X

Kovesi, Bruxelles şi George Soros – LEGĂTURI LA NIVEL ÎNALT

FOTO: https://www.bugetul.ro/wp-content/uploads/2016/11/george-soros.jpg

Noi dezvăluiri apar despre George Soroș, care este pus în legătură cu cifrele alegerilor din România, dar și cu evenimentul de la Bruxelles unde a participat și Laura Codruța Kovesi.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a participat în Parlamentul European la un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina, eveniment care a stârnit multe comentarii în presa națională, dar și o investigație despre cine a organizat acest eveniment. Jurnaliștii au ajuns la Rebecca Harms, europarlamentar din Germania, și Petras Austrevicius, membru al PE din Lituania.

Surpriza apare după ce a fost descoperită legătura lui Rebecca Harms cu miliardarul George Soroș. Aceasta face parte dintre politicienii care îl consideră ca apropiat și aliat pe George Soroș, informează Antena3.

Mai mult, în presa internațională, au apărut o serie de dezvăluiri care îl leagă pe miliardar de ONGuri și asociații din Balcani, din vestul Europei, care au participat la favorizarea unor candidați în timpul alegerilor naționale. Mai mult, Soroș ar avea legături inclusiv cu referendumul și conflictele sociale din Spania.

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. „…..George Soros, care este pus în legătură cu cifrele alegerilor din România”- ce vreți să spuneți cu asta ? Că PSD – ALDE ar fi câștigat alegerile cu ajutorul lui Soros ? Și, dacă ar fi câștigat USR – PNL, tot Soros ar fi avut legătură cu ei ? Că e albă, că e neagră, tot Soros este la mijloc ? Nu credeți, că încurcați lucrurile cam rău ?

    1. nu. nu se incurca. principala caracteristica a ocultei iudeomasonice este pervertirea lucrurilor. adica confiscarea oricarei idei, partid, initiativa, frumosul, Adevarul…..pentru a prezenta spalatilor pe creier „alternativele”. una rece una calda..cand hard, cand soft….cand ies la rupere, la ras, agresiv, pentru a lua maul, cand o lasa mai moale acceptand pentru moment tentatii nationaliste, patriotice…pentru a da impresia (tot spalatilor pe creier) de democracy…de stat de”drept”…libertate….asadar, cand cu capitalismul cand cu comunismul,cand cu globalismul cand cu nazismul, cand un razboi mondial, cand o uniune babilonica europeana, cand cu multiculturalismul cand cu terorismul islamic….pentru cine tine aproape de ortodoxie, de dreapta credinta, e destul de clar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!