X

Stiati ca exista o insecta care dupa ce suge sange pana se umfla la maxim, isi pune fecalele pe locul unde v-a ranit? ASA PROCEDEAZA MARIONETELE CE NE CONDUC SI STAPANII LOR DIN AFARA …

Foto: http://socialmediaromania.altervista.org/marea-defrisare/

Mi-am amintit azi de un documentar ce l-am vizionat acum cativa ani, ce prezenta diverse insecte hematofage, printre care una teribila, numita diavolul nu stiu cum. Aceasta, un soi de plosnita, suge la sange pana aproape plesneste, apoi se intoarce si isi pune fecalele exact in rana pe care a produs-o. Realizatorii precizau ca nu se cunoaste motivul pentru care procedeaza astfel. Cert este ca apar infectii teribile.

Ei bine, astfel fac si cei ce au ajuns sa ne conduca, precum si stapanii lor din afara. Ei nu urmaresc doar sa fure si sa exploateze la maxim bogatiile acestei tari, ci cauta mereu modalitatile prin care in acelasi timp sa si distruga. Dar de ce actioneaza astfel? De ce atata ura anti romaneasca? De ce dupa ce sug sangele, se mai si …

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Probabil ca sa nu uitam ca ne sunt „stapani”.
  Ca nu le-am fi pe deplin „slugi” daca nu ne-ar si batjocori.
  De ce s-a facut experimentul Pitesti? Care a fost scopul? La ce sa vrei batjocoresti, sa dezumanizezi niste oameni care erau deja condamnati la 20 de ani de munca silnica?
  Rautatea n-are logica, incercam degeaba s-o intelegem. Scopul rautatii e distrugerea totala, nimicirea completa. De ce? Habar n-am…
  Unii nu se pot ridica la inaltimea altora si atunci incearca sa-i doboare, sa-i arunce mai jos decat ei, ca sa se simta „superiori”.
  E o alta varianta, mult mai dura, a expresiei cu „capra vecinului”.
  Dar nimeni nu ne-ar putea face absolut NIMIC daca noi ne-am intoarce la Dumnezeu.

  Cine ne taie padurile? Unii dintre noi. Platiti de straini, e adevarat. Cine ne-a transformat in slugi? Strainii? Partial, da, insa si noi am acceptat sa fim transformati in slugi, hoti si prostituate. De ce? Din cauza fricii de ziua de maine, ca n-am avea ce manca. Sau din dorinta de a avea si noi, ca altii, o casa cat mai aratoasa, o masina etc. Pe care masini le cumparam tot de la straini.

 2. Cred ca asa a randuit Dumnezeu ca sa ne dam mai usor seama ce ni se intampla si sa nu avem apoi indreptatire la Judecata ca n-am stiut.

  Se mai trezeste cate unul dar nici vorba la nivel de mase. Acum cateva zile a fost postat aici un articol f bun cu concluzia: scapa cine poate …

 3. Daca ne-am smeri si ne-am intoarce la Dumnezeu, ar face EL minunea sa avem alti „stapani”, alti politicieni si conducatori, care sa nu ne mai fure si nici sa nu se mai […]. Pana atunci, asa popor, asa conducatori! Popor razvratit, conducatori hoti!

  Alternativa: popor smerit, intors la Dumnezeu, conducatori cu teama de Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!