X

FEMEILE “bărbați” vor năvăli în MUNTELE ATHOS / Mitropolitul Ieremia de Gortina: “Trăim vremurile premergătoare FIAREI din APOCALIPSĂ“

Foto: http://a1.ro/news/inedit/muntele-athos-id452984.html

Dupa cum stiti: A doua CĂDERE a GRECIEI: A fost VOTATĂ legea IDENTITĂȚII DE GEN

Adica, Legea permite schimbarea sexului în starea civila, fără să se treacă în mod obligatoriu printr-o operație chirurgicală. Textul a fost votat de 148 din 285 de deputați prezenți, grație mai ales deputaților de stânga ai lui Syriza, de la putere, și cei ai partidului de centru-stânga Potami, din opoziție. Textul a fost salutat de asociațiile de trans-sexuali și de cele apărând drepturile omului, în special Amnesty International care l-a calificat de „pas istoric” ce pune capăt „operațiilor (chirurgicale) nedemne„.

Mitropolitul Cosma al Etoliei a declarat cu indignare într-o scrisoare deschisă, deputaților din Parlamentul elen:

Voi promovați o lege care neagă  pe Dumnezeul Treimic și Creator și lansează hule la adresa Lui. Această nouă lege este nenaturală și încalcă identitatea psihosomatică a persoanei, favorizând depravarea, iar scopul ei este să împiedice persoana în calea sa spre sfințire și îndumnezeire. Oasele sfinților și eroilor noștri, care au luptat pentru eliberarea Greciei, se cutremură! Marele eliberator al Greciei, întocmai cu Apostolii, Sfântul Cosma Etolianul, precum și ceilalți sfinți ai noștri plâng...”

Cititi va rog mai multe pe Roman Ortodox in Franta la: Grecia autorizeaza schimbarea de sex de la 15 ani. Sinodul Bisericii Ortodoxe din Grecia: „Proiectul de lege propus are ca scop distrugerea coeziunii sociale și moartea spirituală a omului”. Mitropolitul Ieremia de Gortina: „Suntem, frații mei, în vremurile în care păcatul a fost ridicat pe tron și guvernează”

Iata si scrisoarea Sfântei Chinotite din Muntele Athos catre Miniștrii Educației si Justiției Republicii Elene:

“In legătură cu noul proiect de lege, suntem cuprinși de neliniște pentru ce ne rezerva viitorul. Chiar este permis in tara noastră ortodoxă ca în mod legal și flagrant să sfidezi legea divină? Deci Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea Sa, i-a creat femeie și bărbat (Facerea 1, 27)”.

Cerem tuturor deputaților si membrilor Guvernului sa se asigure ca o astfel de lege nu va fi adoptată. Propunem ca cea mai bună soluție ar fi retragerea proiectului de lege si trimiterea sa înapoi pentru revizuire.

Sfânta Chinotită de asemenea sprijină părinții care protestează la Ministerul Educației și răspândesc materiale pentru învățarea religiei. Călugării athoniți își exprima nemulțumirea asupra faptului că spre deosebire de alte minorități religioase, care primesc educație îndreptată spre confesiune, cei din familiile ortodoxe sunt îndoctrinați cu ideea că toate religiile sunt egale, îndreptându-i pe aceștia spre agnosticism și ateism.”

Călugării athoniți își termină scrisoarea cu cuvintele Sfântului Paisie Aghioritul:

“În aceste vremuri dificile, fiecare dintre noi trebuie să facă tot ce este omenește posibil și ceea ce este omenește imposibil să lase în voia lui Dumnezeu. Astfel conștiința noastră va fi liniștită pentru că am făcut ceea ce am putut. Daca nu rezistăm, atunci strămoșii noștri se vor ridica din morminte.”

Doar membrii Partidului Comunist și ai mișcării “Zorii de aur” au votat exclusiv împotriva proiectului de lege.

Deputatul Kostas Katsikis, membru Grecii Independenți, de asemenea s-a opus proiectului de lege, în contrast cu ceilalți colegi ai săi. Acesta a subliniat că noua lege este o amenințare la Avathonul Sfântului Munte, o interdicție care a fost impusa din vremuri străvechi ca femeile sa nu viziteze Athosul. Deputatul de asemenea, a cerut sa se impună o interdicție celor care au trecut printr-o schimbare de sex in copilărie.

Într-o recentă predică, Mitropolitul Nicolae al Phthiotis a declarat că normalizarea adopțiilor de către cuplurile homosexuale este de fapt scopul acestui proiect de lege: “Astăzi ne spun ca nu Dumnezeu a creat bărbatul si femeia, excluzând aceasta idee din mințile copiilor noștri. Orice bărbat poate deveni ușor femeie, și orice femeie un bărbat. Știți de ce fac asta?” Eminenta Sa se întreabă retoric și răspunde: “Vor să se asigure, cu orice cost că homosexualii vor fi capabili să adopte copii”.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Arhiepiscopul Ieronymos al Atenei, de asemenea a vorbit împotriva proiectului de lege, spunând: “Toate acestea sunt un joc. Biserica are propriile ei viziuni. Patria noastră are tradițiile ei, are familia, orice altceva sunt născociri ca să ne pierdem timpul.”

În plus față de mai mulți parlamentari, scandalosul proiect de lege este susținut de primul ministru Alexis Tsipras*, care de curând a fost ținta unui protest athonit. Steaguri negre cu inscripția “Țineți departe pe antihriști de Sfântul Munte”, au fost arborate în mănăstirea athonită Dohiariu ca protest împotriva unei vizite anterior planificate a primului ministru în Sfântul Munte.

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a cerut deputaților să arate „eroism politic“ pentru a sprijini proiectul de lege privind „liberul schimb al sexului“:

„Trăim în Europa – acest lucru înseamnă că ne străduim pentru progres, mai degrabă decât să rămână în obscurantism. Extindem drepturile omului și modernizăm țara … Nici o tradiție, nici o religie nu poate sta deasupra drepturilor omului”.

Cititi va rog mai multe pe Blogul Sfântul Munte Athos la: Sfântul Munte Athos se opune oficial noului proiect de lege privind „schimbarea liberă a sexului”

Iar Mitropolitul Ieremia de Gortina subliniaza:

Da, trăim, dacă nu exact în vremurile Antihristului, trăim în vremurile premergătoare fiarei din cartea Apocalipsei, cea cu zece coarne și cu șapte capete.

Cititi va rog mai multe pe Graiul Ortodox la:

Mitropolitul Ieremia de Gortina: «Trăim în vremurile premergătoare fiarei din Apocalipsă»

Asadar, o fata poate zice ca e baiat si oficial va fi considerata baiat, ca atare va putea intra in … Sfantul Munte Athos.

Ce va insemna asta?

Parintii din Sfantul Munte, spun într-un glas:

„Daca femeile intra aici, vine sfarsitul lumii. Asa ne-au invatat batranii nostri, asa au profetit sfintii nostri, care erau facatori de minuni, cuviosi, asceti sau nebuni pentru Hristos.”

Categorii
ExterneTransgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

14 comentarii

  1. ‘În noul lui roman, Dan Brown abordează și probleme actuale, precum fenomenul „știrilor false” („fake news”): „Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să ne întrebăm de ce credem, în ce credem, să examinăm sursele noastre de informare și să dăm dovadă de perspicacitate”.’
   Nu ii este rusine dupa ce a bagat o groaza de minciuni in Codul lui Da Vinci, gen stabilirea in consiliul de la Niceea a divinitatii lui Iisus, pana atunci fiind considerat om de catre credinciosi.

 1. De remarcat IMPOTENTA ierarhilor marturusitori din Grecia. Unde am avea si noi macar unul ca ei, gen Serafim de Pireu, ca ondata credinciosii ar face SCUT si LANCIE in jurul sau si astfel de legi nu ar mai trece. Dar iata cum Dumnezeu ii rusineaza pe ierarhii greci si ii lasa fara izbanda, caci nu marturisesc pana la capat intrerupand public pomenirea ereticului Bartolomeu. Cu atat mai mult vor fi rusinati cei de la noi, caci intr-un cuget au semnat ereticele documente in Creta. Sa vedem ce se va alege de referendumul pro familie si ne vom dumiri.

 2. 1. I-au ajuns pacatele etnofiletiste pe grecoteii ecleziastici care i-au prigonit cat au putut pe ceilalti ortodocsi din Sfantul Munte .
  2. Romanii care au salvat Sfantul Munte cu 400 de ani de cotizatii, n-au dreptul la nicio manastire din cele 20 .
  3. Cei din Marea Lavra i-au prigonit pe parintii prodromiti antiecumenisti care nu-l mai pomenesc pe fanariot .
  4. Acum fara restul ortodoxiei nu vor putea sa apere Sfantul Munte .
  Hristos in inimile noastre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!