X

Din 2018 POLONEZII se vor putea LEGITIMA cu TELEFONUL MOBIL. Atentie: CARTEA DE IDENTITATE va fi DOAR PRIMUL document utilizabil în această manieră. URMEAZA: permisul de conducere, carnetul de student, etc.

de null

Începând din 2018, o aplicaţie pe telefonul mobil poate tine locul cărţii de identitate. De această inovaţie vor beneficia polonezii, a anunțat vineri Anna Strezynska, ministrul pentru Afaceri Digitale din această țară, citată de AFP.

Programul este testat în prezent în partu oraşe din Polonia, iar la nivel naţional, aplicaţia va fi disponibilă spre sfârşitul primului trimestru al anului viitor.

„Sper că polonezii, cunoscuți în Europa pentru deschiderea pe care o au față de noile tehnologii, vor fi lideri în rândul utilizatorilor acestei aplicații”, a spus Anna Strezynska, citată de agenția de presă PAP.

Pentru a putea să se folosească de telefonul mobil pentru a-și confirma identitatea, de exemplu în fața unui polițist, mai multe modificări ale legilor în vigoare se află în prezent în pregătire în Polonia și vor trebui să fie aprobate apoi de Guvern și de Parlament, a precizat pentru AFP Karol Manys, purtător de cuvânt al Ministerului pentru Afaceri Digitale.

Cum va funcţiona

Documentul în sine nu va fi conținut în telefon, ci stocat în cloud și va putea fi accesat grație unui cod unic primit prin SMS, la fel cum se procedează deja pentru activarea serviciilor bancare.

Cartea de identitate va fi doar primul document utilizabil în această manieră. Permisul de conducere a vehiculelor, certificatul de înmatriculare, carnetul de student și adeverința ce atestă proveniența unei persoane dintr-o familie numeroasă vor deveni și ele disponibile prin aceeași procedură, a adăugat ministrul polonez.

Sisteme asemănătoare există deja în câteva țări europene, precum Estonia și Austria, a precizat Karol Manys. Introducerea lor graduală în Polonia, care se adresează în primul rând tinerilor care trăiesc în strânsă „simbioză” cu telefonul lor mobil, nu suprimă obligativitatea legală pentru cetățenii polonezi de a deține documentele de identitate tradiționale.

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce inseamna toate acestea? Ne explica Sfantul Paisie Aghioritul:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Ce e de facut? Ne explica acelasi Sfant:

Sfantul Paisie Aghioritul: SIMPLIFICATI-VA VIATA / Cu atat mai mult cu cat VINE ANTIHRISTUL

Trebuie totusi sa intelegem ca pana la urma solutia va fi unica: FUGA.

Iata ce spun profetiile despre fuga crestinilor in timpul antihristului:

UNDE FUGIM DE ANTIHRIST? Va fi ca în filmele post-apocaliptice?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Disparitia banilor cash
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. IOT devine realitate pentru cea mai puternica armata a lumii: http://www.blacklistednews.com/The_US_Military_Is_Quietly_Building_SkyNet/61047/0/38/38/Y/M.html

  Treziti-va oameni buni si:
  – nu folositi documente electronice, nu faceti plati electronice;
  – evitati lumea virtuala sub orice forma ar fi si oricate inlesniri v-ar aduce;
  – simplificati-va viata la propriu, nu numai teoretic (nu fiti comozi si nu lasati tehnica sa va schimbe viata – drumul este fara intoarcere);
  – nu acceptati minciuna indiferent de context;
  – spuneti si altora.

  SI, cel mai important,

  RUGATI-VA

  1. Stan, mulțumesc, frate.

   Referitor la plăți. Cum crezi tu că le putem plăti, dacă numai prin aparate ne primesc banii?. Sânt niște tomberoane care încasează banii după ce scanezi factura. Dă-ne te rog alte idei. Mulțam.

   Doamne ajută.

   1. Solutii omenesti NU EXISTA. Fiecare sa faca dupa cum il indeamna constiinta si il intareste Dumnezeu.

    Simplitate, simplitate, simplitate.

    Din pacate noi nu mai stim ce este aceea. Acum cativa ani am intrat in camera unei batrane de peste 80 de ani care vietuia singura (adevarat, nu departe de casa unuia dintre copii care o vizita zilnic si-i mai aducea cate ceva de mancare). Avea o lavita, o masa si un pat. Pe pat o satea subtirica cu paie si un tol de invelit iar in rest … nimic. Dar chiar NIMIC. Pe un hol avea o cana, o oala si alte cateva lucruri de bucatarie dar f f putine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.