X

Senatorul Marius Nicoară (PNL) a propus un AMENDAMENT la proiectul LEGII VACCINARII: Românii să poată REFUZA VACCINAREA OBLIGATORIE “potrivit libertăţii de gândire şi a opiniilor, precum şi a libertăţii credinţelor religioase”

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoară, îl acuză de abuz pe ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu » ClujToday.ro
Foto: http://www.romania24.net/senatorul-pnl-de-cluj-marius-nicoara-il-acuza-de-abuz-pe-ministrul-apararii-adrian-tutuianu-clujtoday-ro/

Senatorul Marius Nicoară, prim-vicepreşedintele PNL Cluj, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a propus un amendament la proiectul legii vaccinării, astfel încât cetăţenii români să poată refuza vaccinarea profilactică sistematică din motive care ţin de libertatea lor de gândire sau religioasă:

 

Am făcut un punct de vedere al meu referitor la proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor din România. (…) Eu consider că, da, este bine şi este folositor să existe vaccinuri, dar, pe de altă parte, să nu fie îngrădit dreptul persoanelor de a refuza această chestiune. (…) Există persoane care, din diverse motive, aşa cum am scris şi în punctul meu de vedere, au convingerea că nu este bine să se facă această vaccinare. În concluzie, eu am propus două amendamente şi ele au fost aprobate de către comisie. (…) Am reuşit în cadrul dezbaterii din comisie să introduc un amendament, cum că cetăţenii au dreptul de a refuza în scris vaccinarea profilactică sistemică din motive religioase sau filosofice pe care apoi am schimbat-o, că unii au spus că nu doar din motive religioase sau filosofice refuză acest tip de vaccin. Şi am schimbat cu următorul alineat: părinţii sau reprezentantul legal sau, după caz, al persoanei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea unui copil în baza unei măsuri de protecţie specială au dreptul de refuza în scris vaccinarea obligatorie potrivit libertăţii de gândire şi a opiniilor, precum şi a libertăţii credinţelor religioase.

 

Potrivit acestuia, un alt amendament al său se referă la înfiinţarea unei comisii care să verifice siguranţa vaccinurilor:

 

Am mai impus un amendament, ca prin hotărâre de guvern să se înfiinţeze o comisie formată din specialişti, o comisie independentă, care să analizeze siguranţa şi integritatea ştiinţifică a vaccinurilor.

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Poliovirus kills off cancer cells, stops tumor regrowth
  „virus both attacks tumor cells and triggers the body’s immune system to do the same, suggesting it could also prove effective against other cancers.”
  O dovada de ce se doreste obligativitatea vaccinurilor,daca sistemul imunitar este invatat sa nu se mai apere inca din tinerete,rata de imbolnavire de cancer se va mari considerabil…
  http://newatlas.com/poliovirus-rhinovirus-cancer-treatment-study/51449/
  https://www.medicalnewstoday.com/articles/319467.php

 2. L-a propus…dar sa vedem daca e si promulgat…tocmai ascult o prezentare a prof.dr Ioan Nedelcu despre intoxicatia cu metale grele, in majoritatea lor cu aluminiu si mercur si efectele lor neurotoxice ireversibile…o dovada in plus pentru refuzul acestei metode de imunizare fortata. Sunt de acord cu beneficiile vaccinarii, dar nu si cu intoxicatia cu metale grele cu care ea vine la pachet !

  1. Eu zic ca daca ne rugam si noi un pic si mai facem si o mica jertfa, va fi in lege amendamentul..

   Spune Sf Paisie Aghioritul:

   „Daca cerem ceva de la Dumnezeu fara sa jertfim si noi ceva, rugaciunea nu ne este ascultata. Daca stau si spun: „Dumnezeul meu, te rog, fa-l bine pe cutare bolnav”, fara sa fac vreo jertfa, este ca si cum as spune niste cuvinte frumoase. Numai atunci cand Hristos va vedea dragostea mea, jertfa mea, imi va implini cererea, desigur daca ea este spre folosul duhovnicesc al aceluia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!