X

Cum v-ați simțit zilele astea? O fi de la CHEMTRAILS?

de null

Image result for chemtrails ill

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cum v-ati simtiti zilele astea? Bine, rau? Daca nu v-a fost tocmai bine, de la ce-o fi? Un soi de astenie de toamna? O raceala pentru ca nu v-ati vaccinat anti gripal?

Iata comentariul cititorului adriandirnescu postat la Foto: CHEMTRAILS – LONDRA, 17 octombrie, dimineata:

 

Cerul Sibiului astazi. In zona e plin de bolnavi… Oameni palizi, cu tuse seaca, eruptii pe piele, ameteli si pierderi de memorie… 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=705182279674432&id=100005479991621

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Oribil! Dureri de cap, ameteli, stare de lesin, 0 energie, nu ma pot concentra nicicum! Zici ca sunt in transa :( la fel se simte si sora mea…

  2. M-am răcit brusc și îngrozitor de rău, nici medicamentele nu-și mai fac efectul. Eu nu am mai fost așa răcită de cel puțin 10 ani de zile și în timpul ăsta nu mi-am făcut niciun vaccin antigripal. Dimineața, cerul era plin de zăbrele, care se îndreptau în toate direcțiile.

  3. La noi langa Bucuresti se spreyaza la greu zilnic. Am observat o schimbare de strategie, se da dis de dimineata pe la 6…Eu vad asta zilnic pentru ca ies cu catelul afara la ora aia si este senin, inca sunt stele pe cer dar se vad clar avioanele care incep treaba. Va spun si cum…si vad cum iau altitudine, incep sa lase dara ca o curba initial, apoi probabil cand ajung la inaltimea regulamentara darele devin drepte, cate 2 de fiecare parte a avionului. INcepand cu ora 7 , 30 cand se face lumina bine, vad darele care se ingroasa ( stiti cum sta treaba) si se transforma in niste nori si nu mai este cerul albastru si senin ci alburiu spalacit. Asta se intampla zilnic, saptamana trecuta au dat la greu si dimineata si dupa amiaza, am numarat chiar si 7 avioane concomitent, ma intrebam de unde au astia bani de combustibil, piloti, etc..Se pare ca sunt pusi niste bani deoaparte special pentru noi, niste fonduri ca sa ne mierleasca mai repede…Nevasta-mea umbla din doctor in doctor ca nu respira bine, si-a facut analizele si astia zic ca nu are nimic, totusi ea oboseste repede, e palida, nu poate sa doarma si nici sa manance si imi tot zice ca simte ca ” coace” ceva …Eu in schimb dorm pe mine, parac sunt zombi, deabia ma concentrez si e un efort sa duc copilul la scoala de parca as urca un munte.
    La final am un mesaj pentru cei care nu cred sau contesta aceasta realitate a chemtrails-urilor care ne termina incet incet: sunteti doar niste idioti orbi… O sa muriti cu incetinitorul si vreun imbecil de medic o sa va spuna ca ati mancat prea multa slanina sau ati baut cafele cu mult zahar sau ca aveti colesterolul de elefant. In vreme ce voi ati fost otraviti din cer de ” mai marii oraselor si satelor” pentru care, nu-i, asa, popii pomenitori fac referiri clare sa ne rugam pentru sanatatea si mantuirea lor la fiecare Sf. Liturghie.Pai da, sa ne rugam sa fie ei feriti, bine si sanatosi si plini de bani pusi deoparte si cu vile la tara si la munte si la mare …Ca noi de aia suntem buni: sa ne rugam pentru ei, sa le platim taxe si impozite, sa le aratam respect si apoi sa murim ca prostii, sa raman ei sa imparateasca lumea asta… Noi mancam salam cu copite de porc din hipermarket si ei manaca branzica de tara si sunculita traditionala fara e-uri si beau vinisor natural fara sulfiti…Noi mergem si ne inghesuim ca o turma de porci vara la malul marii, ei merg in statiuni de 5 stele, cu plaje private di vile de unde pe geamul dormitorului iesi direct in mare…Toate, toate au o legatura si pestele se impute de la cap: patriarhul ecumenist, presedintele european, parlamentarii corupti, guvernul incompetent si semianalfabet, serviciile care mai nou fac afaceri in loc sa serveasca patria cu onoare si sange…Toti tradatorii astia ne ucid, fiecare pe palierul lui, cu sange rece si in cunostinta de cauza…Baga inainte sintagme ca ” secret de stat”, ” siguranta nationala”, etc. ca sa nu avem acces lainformatii si sa ne capaceasca daca incercam sa aflam adevarul. Adica tradatorii adevarati ne acuza pe noi de tradare ca sa nu dam in vileag tradarea lor…chestie veche si fumata de mii de ani….Statul represiv totalitar este la apogeu: peste tot numai colonei, generali, servicii secrete, uniforme, politie, jandarmerie, politie locala, politie calare, ANAF, frontiera, etc ect etc…te si intrebi cine mai lucreaza ceva in tara asta unde jumate sunt in unifroma statului si jumate sunt clanuri interlope…Om mai fi ramas cateva sute de mii care muncim si dam la stat in mod corect? Cine da cu chemtrails? pai se stie… EI dau, guvernele si serviciile si armata si cu stirea presedintelui…Ce ne tot dam atata dupa perdea? Intr-o lume in care fiecare pasare in zbor e monitorizata, nu pot sbura zilnic zeci de avioane in toata tara sa imprastie porcarii pe cer fara ca autoritatile sa stie ce este cu ele. E logic. Ca altfel ar putea zbura si avioanele nord coreene fara nici o opreliste…Asta-i vrajeala, geoinginerie, clima, etc. Ne otravesc din aer. Si v-am spus mai devreme cine.

  4. Am o propunere. Cei care au erupții pe piele să le publicăm, ca să știm cum stă treaba. Am o cunoștință care a stat internată o lună fără ca medicii să îi dea un diagnostic clar. A, ba are. O listă lungă A4 pliiinăăăă. S-a trezit dintr-o dată cu toate bolile, dar nimic nu le este clar. Iar două pagini A4 pline cu medicamente pe care soțul (spălat pe creier) s-a grăbit să le cumpere ca nu cumva să îi moară soția.

  5. Si in Onesti, jud Bacau, se da de zor, dar oamenii nu vad ca se uita doar in pamant….actiunile astea se fac pt ca oamenii sunt pasivi. Cine cere explicatii pt astea? Nu am vazut pe nimeni cerand explicatii autoritatilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button