X

Dispare MIRAJUL? La 10 ani de la ADERAREA la UE, mai MULT de jumatate dintre români cred că aceasta NU a fost un lucru BUN

Pentru prima dată de la aderarea la UE, doar 47% dintre români cred că a fi membru al Uniunii este un lucru bun. Media UE este de 57%.

Cel mai recent eurobarometru realizat de institutul Kantar, comandat de Parlamentul European, arată că în comparație cu ultima cercetare, în martie, numărul românilor care consideră că este bine să fii membru al UE a scăzut cu 6%.

În schimb, numărul celor care consideră că este un lucru rău să fii membru al UE a crescut de la 15% în primăvară, la 18% în prezent.

La întrebarea dacă UE contribuie la creșterea economică din țara respectivă, doar 23% dintre români consideră că acest lucru este adevărat, față de o medie europeană de 36%.

La întrebarea dacă UE aduce noi oportunități de muncă, 46% dintre români au aprobat, față de o medie europeană de numai 28%.

La întrebarea dacă UE contribuie la îmbunătățirea democrației, 25% dintre români sunt de acord, față de numai 12%, cât este media în Uniune.

După Germania (-9%), România înregistrează cea mai mare scădere a încrederii populației în direcția în care evoluează țara.

Categorii
InterneUniunea europeană
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

21 comentarii

 1. Nu știu pentru ce au aderat la uniunea europeana că nimic nu sa realizat
  Ne au făcut sclavi ne-au îngropat in datorii și ne baga pe gat numai legi nenorocite. Ei vor cu orice preț să ne desființeze ca neam cultură credință ortodoxă și tradiție cu istorie cu tot

 2. Sau pt ca propaganda putinista, prin trompetele ei gen ortodox.info, activenews &co, dau vina pe UE pt orice merge prost in tara asta. Soros si UE ne-au distrus, asta auzi de la trolii putinisti. Nu indolenta noastra, nu hotii de la conducere, nu, intotdeauna altii sunt de vina.

  1. Du-te de bea o țuică și culcate, cei de la conducere sunt oameni potriviți la locul potrivit, a era sa uit, vezi că pe ,,adevărul”, s.a publicații asemenea fac articole ,, liniștitoare”

  2. Se pune intrebarea: de ce „incoruptibilii” de la Bruxelles ne-au primit in halul asta de corupti ce suntem?
   Poate pentru ca aveau nevoie de o piata de desfacere?De ceva petrol si paduri (a caror exploatare e intarzisa in Austria)? De mana de lucru ieftina (slugi)?

  1. Da. Ne-au luat toate resursele. Nu mai avem nimic. Iar guvernul nostru pune numai taxe și impozite. Noi vedem, dar nu facem nimic. Ăștia de la guvernare să plece, sa-i aruncam, ieșirea urgenta din UE că nu ne-a făcut decât rău. Au cărat tot din Romania și să recuperăm tot ce e românesc de la ei.

 3. Eu din cate vad si aud pe la oamenii de pe strada ,de pe ulita ,oamenii simpli ,precum si cat mai aud pe statia auto (circul f.mult cu masina,zilnic) in nici un caz nu am auzit pe cineva sa spuna transant si hotarat ca nu e bine sa luam M….UE .Dimpotriva ,toata lumea este sigura ca politichistii ,,romani” fura ,dar datorita lu’ UE-M…UE mai avem si noi o buca’ de paine.Pe cine auzi sa se planga in tara asta de ue ?Unde sunt aceia care ,,indraznesc” sa spuna ceva rau de ,,comunitate” ?Toti goyimii povestesc pe unde apuca ,de cat de bine e prin comunitate,cat de usor accesezi…ceva..cat de usor platesti (online ,card sau telefon) altceva,cat de scurt si destins e programul de ,,munca”,cati bani se castiga ,ca altfel …s-ar muri de foame …cat de uuuuaaauu e ,,afara” tuuu…Eu nu cred balivernele astea de ,,sondaje” facute tot la comanda slugilor stapanilor straini.Voi ce-i care crede-ti in aceste rahaturi ,numite sondaje,studii si cercetari ,voi va uitati si in jurul vostru ,intrebati si vecinii,prietenii sau cunoscutii ?C-am cum ne raspund unii ,c-am asa sunt majoritatea covarsitoare ,fiindca au fost cu totii DRESATI sa vorbeasca (au maxim 15 fraze si o suta de cuvinte pe care le amesteca zilnica intre ele) ,sa se imbrace ,sa se tunda,sa fumeze,sa ,,socializeze” (sa leneveasca defapt 3 ore la ,,barfe”pe la mall sau crasme) la fel ,fiind rezultatul NOULUI OM ,Asa vi se pare ca s-au ,,trezit” deodata romanii ? Eu nu aud decat :…numai in romania…ca la romani la nimeni… asta e in romania ,ca ,,in-afara”’….uuuuaaaauuu da te legau imediat daca …si numai si numai replici induse in subconstient de masinaria jidanilor internationali.Eu nu aud romani care sa zica raspicat ceva rau de m…ue.Maxim stau muti si ,,tainuiesc” ca si cum nu au nici o legatura cu fenomenul ,,ue”. Cred ca singurii care intr-adevar vad ca raul si mai ales demonizarea romaneilor vine direct din partea acestui ,,conglomerat” de pagani care formeaza ,,secta” credincioasa lu’ antihrist numita ue ,sunt aceiasi care contesta ecumenismul ,aceiasi care au habar de cip,aceiasi care au o oarece ,,opulenta” fata de vaccinarea fortata,adica acea micro turma de vreo cinci,sapte mii de oameni care sunt TREJI,iar pe astia nu cred ca i-a intrebat cineva si fac parte din acest sondaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!