X

ATENȚIE: Vor să introducă teribilul VACCIN anti HPV în schema de VACCINURI OBLIGATORII

de null
Foto: https://healthimpactnews.com/wp-content/uploads/sites/2/2013/06/samplegardasil1.jpg

Asociația Mame pentru Mame, sub patronajul Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților a organizat, ieri, dezbaterea cu tema „Prevenția cancerului de col uterin și a bolilor asociate infecției cu HPV”, cu scopul consolidării unui consens politic cu privire la necesitatea și importanța demarării și finanțării unui program complet de vaccinare împotriva infecțiilor cu HPV.

Dezbaterea a fost organizată în contextul în care, în România, o femeie este diagnosticată cu cancer de col uterin o dată la două ore și aproape 2000 pierd lupta cu această boală cauzată de virusul HPV, în fiecare an. Mai mult, țara noastră este pe primul loc din întreaga Uniune Europeană în ceea ce privește incidența și mortalitatea prin acest tip de cancer, femeile active, cu vârsta cuprinsă între 15 și 44 de ani fiind cele mai afectate de cancerul de col uterin.

La eveniment au participat membrii din Comisiile de sănătate, buget, învățământ și protecție socială din Camera Deputaților și Senatul României, reprezentanți ai instituțiilor publice din domeniul sănătății, reprezentanți ai societății civile precum și societăți medicale profesionale. La finalul acestei dezbateri, președinții celor două comisii de sănătate – Dr. Corneliu-Florin Buicu, Președinte al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, respectiv Dr. Laszlo Attila, Președintele Comisiei pentru Sănătate Publică din Senatul României, precum și toți parlamentarii participanți la dezbatere, membri ai mai multor partide politice, au semnat o scrisoare de susținere publică cu privire la importanța demarării unui program coerent și complet de vaccinare împotriva bolilor provocate de infecția HPV, ca parte integrantă a strategiei de prevenție și reducere a poverii cancerului în România.

În plus, parlamentarii prezenți, reprezentanții societăților medicale profesionale și ai societății civile au transmis Ministerului Sănătății cât și tuturor autorităților cu competențe în elaborarea de politici publice în domeniul sănătății o serie de recomandări cheie pentru inițierea unui program de prevenție a cancerului de col uterin și a bolilor provocate de infecția cu HPV.

NOTĂ OrtodoxINFO

Nici nu s-a dat legea, dar vor să extindă deja schema de vaccinare. Sub masca grijii față de sănătatea fetelor și femeilor din România. Nu stați cu brațele în sân, dacă nu doriți ca fetele voastre să fie afectate grav de acest vaccin toxic, introdus special pentru a bifa agenda de reducere a populației.

Guvernanții nu vă vor spune adevărul. Informați-vă mai întâi cine și de ce vrea ca aceste vaccinuri cotroversate să fie impuse masiv la nivelul populației.

Cea mai bună prevenție este abstinența. De ce am administra acest vaccin fetițelor, îndemnându-le să cadă pradă desfrâului de la vârste fragede și să se expună la o sumedenie de pericole, traume psihologice, pedofilie, boli, pe care oricât s-ar strădui să ne convingă guvernanții că pot fi prevenite prin imunizare, cazuri concrete demonstrează că tot vor apărea și la persoanele vaccinate. De unde putem fi atât de siguri că acest vaccin le va proteja, când medici cercetători și mii de cazuri ne demonstrează că nu este sigur în prevenția împotriva cancerului de col uterin?!

Mai mult, alte țări s-au confruntat deja cu efectele dezastruoase ale acestui vaccin. Guvernul Japoniei a încetat să îl mai recomande, țara confruntându-se cu mii de cazuri de vieți distruse în urma acestui vaccin.

Citiți vă rog și:

Internetul este plin de astfel de mărturii. Am prezentat doar câteva dintre ele. GÂNDIȚI-VĂ BINE CE CONSECINȚE POATE AVEA INTRODUCEREA ACESTUI VACCIN ÎN SCHEMA DE VACCINURI OBLIGATORII!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Afacere cu multe zerouri.
  Cautand pe site-ul ministerului sanatatii dam de pagina urmatoare:
  http://old.ms.ro/index.php?pag=13
  accesam link-ul „Anexa 2 – Plan de actiuni”
  http://old.ms.ro/upload/Anexa%202%20-%20Plan%20de%20actiuni
  Si la pagina 4, pe ultima coloana gasim asa:
  ” Resurse suplimentarea vor fi necesare in cazul introducerii vaccinarii HPV la fete pentru 90000 fete, estimativ 27 mil EUR”.
  Prim ministru era Victor-Viorel Ponta. Sa-i „multumim”!

  1. Ticalosii, vor sa inventarieze pana si barlogurile de ursi. Pesterile la fel, caci trebuie declarat la stat orice noua pestera descoperita iar nedeclerarea atrage raspundere penala. Aici se vede ca nebunii pregatesc minutios terenul pentru o noua si finala prigoana si vor sa se asigure ca nimeni nu are unde se ascunde. Insa mai e solutia barlogurilor artificiale pe Pamant, cu trupul, si ascunderea in camara inimii sufleteste vorbind, cu mintea.

 2. Iata ce am gasit pe alt site:”Medicul prof. dr. Adrian-Streinu Cercel, promotor al campaniei, a fost sef de studii clinice la GSK, unul dintre producatorii vaccinului HPV (mai exact al Cervarix), potrivit Declaratiei de interese, completata in 2006 si neactualizata de atunci. ”

  Merita verificat!!!

 3. Cu riscul de a ma repeta fata de unii cititori: in urma cu aproximativ 5 ani, statul roman a amendat compania GSK cu un miliard de euro.

  Aceasta amenda in realitate este o spaga mascata. Guvernul a avut nevoie de bani sa astupe gauri.

  In schimb, GSK va furniza vaccinuri pentru toata populatia Romaniei, precum prevede legea vaccinarii obligatorii.

  Cam asa functioneza jucaria statala.

  Informatia o am de la un director regional din cadrul companiei, inca de acum 5 ani. Nu mai imi aduc aminte exact perioada. Aproximez, 5 ani.

  Vazand isteria asta cu obligativitatea, mi s-au aprins beculetele si am inteles ce a fost cu amenda de un miliard de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.