X

Celulele de FETUȘI AVORTAȚI din VACCINURI duc la CREȘTEREA ratei AUTISMULUI / Ne demonstrează CELEBRUL medic genetician Theresa Deisher (Video)

Dr. Theresa Deisher. Foto: https://healingoracle.ch/wp-content/uploads/2017/04/Dr.jpeg

Medicul Theresa Deisher a acordat recent un interviu echipei VAXXED pentru a dezbate printre altele despre vaccinuri și autism.

Doctorul în medicină Theresa Deisher este președintele Institutului Sound Choice Pharmaceutical (SCPI) o organizație de top în cercetare biomedicală.

Dr. Deisher este un genetician cu o experiență de peste 20 de ani în industria farmaceutică, cu implicații de la bazele biologiei umane până la procese clinice în instanțe.

Dr. Deisher și-a obținut doctoratul în medicină în domeniul fiziologiei moleculare la Universitatea Stanford și a lucrat peste 20 de ani în biotehnologia comercială. Înaintea fondării AVM Biotechnology and Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI), ea a lucrat cu companii biotehnologice de top inclusiv cu Genentech, Repligen, ZymoGenetics, Immunex și Amgen.

Dr. Deisher este inventator cu 23 de patente emise, iar descoperirile sale au dus la procese clinice ce au implicat afecțiuni de cartilaje și osteoartrite împotriva FGF18 iar împotriva Factor XII pentru hemoragii chirurgicale. Dr. Deisher a fost primul medic ce a descoperit celulele stem derivate cardiac, fiind un campion al cercetării celulelor stem pentru adulți, deopotrivă profesional și în mediul privat, de peste 20 de ani. Dr. Deisher a fost reclamant în procesele federale din SUA militând pentru oprirea folosirii banului public pentru finanțarea cercetărilor pe embrioni sacrificați, aceste cercetări având ca scop dezvoltarea celulelor stem pentru adulți, care au și generat 14 produse de celule stem pentru adulți aprobate de guvern, iar Washington Post, referitor la această opoziție titra „Cercetătorii devin etici în 2013”.

AVM Biotechnology este umbrela mondială a companiilor de biotehnologie, dând asigurări că nu folosește în mod imoral materialul biologic în nici un proces. Misiunea SCPI este de a opri traficul de materiale biologice umane în domeniul cercetătării biomedicale.

Descoperirea legăturii dintre țesuturile fetale din vaccinuri și autism

Dr. Deisher a declarat în interviul său pentru VAXXED că a privit îndeaproape creșterea ratei autismului din Marea Britaniei în legătură directă cu vaccinul MMR (rujeolă, rubeolă, oreion), fapt semnalat inițial și publicat de Dr. Andrew Wakefield, precum și modul în care sistemul medical a încercat să discrediteze cercetările Dr. Wakefield în acest domeniu.

Ea notează că, unul din motivele ce au țintit discreditarea cercetărilor Dr. Wakefield, a fost acela că rata vaccinării cu MMR a rămas constantă deopotrivă înainte, pe timpul și după epidemia de autism din anul 1988. (NT asta demonstrând teoretic faptul că, nefiind nicio modificare în rata vaccinării, aceasta fiind constantă, practic nu poate fi legată în nici un fel de rata autismului)

Dar descoperirile ei, care nu au fost facute public, au relevat faptul că producătorii vaccinului MMR, în anul 1988, au schimbat la acel moment cultura celulară de la cea animală la cea prelevată din fetuși avortați.

Așadar a însărcinat unul din doctoranzii săi să cerceteze problematica mai amănunțit și să compare rata autismului cu folosirea celulelor fetale umane în vaccinuri. Astfel a descoperit că de fiecare dată când producătorii introduceau celule umane în vaccinuri, rata autismului creștea.

Urmăriți interviul în întregime…

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.