X

Va amintiti de melodia “VREAU O TARA CA AFARA” a celor de la Vunk? TROMPETISTUL lor a fost ARESTAT pentru … CAMATARIE

de null

Va amintiti de melodia “Vreau o tara ca afara”?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

E cantata de cei de la Vunk. 

Tot ei, impreuna cu invitatii, cantau si Ne facem auziti”, in care ne ziceau ca combat pe cei ce fura:

Si iata ce facea trompetistul lor, conform articolului INCREDBIL Cu ce se ocupa vedeta ARESTATĂ pentru 30 de zile în rețeaua de CĂMĂTARI: ‘Creditor, intermediar, participant la licitaţii publice’ de pe Stiri pe surse:

 

Trompetistul trupei Vunk, Dănuţ Dumitru Neculau (Dan Nicolau – numele de scenă) este acuzat de procurorii DIICOT că îi ajuta pe membrii grupării “Executorii” să deturneze licitaţii publice organizate în Bucureşti pentru achiziţionarea locuinţelor unor persoane care contractaseră împrumuturi de la cămătari, potrivit unor surse judiciare, scrie agerpres.ro.

Dan Nicolau a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, complicitate la spălare de bani şi deturnarea licitaţiilor publice, el apoi arestat preventiv la decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Gruparea “Executorii” avea o structură piramidală, bazată pe relaţii de prietenie, interese comune şi rudenie. Dan Nicolau este nepotul lui Dan Ion Moldoveanu, un membru de bază al grupării, au precizat sursele citate.

Gruparea era condusă de Ştefan Petre, zis “Fane”, om de afaceri şi administrator al mai multor societăţi comerciale, iar printre membri se mai găseau doi executori judecătoreşti – Mihail Popa şi Mihai Ghişoiu şi un avocat – Silviu Tuţoiu, indică sursele.

Membrii grupării ofereau împrumuturi unor persoane (debitori) aflate într-un impas financiar, percepând în mod nelegal dobânzi săptămânale sau lunare. Pentru a da o aparenţă de legalitate, erau încheiate cu debitorii contracte de împrumut la notariat. Persoanele împrumutate puneau ca garanţie autoturisme de lux (BMW X5, Land Rover, Porsche Panamera) sau imobile (case/apartamente), iar dacă nu reuşeau să achite la timp datoriile bunurile erau scoase la vânzare în cadrul unor licitaţii publice. Aceste imobile erau cumpărate de intermediari ai cămătarilor la preţuri de cel mult 30% din valoarea reală şi vândute apoi la valoarea reală de pe piaţă. Prin aceste operaţiuni, membrii grupării obţineau în final câştiguri şi de 300%, explică sursele judiciare.

Conform acestora, trompetistul trupei Vunk avea rolul de “creditor”, “participant la licitaţii publice” şi “adjudecatar al imobilelor vândute în cadrul licitaţiilor publice”. Practic, el îndeplinea rolul de intermediar la acordarea împrumuturilor şi la achiziţionarea de către cămătari a imobilelor scoase la vânzare în cadrul licitaţiilor.

Unul din membrii grupării, Adrian Gherghe, a obţinut prin intermediul lui Dan Nicolau, ca urmare a deturnării unei licitaţii publice, un teren situat în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dărmăneşti, precizează sursele citate.

De asemenea, Dan Nicolau a fost folosit de unchiul său, Dan Ion Moldoveanu, la adjudecarea în cadrul unei licitaţii publice a unui apartament pentru suma de 137.000 lei, mult sub valoarea reală a imobilului. Apartamentul era situat în Blocul Zodiac de pe Calea Dorobanţilor şi aparţinea unei femei care se împrumutase deoarece avea mari restanţe la întreţinere, adaugă sursele.

Potrivit acestora, Nicolau apare şi în calitate de creditor cu suma de 50.000 de lei, în baza căruia alţi membri ai grupării au deturnat o licitaţie publică şi au intrat în posesia unui apartament situat pe strada Jean Louis Calderon, după ce o femeie nu reuşit să returneze împrumutul.

 

El e:

Nu suntem dintre cei ce striga de pe case aratand spre pacatele personale ale oamenilor. Nu putem insa tacea atunci cand cei ce fac ticalosii camataresti se afla printre cei ce striga ca vor o tara ca afara …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button