X

Părintele Justin Pârvu: În România nu a fost holocaust!

Related image

Nu neagă nimeni crimele asupra cetățenilor evrei, atâtea cât au existat în realitate, însă trebuie clar spus cine le-a făcut cu adevărat și la comanda cui. În România lucrurile au stat cam așa:

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Nici un comentariu? Ne este frica, ne este foarte frica… Asa va fi si cu antihristul, ce „vine” de la aceiasi ucigasi dovediti, pt aceiasi ucigasi ce vor ucide pe maideparte…

 2. Nu e vorba de frică! Cei mai mulți nu știu nimic despre subiect, i-ar ceilalți au înțeles că mărturisirea dreaptă, devine repede un drum pe care îl parcurgi solitar! Aș fi comentat mai multe, și mai precise, prin valuri succesive, năucitoare, de mare amplitudine, însă, se pare că „adevărul întreg”, deranjează chiar și aici, din păcate!!!

  Mihai Serban

  1. iar se scrie fara liniuta mihaita. exceptie cand verbul e la optativ si „i” este pronumele personal la genetiv …de ex. „lui i-ar face placere sa-ti dea un bobarnac”

 3. Viciul matematic elementar, sau cum să impui o idee, un concept minoritar sau inexistent, maselor deculturalizate, pentru ca apoi să existe, să devină majoritar, să fie „adevarat”!

  „… Mass-media își asumă rolul de susținător al candidaților, și al programelor de campanie impuse de „elita apatridă” care, este de fapt proprietara mass-media, al partidelor politice și al tuturor figuranților (politicienii)! Elita financiară internaționalistă, este în spatele tuturor instrumentelor de dezinformare și manipulare la scară largă.

  În spatele fiecărui grup media dominant, se află aceleași grupuri de interese care nu au absolut nimic național în ADN-ul lor, în afară faptului că editează hârtie și emit unde hertziene (patogene) pe solul nostru. Spre exemplificare: o parte a trusturilor mass-media din Europa centrală și de est se află sub monopolul (CME) – acest monstru al manipulării și dezinformării acționează în: Ucraina, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croația, Bulgaria și România. Numărul celor manipulați doar de acest uriaș, fiind de peste 105 milioane de oameni. În România acționează prin canalul Pro tv, care de astfel, ne îndeamnă frățește la o „gândire liberă”. Pe față „Romania, te iubesc…”, și pe spate: „România, îți voi distruge structura morală, emoțională și intelectuală!”.

  Fondatorul și președintele grupului (CME) care deține în România: Pro tv, Acasă tv, Pro cinema, și MTV, este multimiliardarul evreu, Ronald S. Lauder, fiul lui Este Lauder (cosmeticele de lux). Dl. Lauder este un colaborator apropriat al Familiei Rockefeller și a răposatului  necrofag, George Soros; având mare grijă ca ideologiile vehiculate pe posturile sale să fie subtil antinaționaliste, anti-ortodoxe și vădit separatiste (propaganda rușinoasă împotriva moldovenilor din România, știrile orei 17’00), dar întotdeauna în favoarea difuzării subculturii hotelului American, a surogatului iudeo-creștin, și a agendei mondialiste. În  2007, drept recompensă pentru deosebita activitate de manipulare și subversiune ideologică a popoarelor din estul Europei, a fost ales președintele Congresului mondial al evreilor (WJC).
   
  Ronald S. Lauder întreținea relații deosebit de strânse cu fabulatorul și impostorul deconspirat Elie Wiesel, în perioadă în care acesta se zvârcolea de toţi dracii într-o masivă campanie revizionisto-mercantilă mincinoasă, împotriva neamului românesc; vizând eradicarea integrală din memoria colectivă a holocaustului roșu (real), prin înlocuirea lui cu imaginarul holocaust evreiesc (ireal) din România Antonesciană (holocaust, care de astfel a fost infirmat chiar de către evrei onești precum istoricul Teșu Solomovici, rabinul Eli Kaufman și istoricul prigonit Vladimir Iliescu… și mulți alții!), prin denigrarea și calomnierea permanentă a acelora care au combătut, și-au sacrificat libertatea și chiar viaţa pentru Patria românească, în lupta împotriva invaziei cominterniștilor din primul val criminal iudeo-bolșevic.

  Iată un exemplu clar în ceea ce privește conflictul de interese pe care îl generează elita împotriva popoarelor, prin instrumentalizarea uneltelor politico-mediatice! Și totuși, lozinca Pro tv ne îndeamnă: „să gândim liber” – mai ales pe cei mai tineri, care din păcate au ajuns fără să-și dea seama, prim-groparii națiunii! O să-i las pe cititori să tragă propriile concluzii, și să se gândească bine la impactul pe care îl are mass-media asupra percepției noastre a realității, cum influențează aceasta prezentul, și mai cu seamă, viitorul neamului nostru!!!”

  Doamne ajută!

  Mihai Serban

  Aceasta a fost ultima intervenție din seria prezentării cărții mele: „Manifest Cartea Neagră a României”. Disponibilă la vînzare în România din 23 noiembrie!!!

   

  1. @ Mihai Serban

   Felicitari! Lumea are nevoie sa stie!

   In mass media auzim aceleasi melodii de 30 ani. Aceleasi ciorbe rancede si acre reincalzite.

   Le zici bine!

   Doamne ajuta!

 4. Vedem cum de mai bine de jumătate de secol umanitatea este șantajată de cea mai periculoasă doctrină politică, ce sugrumă orice ideal național, spiritual și de libertate a exprimării. Este de ajuns să citezi dintr-un mare poet național, de ex. Radu Gyr, că îți sar în cap ONG-urile sioniste finanțate via Tel Aviv. Apoi, ca să nu-ți pierzi locul, din guvern, parlament, serviciu etc. trebuie să-ți faci mea culpa, să-ți torni cenușă în cap și deja ești gata pentru o îndoctrinare ideologică la muzeul holocaustului de la Ierusalim, cu nume sugestiv Yad Vashem, unde ți se impune istoria politic corectă ți unde trebuie să aduci jertfă idolească cu cipilica pe cap. Întors acasă trebuie să dai roade și să lovești în valorile neamului românesc, care au plătit cu viața datorită regimului comunist adus de bolșevicii evrei pe tancurile rusești.
  Acest tip de ideologie este exemplu pentru doctrinele altor minorități ce-și impun, majoritații unde trăiesc, ideile imorale, necreștine, anti-românești precum comunitatea lgbt, reprezentanții politici ai comunității maghiare – UDMR ș.a. Este noua dictatură ce subjugă multe națiuni – dictatura MINORITĂȚII. Peste tot în lume, minoritatea evreiască trăiește prin bau-baul creat de holocaust, și anume anti-semitismul, fiind prima acuză invocată în caz că un evreu nu este angajat, promovat, premiat etc., neluându-se în seamă criterii obiective precum specializarea, eficiența, conduita etc. Identic ești acuzat de xenofobie, rasism, homofobie etc. dacă refuzi să accepți anormalul, imoralul ca mod de viață în propria țară.

 5. P.S., – această minciună a costat contribuabilul român 20 miliarde de euro!, sub conducerea lui Băsescu!!! Câteva generații vor plăti acest credit făcut la (…tot la ei!), F.M.I și B.E.R.D. Deci, viciul matematic elementar despre care vorbeam mai sus, a dat roade… indiferent că nu s-a întâmplat nimic în România!
  Aceasta e o stire adevărată, întreagă!, să stie poporul de ce se închid spitalele, ș.a.m.d.

  http://www.justitiarul.ro/10536-2/

  Mihai Serban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!