X

EXTRATERESTRUL ASEXUAT: Asemanarea cu DIAVOLUL si NEBUNIA genului

de null

In varsta de 22 de ani, Vinny Ohh nu se considera nici barbat, nici femeie.  Originar din Los Angeles, s-a supus la nenumarate operatii pentru a se transforma intr-un “extraterestru asexuat”.
Pana la varsta de 22 de ani, Vinny Ohh a suferit peste 110 interventii estetice. Nu are de gand sa se opreasca aici ins! Din dorinta de a se transforma in ceea ce numeste “un extraterestru”, vrea sa investeasca inca 160.000 de dolari pentru a-si inlatura organul sexual, buricul si sfarcurile.

“De ce nu m-as opera? De ce nu mi-as scoate tot si as ramane fara organe de reproducere? Imi doresc sa arat ca un extraterestru asexuat, un hibird. Nu vreau sa seman nici cu un barbat, nici cu o femeie”, a spus Vinny intr-un interviu acordat celor de la DailyMail.

“Visez sa fiu lipsit de gen si asexuat de la varsta de 17 ani. Am fost la doctori si m-am interesat in ce masura pot obtine acest lucru. Nu am prea avut noroc. Oamenii nu inteleg ca nu imi doresc sa devin femeie. Nu vreau vagin, nu vreau nimic”, a mai spus tanarul de 22 de ani.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru a capata un aspect de extraterestru, Vinny poarta lentile de contact negre, de dimensiuni mari. Isi face unghiile negre, isi umplu buzele si a apelat si la o rinoplastie pentru a-si remodela nasul.

“Daca ma intreaba cineva cum ma caracterizez, le spun ca sunt un extraterestru haotic si obsedat de sine insusi.”

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

    1. mereu și mereu regăsim aceleași nume în spatele a tot ce mișcă în SISTEM, de la marile companii farmaceutice la Consiuliul Mondial al Bisericilor

      riposta lui Huxley față de Orwell, susține că tiraniile viitorului nu vor fi state polițienești totalitare de tip 1984 ci distopii de tip Brave New World recurgând la condiționare psihologică și sugestie narco-hipnotică

      ACTUALIZAT: Mai avem nevoie de EDITORI și ȘTIRIȘTI pentru PORTALUL OrtodoxInfo
      http://ortodoxinfo.ro/2017/10/02/mai-avem-nevoie-de-editori-si-stiristi-pentru-portalul-ortodoxinfo/
      Cei care doriți să vă implicați, vă rugăm, dați un semn la rubrica de comenatarii sau la adresa de e-mail [email protected]

      Doamne ajută!

  1. Lipsa une-i ocupatii in viata duce la nebuie! Un scop bun: cu banii investiti in asemenea “tampenii” mai bine ajuta alti oameni !! O minte fara griji , fara un scop in viata nu face altceva decat sa caute indobitocire!

  2. America, o tara crestina (cel putin la inceput)!! Cum or fi ajuns aici? Li s-a cam urcat la cap libertatea si libertinismul. Noi nu cumva ii luam drept model si exemplu?…

    1. Crestina cu numele. La inceput: “The Puritans were a group of English Reformed Protestants in the 16th and 17th centuries who sought to “purify” the Church of England from its “Catholic” practices, maintaining that the Church of England was only partially reformed.”
      Au ajuns unde au vrut inselatorii sa o duca.

  3. Bine ca are bani fara numar sa investeasca in aberatii. Oare unde am ajunge noi cu portalul daca am beneficia de o finantare de 160.000 de dolari?

  4. Ma gandesc ca mai nebuni decat el sunt parintii lui! Cum or reactiona cand le intra “extraterestrul” in casa? “Ce mai faci, esti bine? Cum ti-a mers azi?” Cum or vorbi cu astfel de dihanie? Cum il pot suporta, sa-l vada in halul ala? Cum de ii pot tolera nebunia?!

    Mai grav este ca ei insisi l-au ajutat sa ajunga asa: intai lasandu-l de capul lui si lasandu-l FARA educatie si fara valori morale sau de orice fel si apoi dandu-i banii necesari operatiilor!

  5. .Ptiuu..Belzebuth!?..Religiozitatea fantasmagoricä vrea sä manipuleze..Tot?!.Importantä este a Noasträ Credintä..Domnul Dumnezeu a Creeat Tot si a permis chiar si Îngerului decäzut,,SÄ FIE’..(.PTR.ECHILIBRUL,DINTRE;LUMINÄ-ÎNTUNERIC,PTR.LIBERUL ALBITRU).DOAMNE AJUTÄ NOUÄ,PÄCÄTOSILOR,CE CUTEZÄM A JUDECA!.AMIN!..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE