X

Uraganul HARVEY din Houston: Urmare a „TERORISMULUI METEOROLOGIC” sau răzvrătire a NATURII împotriva omului?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Vă aducem la cunoştiinţă această constatare  deoarece un număr tot mai mare de observatori, website-uri şi analişti au ajuns la concluzia ca Uraganul Harvey a fost „aranjat” şi transformat in „armă a naturii” ca o combinaţie între metodele  de manipulare a temperaturii la sol şi împraştierea dârelor „chemtrails”. 

Da, sună absurd la prima citire, până constaţi că Al Gore ne spune că activitatea omului influenţează clima zi de zi. Se numeşte „schimbarea climatului”, şi de fapt, Al Gore şi alarmiştii climei ne spun in mod direct că noi am creat Uraganul Harvey si toate celelalte evenimente meterorologice extreme pe care le vedem. Modificarile vremii, cu alte cuvinte, au devenit factorul cel mai important pentru alarmiştii climei. Întregul curent media, insistă în mod constant că uraganele, secetele, inundaţiile, furtunile de zăpadă şi tornadele sunt toate create fără intenţie de activitatea omului.

Diferenţa majoră dintre Al Gore si teoriile din „războaiele meteorologice”, este că cei ce cred în războaiele meteo insistă că aceste uragane sunt create in mod intenţionat, amplificate selectiv şi indreptate spre ţintele selectate.  Al Gore susţine că uraganele sunt create cu alte cuvinte de Om  şi că teoreticienii războaielor climatice sunt controlaţi cu mare atenţie şi folosiţi ca arme de terorism pentru a cauza daune economice şi a atinge praguri psihologice ce implică teroare şi moarte.

Aceasta abordare sună absurd pentru majoritatea oamenilor la prima vedere, dar există o comunitate a celor sceptici care insistă că asemenea evenimente nu sunt accidentale, ci folosite ca arme. De aceea încercăm să completăm această versiune: nu ca o completare a ei, ci pentru a arunca o privire mai atentă în acest colţ al internetului unde războaiele climei, modificările ei şi geoingineria au devenit bine cunoscute, ca explicaţii alternative pentru manifestările vremii. De fapt, sunt cel puţin două atestări ce descriu în amănunt această tehnologie, incluzând un sistem de energie space-based ce poate modifica ‘părţile componente ale vremii’ printre care şi uraganele.

Unul din cele mai renumite site-uri ce susţin aceste sesizări este WeatherWar101.com, al cărui autor-un fost inginer de reţea- explică:

De zece ani, am căutat să demonstrez incontestabila realitate că viiturile, inundaţiile şi vremea severă este indusă şi produsă zilnic. Negarea faptului că aceste evenimente meteorologice sunt produse de om este ca şi negarea existenţei unui motor cu combustie,  e la fel de uşor de dovedit. Daca putem înţelege fierberea apei, putem crede şi de unde provin trilioane de galoni vapori de apă ce creează şi alimentează în fiecare zi atâtea inundaţii ce spală cu totul diferite comunităţi din toată lumea. Asta nu este discutabil şi e la fel de uşor de văzut ca lumina soarelui.

Autorul pare să-si ia numele de ‘Sofia Smallstorm’ (pt. a evita sa fie identificat după nume, bineînţeles  pentru a-şi proteja identitatea) . Aceasta persoană a scris prefaţa pentru No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101.

Site-ul a publicat o analiză de 14 minute despre Uraganul Harvey in care suţine că acesta  a fost amplificat de  „Generarea Vaporilor de Apă la Sol din Texas, Louisiana, etc.” În filmare se declară deasemenea: Nu este nici o coincidenţă ca Uraganul Harvey loveşte Statele Unite,  fix la 25 de ani din ziua în care Uraganul Andrew loveşte Florida. Din moment ce toate aceste furtuni sunt clar şi evident produse în mod intenţionat, şi „Uraganul Aniversar” a fost aranjat.

Un alt video de pe APlaneTruth.info oferă o declaraţie detaliată a fenomenului ‘Geoingineria Vremii’ şi după cum se exprimă se referă la Uraganul Harvey, citând numeroase licenţe, conferinţe despre controlul vremii, tehnologie militară şi aşa mai departe:

https://youtu.be/WzHSuT1z-I4

Există întradevăr generatori de vapori de apă ce pot dezlănţui nori?

Ideea generatoarelor de vapori de apă la sol ce pot contribui cu fiecare cantitate de apă la Uraganul Harvey pare absurdă pentru cei ce n-au studiat niciodată acest lucru. Conform estimărilor recente, Uraganul Harvey a descărcat 11 trilioane galoni de apă in Houston si zonele limitrofe. Pentru fiecare generator la sol ce contribuie cu numai 1/1000 parte din acest volum – doar 11 bilioane galoni de apă-ar face o descărcare masivă a vaporilor de apa produsi, arzând totodată o cantitate uriaşă de combustibil şi electricitate. Aşa ceva pare ireal pentru orice analiză raţională.

Totuşi, după cum filmarea BBC arată în urmatorul videoclip (de la minutul 15:12), există construcţii uriaşe care efectiv generează un număr masiv de nori şi precipitaţii. Pâna să urmăresc acest video nici eu nu aveam idee ca asemenea lucrări există. Urmăriţi cum explică BBC: 

https://youtu.be/tQJbWcCp45U

Deşi există atâta tehnologie, e greu de imaginat existenţa unei aşa mari reţele de generatori de vapori de apă, ce lucrează în ascuns. Şi la urma urmei energia solară face toată această treabă gratis încălzind oceanele şi evaporând apa sub formă de furtuni. Încercarea de a creşte numărul celor 11 trilioane galoni de apă ( 1 galon = 3.79 litri ) ce se evaporă, de care deja se ocupă soarele pare inutilă. Puterea naturii este mult mai mare decat orice poate contribui omul, iar ideea că noi putem genera un sistem masiv de furtuni pare puţin probabilă.

În acelaşi timp, la fel este şi ideea ca activitatea umană poate schimba drastic clima Pămantului. Cu toată isteria şi teama provocată de alarmişti despre schimbarea climei, acţiunile omului sunt doar o mică parte ce contribuie la fenomenul pe scară largă condus de activitatea solară, vulcane şi alte asemenea fenomene.

Tehnologia de modificare a vremii există (citiţi aceste rânduri pentru a vă convinge)

Nu este nici un semn de întrebare, oricum, că tehnologia de modificare a vremii există şi este deja răspandită in toata lumea. Cei ce susţin activitatea de control a vremii citează acest brevet al US #201000074390A1, numit ‘Metoda de modificare a climei şi a producerii vaporilor pentru modificarea climei’

După cum se susţine în rezumatul brevetului:

Un reactor de fuziune nucleară (2) sau un reactor de fisiune nucleară (22), este folosit ca sursă de caldură. Un schimbător de căldura (11 sau 37) care conţine apă ce poate fi încălzită (15) este utilizat pentru generarea vaporilor de apă. O ţeavă de circulaţie (10 sau 26), prin care un lichid de răcire a reactorului de fuziune nucleară ori de fisiune nucleară sau pentru a conduce curenţii de aer cald, este fixată aşa încât să se extindă în schimbătorl de căldură şi să fie în contact cu apa pentru a putea fi încălzită. Astfel este generat un vapor de apă. Vaporul de apă este pulverizat spre cer printr-un tub de eliberare a vaporilor (12 sau 36). Se formează un nor care blochează lumina soarelui ce reduce temperatura de la suprafaţa pământului. Acestea permit o modificare a vremii fără a folosi orice gaz produs în seră, ca de exemplu dioxidul de carbon CO2.

Un alt brevet US ( #20100224696 A1 ) este numit: „Managementul vremii ce foloseşte sistemul de energie bazat pe spaţiu”. Este descrisă o tehnologie pentru producerea şi controlul uraganelor.

Sistemul de energie bazat pe spaţiu „space-based” şi metoda de modificare a vremii care foloseşte energia ce ia naştere in spaţiu. Acest sistem menţine corectă poziţia şi alinierea componentelor sistemului fără a folosi structuri interconectate. Elementele sistemului de energie sunt lansate in spaţiu, iar acestea plutesc intr-o aliniere perfectă, poziţie, orientare şi formă, folosind un sistem de control. Energia generată de sistemul de energie spaţial se aplică unei părţi din fenomenul meteorogic, spre exemplu uraganele, şi îl modifică prin slăbirea sau risipirea acestei părţi. Un element al vremii poate fi  influenţat numai schimbând temperatura unei secţiuni, cum ar fi ochiul uraganului, schimbarea curenţilor de aer sau traiectoria unui element al  vremii.

Tehnologia de modificare a fenomenelor meteorologice nu este o teorie conspiraţională, din contra: este deja practicată. De exemplu un articol de pe SingularityHub descrie „ciudăţeniile clime” din Dubai şi cum  au apelat aceştia la tehnica avansată pentru a crea ploaia. Repet, nu este o teorie a conspiraţiei, ci doar fizică inteligentă:

 Sistemele Meteo, o companie suedeză devoltă o tehnologie numită Weathertec. Ideea lor este să înalţe ioni gigantici oriunde vrei ploaie. Dacă umiditatea din zonă atinge minimul de 30%, atunci declanşezi ionii şi începi să pompezi electroni în atmosferă. Presupunând că ai temperaturi ridicate, electronii se vor dezvolta o dată cu căldura şi moleculele de apă vor face condens in jurul lor. În acest punct obţii nori ce produc ploaie atunci când sunt suficienţi de denşi.

În completare la această intrigă, vine şi Bill Gates care anunţă o serioasă descoperire despre maşinile ce pulverizează nori deasupra mărilor, concepute să aducă ploaie în comunităţile ţintă. Inhabitat.com explică:

Fondatorul Microsoft a anunţat recent proiecte în care vrea să investească 300.000$ pentru cercetări la Universitatea din Calgary cu scopul de a afla soluţii şi răspunsuri corecte despre schimbarea climei. Parte din cercetare include teste de laborator pe maşini ce absorb din apa mării şi o pulverizează în aer, creând nori albi ce reflectă raze de soare la distanţă mare de Pămant. Maşinile plutitoare ale lui Silver Lining pot înghiţi până la 10 tone de apă pe secundă. Daca totul decurge conform planului, Silver Lining vrea să testeze procesul cu 10 nave întinse pe 3800 mile in ocean.

Asta s-a întâmplat cu 7 ani in urmă, în 2010. Oare deja există aceste flote generatoare de fenomene meteorologice. Dacă sunt, atunci le ţin foarte bine ascunse.

Un alt site cunoscut ce raportează despre Geoinginerie este „ Geoengineering Watch” al lui Dane Wigington. Foarte informativ şi interesant. Urmăriţi.

Istoricul uraganelor ne arata că „Mama Natură” le produce fără nici o inginerie umană

A crea precipitaţii este la distanţă mare de generarea de uragane conduse spre ţinte exacte. Această idee este considerată ciudată de meteorologi şi cercetători ştiinţifici. O explicaţie mai plauzibilă este că „efectul coriolus” – ce vine de la rotirea Pământului – cauzează rotaţii puternice in atmosferă ce învârt reţele de furtuni într-o direcţie din emisfera nordică şi în direcţia opusă în emisfera sudică. ( De aceea uraganele par opuse unul de celălalt când comparăm furtunile emisferei Nordice vs. cele Sudice ). Încălzirea solară a oceanelor produce în cantităţi mari evaporarea apei, saturând aerul cu vapori ce se condensează ca urmare a schimbărilor de temperatură sau presiune atmosferică, rezultând formarea picăturilor de apă, ce sunt acum mai grele decat aerul şi drept urmare cad la pământ. Având suficientă energie solară, forţele naturii pot genera adevărate furtuni catastrofale.

Să crezi că fiecare mare furtună este o „armă a naturii” produsă de o nefastă operaţiune pare o idee puţin forţată. Dar, revenind, aşa crede şi Al Gore şi toate pronosticurile lui fara temei din falsa descoperire „Biserica Climatologiei” Cu toate acestea, modificarea sau coordonarea uraganelor, este tehnic, o sarcină mult mai uşoară decât generarea lor întrutotul.Ceea ce spun unii din cei ce susţin ideea ‘războaielor prin influenţarea climei’ este că uraganele nu sunt produse în întregime de sistemele artificiale, ci mai degrabă conduse sau influenţate după direcţia şi intensitatea lor. Este oare posibil? Multe licenţe susţin ca da, şi interesant este că oficiul de brevete US nu le-a respins.

Ca şi dovadă, istoria a înregistrat zeci de uragane ce au lovit regiuni de pe Coasta Golfului, în ultimul secol. Multe din ele au avut loc Înainte de apariţia tehnologiei sau a capacităţii de modificare a vremii exotice. Deci cum sunt toate aceste uragane justificate? (Răspuns: Fenomene Naturale)

Concluzia:  Continuă să-ţi pui întrebări și fii curios, dar totodată gândeşte critic

Concluzia mea despre asta? Creativitatea, gândirea critică sunt o practică sănătoasă, şi întotdeuna încurajez oamenii să pună întrebări şi îi provoc la explicaţii oficiale pe orice subiect aproape, de la vaccinuri, la economie şi istorie. Şi nu uitaţi de Rusia! Rusia! Rusia! Falsa teorie conspiraţională promovată de ştirile mincinoase promovate de media în ultimele 18 luni, bazate pe nimic altceva decât surse false şi jurnalismul de calitate inferioară.

Dacă e ceva ce pot spune despre site-urile ce scriu despre războaiele meteorologice şi comentatorii lor, este că îi felicit pentru toate eforturile de a combate tiparele curente cu o gândire analitică şi admit că nu sunt un expert în tehnologia de modificare a vremii. Poate sunt lucruri pe care am să le aprofundez în viitor ce-mi vor schimba propria viziune  despre acest subiect. Până atunci, însă , sper să încurajez gândirea critică despre orice, ceea ce înseamnă ‘ să nu iei totul dea-gata’

Mass-media ne minte tot timpul. Cam tot din ce este descoperit de mass-media este o colecţie de non-sens, o corupţie indusă de minciuni. Media ce vorbeşte de medicină este învaluită de falsă ştiinţă şi propagandă. Ai dreptul să-ţi pui întrebări pentru simplul motiv că aproape tot ce ţi s-a spus pană acum este o mizerie. Asta nu înseamnă că trebuie să crezi orice alternativă teorie. Trebuie să gândim critic ce teorii sa credem şi pe care să le respingem. De exemplu, am suştinut public că cei ce susţin că Pământul este plat se înşeală amarnic ( deşi oferă un  experiment de gândire distractiv). De asemenea cred că excentricitatea lui Ray Kurzweil este o înşelare a unui vis ireal înrădăcinat în deziluzie şi o înţelegere eronată a lui Dumnezeu.

Pot uraganele fi generate artificial în totalitate? Aproape sigur nu. Pot fi dirijate către anume ţinte? Pare incredibil de neadevărat, dar nu pentru domeniul tehnic de  fezabilitate. Există tehnologia de modificare a vremii? Cu siguranţă, da. Dar asta nu înseamnă că fiecare fenomen meteorologic este un complot nefast. Trăim într-o lume dinamică, haotică, ce sălăşluieşte tot felul de fenomene bizare. Deşi ştiu sigur că cei cu statut mai mare pot falsifica ştiri, spăla pe creier mase de oameni şi organiza evenimente naţionale false, mă îndoiesc că pot produce un uragan.

Ai o altă opinie despre asta? Fă cercetări. Gândeşte analitic. Nu crede tot ce citeşti, vezi sau auzi. Cel mai important, fă-ţi propria viziune şi nu lăsa o instituţie să-ţi spună care este adevărul lor, pentru că acestea mint despre aproape orice.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată ce putem citi în aceste profeții despre vremurile din urmă cu privire la dezastrele naturale:

Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles-ul. Se pare ca greu va fi de gasit pe pamant un loc unde omul se va simti linistit, in deplina siguranta. Omul isi va gasi linistea numai nadajduind in Dumnezeu, pamantul nu il va mai putea ocroti. Cele mai grele urmari ale dezlantuirilor naturiile vor avea de suportat orasele, pentru ca ele s-au rupt cel mai mult de ea. Un singur turn babilonian distrus, o casa contemporana, un bloc si iata – sute de morti fara pocainta, fara impartasanie, sute de suflete pierdute. Aceste case construite pe pari, care sunt, in esenta, niste sageti ce au strapuns pamantul, ca si cum s-ar indrepta incolo, catre iad; ele le vor aduce oamenilor moartea grozava sub ruine. Si cel care va ramane in viata ii va invidia pe cei care au murit intr-o clipa, pentru ca soarta lui e si mai inspaimantatoare – moartea de foame si prin asfixiere. Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentară.

Citiți integral:

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

Atunci, natura se va răzvrăti, deja vedem această răzvrătire. Un lanţ de fenomene naturale şi altele nefireşti vor schimba structura pământului. Veţi vedea lucruri pe pământ şi în cer, care vă vor ului şi veţi spune: „acestea de acum sunt lucruri normale?” Veţi vedea natura răzvrătindu-se, pământul şi cerul: cerul cu fenomene neobişnuite şi pământul prin catastrofe naturale; de la cataclisme, cutremure, până la furtuni ciudate, furtuni cu grindină. Veţi vedea grindina cât mingiile de golf care va distruge totul. Veţi vedea o asemenea revoltă a naturii, deoarece nici natura însăşi nu îl va putea răbda pe pseudo-profetul care, în numele aşa-zisului „adevăratului Hristos”, va aduce aceste încercări cumplite, care vor nenoroci multe suflete şi le va trimite în iad.
Citiți mai multe  la:

Iată și fotografii cu efectele altor uragane catastrofale din istorie:

FOTOGRAFII ale INUNDAȚIILOR din Houston de la începutul anilor 1900 demonstrează că dezastrele naturale NU sunt cauzate de „ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ”

Citiți vă rog și:

Pompei se scalda in sex. Apoi a fost scaldat de Vezuviu …

Sfantul Neofit Zavoratul DESPRE CUTREMURE

PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Da, si ce magarie de neinchipuit a fost sa numesti cel mai puternic uragan din istorie “Maria” . O blasfemie pe fata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button