X

MINȚI stricate: O fetiță a murit maltratată de un cuplu gay, ce tocmai au adoptat-o

de null

Gest abonimabil! Un bărbat şi-a ucis copilul abia adoptat, la doar două săptămâni de când îl luase din centrul de plasament, alături de partenerul său gay. Bărbatul renunţase la slujbă, special pentru a se dedica fetiţei adoptate.

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani este acuzat de autorităţi că şi-a ucis fiica de doar 18 luni, pe nume Elsie.

Scull-Hicks și-a întâlnit soțul Craig pe când se afla în Swindon, Wiltshire, în 2006, potrivit Daily Mail. Cei doi s-au căsătorit în Portugalia, în august 2012, și au depus actele pentru a adopta un copil un an mai târziu.

Cuplul de homosexuali au adoptat-o pe micuţa Elsie în septembrir 2015, dar procesul a fost legalizat abia 8 luni mai târziu.

Moartea fetiţei a survenit în urma mai multor răni suferite la cap. Ulterior, specialiştii au stabilit că cei doi soţi gay au maltratat-o pe micuţă în feluri inimaginabile. Fetiţa de doar 18 luni a fost bătută, fără milă, timp de aproximativ 7 luni, cât a stat în grija celor doi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Ma mir ca a rasuflat asemenea stire in presa. Ciudat in general nu dau stiri care sa ii arate pe lgbt sodomiti asa cum sunt cu adevarat.
    Hhmmm ceva e la mijloc.

  2. Asta e partea evidenta a tragediei. In afara de faptul ca un astfel de cuplu nu are cum sa creeze un mediu sanatos pentru un copil, ma gandesc cat de CRETIN poti sa fii sa dai spre adoptie la doi barbati un copil de 18 luni (varsta la care unii copii mai sunt inca alaptati de mamele lor).

    Din punct de vedere anatomic si psihologic, barbatul nu e capabil nici sa poarte o sarcina, nici sa alapteze, nici sa se ocupe non-stop de un copil mic. Daca il obligi sa stea cu un copil mic asa cum sta mama lui, il transformi in altceva.

    In alta ordine de idei, adoptia copiilor de catre homosexuali este nociva. Actrita Jodie Foster e un caz cunoscut. Crescuta de un cuplu de lesbiene (una dintre acestea fiind chiar mama ei biologica) a devenit ea insasi lesbiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.