X

Biserică ECUMENISTA în Rostov pe Don cu “icoane” ale patriarhilor ecumenişti

de null

 

Cui i se închină? Cine a pus aceste “icoane” ale unor patriarhi care încă sunt în viaţă, fără a fi canonizaţi?

Eretici-ecumenişti, care aprind lumînări de Hanuka în sinagogi, patriarhi mincinoşi şi închinători la Papa: Chiril Gundiaev, masonul Bartolomeu, Ioan al Antiohiei care susţine rugăciunile ecumeniste pentru pace ale papistaşilor, Irineu al Serbiei – iubitor de sinagogi şi Hanukii, Teofil al Ierusalimului – patriarh mincinos…
Eretici cu cruci. Făţarnici care o fac pe neştiutorii, cică nu cunosc că Biserica interzice astfel de lucruri.
Pe faţada acestei biserici mai există multe nişe libere. Pe partea dreaptă sunt toate libere şi una e liberă pe faţada frontală. Pentru cine sunt lăsate ele libere? Pentru Papa de la Roma? Sau pentru preşedintele ţării? Sau poate chiar pentru însuşi Antihrist?

Înainte de a intra în această biserică trebuie să te închini Lui Hristos, Maicii Domnului şi lui Chiril Gundiaev cu tovarăşii săi ecumenişti şi masoni…

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
EcumenismExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.