X

Multiculturalism islamic: PEDOFILIA sub masca CĂSĂTORIEI acceptată de MAREA BRITANIE / După modelul profetului MOHAMED care a VIOLAT o copilă de 9 ani …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sharia si multiculturalism: Casatoriile cu copile, acum sunt acceptate din punct de vedere juridic in Marea Britanie

Corectitudinea politica asigura ca liderii si guvernele noastre sa permita violul si pedofilia in societatile noastre civilizate – acum – astazi. Deci, in loc sa sustinem decenta, valorile civilizate si legile pe care le-am dezvoltat in Occident, conducatorii nostri tradatori se inclina inca o data in fata barbariei islamice sharia si a multiculturalismului – relativismul cultural – falsa poveste ca toate culturile sunt egale.

„Islamul nu are nici o bariera de varsta in casatorie, iar musulmanii nu au scuze pentru cei care refuza sa accepte acest lucru” – Ishaq Akintola, profesor Islamic Eschatology and Director of Muslim Rights Concern, Nigeria

„Nu exista o varsta minima de casatorie pentru barbati sau femei in legislatia islamica. Legea, in multe tari, permite fetelor sa se casatoreasca abia de la varsta de 18 ani. Aceasta este o legislatie arbitrara, nu o lege islamica. „-  Dr. Abd Al-Hamid Al-‘Ubeidi, expert irakian pentru dreptul islamic.

„Nu exista o varsta minima pentru casatorie si fetele pot fi casatorite chiar din leagan”. –  Dr. Salih bin Fawzan, cleric proeminent si membru al celui mai inalt consiliu religios al Arabiei Saudite. „Islamul nu interzice casatoria cu copii mici” – Pakistan’s Council of Islamic Ideology.

Putine lucruri sunt atestate mai mult in legea islamica decat permisul casatoriei cu copii. Traditia islamica inregistreaza faptul ca sotia favorita a lui Mohamed, Aisha, avea sase ani cand Mahomed a luat-o in casatorie si noua ani cand a violat-o, pardon, cand a consumat actul sexual in noaptea nuntii.

traducere preluată de la Karen Smith, sursa: Facebook

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. Ce imagine sinistră! Perversa UE a uitat de drepturile copilului? Se pune problema ca părinţii care-şi dau fetiţele să fie violate să fie decăzuţi din drepturile părinteşti? Sau asta e doar pentru cei “prea” creştini, pentru opozanţii vaccinurilor, pentru cei care nu le dau copiilor fast food ori se opun voinţei acelora de a-şi schimba sexul?

 2. Un un eretic și un ateu in vizita la SF Munte, este vorba de Bartolomeu și Tipras care au făcut o vizita la SF Munte, oare ce or mai pune la cale astia2 ?

 3. Pedofilii trebuie sa stea in puscarii, castrati chimic si nu in libertate, ca niste feti-frumosi, cu drepturi depline! Eu nu inteleg cum acei tineri nu realizeaza ca ceea ce fac este aberant. Un copil sa intretina relatii sexuale este un cosmar ce nu se intampla nici macar in regnul animal. Cum de li se permite una ca asta? Este clar ca se doreste distrugerea omului, a Europăei, a valorilor crestine, a vietii normale. iadul pe pamant.

 4. Sunt de vină bărbații majori care se “însoară” cu acești copii, și care își dau seama foarte bine ce fac, dar se bucură de această situație, de care profită cu ticăloșie. Iar feițele, în lumea musulmană, se nasc oricum pentru a fi victime, și sunt învățate de mici că așa este firesc și că așa e bine să fie. Oricum legea lor le permite bărbaților să curvească și să preacurvească cât vor, iar femeile, dacă sunt prinse cu așa ceva, sunt pedepsite, sunt omorâte chiar. Iar în situația în care femeia divorțează de bărbat, copiii sunt încredințați exclusiv tatălui, indiferent cine e vinovatul, și exemplele ar putea continua. Islamul e o “religie” ce dă drepturi nelimitate bărbatului. Nu e de mirare că mulți au fost bucuroși să treacă la islam, și că îi extermină pe creștini, care cel puțin știu care sunt poruncile lui Dumnezeu, chiar dacă în realitate se comportă uneori ca musulmanii.

 5. Frați români, înainte de a fi etnic turc de religie musulman, încep prin a vă spune că sunt un ROMÂN care-și iubește patria în care m-am năsut și semenii creștini cu care conviețuiesc de când mă știu.
  De secole, musulmanii din România s-au adapta și conviețuiesc în deplină armonie cu majoritatea, respectând legile și sacrificându-se pentru țara, așa cum a făcut-o inclusiv bunicul meu căzut la datorie în primul război mondial și, dacă va fi nevoie să lupt pentru a apăra România, fără să ezit sunt gata să-i urmez exemplul.
  Revenind la subiectul articolului, nu pot spune că sunt încântat de doctrina defăimătoare a autorului, care probabil îmi va șterge comentariul.
  Ca și dvs. creștinii, nici musulmanii nu și-au ales religia, iar cu excepția profeților, același Dumnezeu îl au și creștinii și musulmanii (monoteism).
  Din cunoștințele mele, Coranul nu incită la ură și moarte, numai că el a fost interpretat de cei interesați, ca acum până și oficierea religioasă dintre homosexualilor în Biserici Creștine, este pusă pe seama musulmanilor.
  Fără să analizăm cauza, ne place să judecăm efectele islamul radical – dovedit o armă concepută de puterea ocultă pentru a destabiliza statele lumii arabe, pe motive economice și a răspândi violențele pe bătrânul continent și nu numai.
  Conflictele militarea din Orientul Mijlociu au distrus state, orașe li localități au fost rase de pe pământ, lăsând în urmă munți de cadavre de musulmani, nevoiți să emigreze pentru a supraviețui. Măcelul asupra populației musulmane nu este ceva nou, dacă ne întoarcem în timp pe vremea odioaselor Cruciade și Inchiziția care au făcut mai multe victime de cât Hitler și Stalin laolaltă.
  Problema refugiaților este controlată tot de globaliști care dețin controlul financiar asupra statelor (inclusiv) europene, nevoite să accepte (importe) extremiști care pregătesc un război iminent în Europa. Las să se înțeleagă că, un refugiat care reușește să fugă din fața morții, se oprește în prima țară și nu traversează Asia ca să ajungă în Europa.., unde mai pui că majoritatea acestora provin din state nord africane, unde nu sunt conflicte și unde se „clocesc” extremiștii.., iată deci, politica găzduirii emigranților este una total greșită și distructivă.., dacă europa vroia să ajute emigranții, îi putea ajuta la ei în țară și nu să-i adopte învrăjbind Creștinii împotriva Musulmanilor.
  În încheiere, voi lăsa un link, rugând autorul articolului să-mi răspundă dacă și pentru fărădelegile comise de unii slujitori din sânul Bisericii Ortodoxe, sunt de vină tot MUSULMANII.
  Vă mulțumesc pentru atenția acordată.
  http://rezistenta.ro/jos-masca-casio-al-galatiului-nevrednicule/

 6. @Ali Ibraim

  Apreciez eforturile tale de a explica si te stimez, dar trebuie sa stii ca NU AI DREPTATE:

  In cateva linute cu exemplu elocvent vei vedea diferenta dintre adevar si minciuna. (nu este atac la persoana ci este o lamurire a credintei pt ca in fapt de aceea mor oameni, ca nu exista credinata dreapta atat in globalistii tai cat si in victime).

  -Nu avem acelasi dumnezeu. Dumnezeul meu este IIsus Hristos unul nascut din Tatal, De-o fiinta cu Sfantul Duh, Impreuna slavit.

  -Al tau dumbezeu dupa coran nu are nici o legatura cu ce am scris mai sus, deci diferiti total.(nu pot fi mai multi dumnezei , trebuie sa te hotarasti )

  -Ba mai mult , ori unde in lumea asta intr-o tara care se vrea crestina un mahomedan poate linistit sa-si marturiseasca credinta fara a se gandi la viata sa.

  -Dar un Crestin Marturisind pe Hristos in , Pakistan, Punjab (regiune), Orinntul mijlociu sau Indonesia, crezi ca va scapa cu viata, eu nu cred.

  Credinta voastra a mahomedanilor e de la cel Rau, nu exista mantuire.

  Vino la adevar , noi nu te vrem mort (cu sufletul) , si de nu vei veni nu te va sili nimeni ca in doctrina coranul, care nu poate fi negata.

  Guneydin.

  Mantuire

  1. Alexandru, ai da raspuns la fel de politicios si un evreu care s-ar apara aici?
   Islamul este erezie (arianism) peste erezie (arianism in varianta iudaica). Daca condamnam pe alti eretici de ce nu si pe pruncul ereziilor, Islamul?
   La inceput evreii i-au sustinut pe musulmani, ca sa slabeasca crestinismul. Acum ei colecteaza ceeace au sustinut, adevarul despre musulmani.
   Noi ce am invatat din toate astea? Unui evreu ii spunem direct – boteaza-te intru Hristos, afla cine e Mesia. Unui musulman ce ii spunem? Ar trebui sa ii spunem acelasi lucru.
   Fiind produs de erezie musulmani vor fi ei oare judecati dupa legea firii? Ca legea lui Moise nu e cu ei, e la.evreii ce vor sa urmeze. Legea Darului nu e.cu ei, deoarece sunt eretici.
   Dar nici pagani nu sunt deoarece au aflat si despre Moise si despre Hristos. Deci ce dragoste e fata de musulmani sa le zici ca e ok sa ramana intru ale lor.

 7. Bravo!!!!! Sănătate de la MARAMU’…. Avem aceeași Opinie….. Acuma AVEM Răspunsuri la problema vizelor pentru cetățenii români care au fost destui ani la negru Slugile Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button