X

A doua CĂDERE a GRECIEI: A fost VOTATĂ legea IDENTITĂȚII DE GEN

ImageHandler.jpg

Site-ul Katanixis anunță că 140 de deputați ai partidului Syriza au votat pentru recunoașterea legală a identității de gen.

Proiectul de lege „Recunoaşterea legală a identităţii de gen – Mecanism Naţional de Elaborare, Urmărire şi Evaluare a Planurilor de Activitate şi a Drepturilor Copilului” reglementează specific:

 • recunoaşterea identităţii de gen ca trăsătură a personalităţii individului;
 • respectarea personalităţii individului în baza caracteristicilor genului său.

În Art. 3, Par. 4 se arată că cel interesat în corectarea identităţii de gen nu este necesar să fi fost supus/ă în prealabil la vreo intervenţie chirurgicală.

Categorii
Transgender
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

După legalizarea parteneriatelor civile între homosexuali, aceasta este a doua cădere a Greciei.

Imagini de la dezbaterea de ieri:

FOTO – Edificator: AUDIENȚA ieri în PARLAMENTUL GRECIEI …

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Le-a scos dracu’ ochii sa nu [mai] vada ca realitatea „sex-ului nu poate fi trisata cu fantezia „genului”.
  Fiecare celula sin corp are gromozomi specifici din momentul procreerii si nici o teorie sau „lege” nu poate schimba asta chiar da amaratii se mutileaza si-si agreseaza fiziologia, mintea si sufletul.
  Corabia greaca este prinsa in vartejul care absoarbe „ce prinde” ducandu-l la osandirea si jalea vesnica pe cei care se complac acestor josnicii.

 2. Sa recapitulam etapele:

  – „Emancipare” sexuala, hiper-sexualizare
  – Propaganda gay
  – Teoria „genului” neutru, „identitatea de gen”

  Identitatea degenerarii…

 3. Nu vi se pare că urmam același drum? Referendum nu va mai fi, a fost blocat de aleșii noștri în parlament, iar daca va fi ,câți vor vota DA pentru modificarea Constituției? Dumnezeu sa ne ajute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.