai nici o îndoială, și tu vei fi martorul revoltat a ceea ce se va întâmpla.
   Ceea ce prezintă acest articol este doar o mică parte a unei realități îngrozitoare care include lumea celor care conduc și influențează masele, și ăsta este doar vârful „icebegrului”.

 3. P.S. Verificați site-ul Apologeticum dacă găsiți în istoricul lui asemenea articole , cred că este singurul care își păstrează verticalitatea și publică ce trebuie unui creștin ortodox.

  1. Eu cred ca daca ai citit titlul si nu vrei sa-ti patezi mintea si ochii, atunci nu mai intra in acel articol. Dar pentru alti cititori, care aveau o parere buna despre lumea de la Hollywood, acest gen de articol le deschide ochii. Sunt multe articole tabu pe acest portal, dar nu pentru toata lumea. Si pentru ca traim in lume, ortodocsi fiind, trebuie sa luptam impotriva tuturor acestor faradelegi. Ai ramane uimit, cati dintre cititorii acestui portal sunt consumatori activi de filme.

 4. Câtă îndrăzneală! Dar de unde ști tu ce trebuie și ce nu creștinului ortodox?? Asta se cheamă MÂNDRIE și AROGANȚĂ! Așa face dracul, de exemplu, când ne paraste la Dumnezeu. Ești cumva papistas? Ei sunt de regulă monumente de „moralitate” și de superioritate, dar de multe ori pedofili, dereglati psihic etc. Așa suna „discursul” tău. Iar dacă nu-ți place aici, de ce intri?? Stai pe Apologeticum până te chemăm noi! Doamne ajută și iertare.

  1. Lev îl combate pe Ovidiu si ii spune sa citeasca Apologeticum, daca ii place mai mult, si sa nu mai faca taraboi pe aici. Nu are nimic cu Apologeticum. 🙂

 5. După comentariile postate se observă că o parte din noi suntem oamenii vremurilor.
  Suntem alunecoși și jalnici dar ne dorim și mântuirea.Nu urmăresc să fac dezbinare dar după cum vă exprimați confirmă …”filoZofia” unora profunzi care doresc a fi formatori de opinie în duh ortodox , luminători al celor nepricepuți și adânciți în bezna păcatului în care mă regăsesc.

 6. Ovidiu, inteleg ca esti multumit de persoana ta ca esti treaz, oare nu te-ar multumi si trezirea altora din betia in care traiesc zi de zi? Acoperi ochii copiilor tai cand pe strada intalnesti un tatuat/imbelciugat sau o fusta indecent de scurta sau incerci sa le explici ca asa nu e bine, nu e placut Lui Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.