X

,,Sinai, capitala religiilor” pentru doua zile. Manastirea Sf. Ecaterina a fost in IMPREUNA rugaciune cu ERETICII si PAGANII

de null

În Egipt, Mănăstirea Sinai, sub patronajul președintelui egiptean Abdel Fattah al-Sisi, a avut loc un eveniment de două zile, numit “Sinai: Capitala religiilor”.

Grecia a fost reprezentată de ambasadorul grec la Cairo, dl Michael Christos Diametis, care și-a exprimat satisfacția față de dorința autorităților egiptene de a consolida în continuare relațiile dintre cele două popoare și state, în timp ce la evenimente au participat și ambasadorii Vaticanului, Belarus, Ungaria și alte țări.

Evenimentele au început în Sharm El Sheikh în prima zi a zilei de 29 septembrie și au continuat în orașul istoric Sinai, unde mănăstirea ortodoxă greacă Sf. Ecaterina a întîmpinat pe toți oficiali care mai apoi au ţinut o rugăciune comună cu reprezentanții altor religii, eveniment care a fost difuzat chiar și de televiziunea egipteană.

Apoi oficialii s-au dus la Moscheea orașului, unde au purtat din nou o rugăciune comună, la fel difuzată de televiziunea egipteană.

Evenimentele au fost completate cu discursuri care îndemnau ca pacea să prevaleze în întreaga lume.

Arhiepiscopul Damianos a mulțumit tuturor participanţilor acestui eveniment și mai ales pentru sprijinul guvernului egiptean.

http://www.katanixis.gr

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
EcumenismExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Erezia tuturor ereziilor ecumenismul religia lui antihrist. Cu adevarat lipsesc marturisitorii dreptei credinte si chiar daca sunt , sunt foarte,foarte putini . Hristoase Dumnezeule ridica mărturisitori ca pierim cu ecumeniștii aceștia. Cum ai poate ansela slujitorii lui antihrist pe episcopii ortodocsi ? Lipsa credinței și ca sa se amplineascaa profeția lui Hristos ansusi ca satana va cauta sa ai ansele chiar și pe cei aleși,și altceva a mai spus Hristos vedeți sa nu va ansele cineva căci mulți vor veni an numele Meu și pe mulți vor ansela,cat adevar . Doamne ajuta…

  2. Fie-le primită rugăciunea..(de pace)în numele Domnului nostru Iisus Hristos!
    Mă apucă plânsul! Cum poate fi adevărat o așa ,,parodie”,nu ar fi putut fi imaginată de strămoșii noștri care au luptat cu viața într-adevăr pentru pace și credința dreaptă,curată în adevăr și Cuvânt!
    Ne vor lua sfințenia ortodoxiei,ne va rămâne fără-îndoială dragostea și râvna pentru Crucea biruitoare a mântuirii sufletului! Maica Domnului să ne acopere cu Sfânt Acoperământul Său și mângâierea Sa de mamă! ,,CĂCI TATĂ-MI ESTE DUMNEZEU…!

    1. Imi pare nespus de rau ca la poalele Muntelui Sinai se batjocoreste Dumnezeu! O sa plangem cu mult amar! Fereasca Dumnezeu…s au intors la VITELUL DE AUR

  3. Toti santem creati de Dumnezeu dar nu toyi al iubim asa cum este…INTREG…NU PARTIAL…TATAL…FIUL SAU CUVANTUL TATALUI VENIT IN LUME CU TRUP PENTRU A NOASTRA MANTUIRE…SI DUHUL SAU CEL SFANT DATATOR DE VIATA…CUM OMUL E FACUT TRUP…SUFLET…DUH….ASA SI DUMNEZEU ESTE TREIMIC DAR UN SINGUR DUMNEZEU CU DUH SI CUVANT -adica VIU.

  4. curios, stiam ca Man Sfanta Ecaterina (una din cele mai vechi) era printre ultimele fortarete Ortodoxe. duhul necurat al ecumenismului s a infiltrat si acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.