X

ATAC cu armă albă la LONDRA

Atac Londra

Un nou atac a avut, luni seara, la Londra! Conform primelor informații, este vorba despre un bărbat care a înjunghiat 3 persoane. Presa locală scrie că poliția nu ia în calcul ipoteza teroristă. Atacul a avut loc în stația Parsons Green. Toate cele 3 victime sunt bărbați și au fost transportați la spital. Conform celor mai recente informații, una dintre victime a murit. Momentan, atacatorul nu a fost prins.

Luna trecută, în aceeași stație de metrou 30 de oameni au fostă răniți, după ce o bombă a explodat într-un tren. Însă, detonarea nu a avut loc așa cum ar fi trebuit, iar numărul victimelor a fost redus.

Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!