X

Tehnologia antihristului în Rusia: PLATA biletului pentru transportul în comun se face și în baza CIPULUI IMPLANTAT

de Redacţia OrtodoxINFO
FOTO?: http://3.bp.blogspot.com/-l97Ob9KNNDw/UmgfU2YnYbI/AAAAAAAALx4/zZTPma0IkOA/s1600/q.jpg

Rusia, țară creștin ortodoxă, a introdus plata biletului pentru transportul în comun prin intermediul cipului implantat.

Tehnologia 666 funcționează cam slab, se chinuie săracul băiat și aici, și în iad… Mai repede a plătit persoana cu card, dar mai repede ar fi fost cu un bilet tipărit pe hârtie. E foarte comod cu cip, zic ei. Nouă nu ni se pare.

Măcar oamenii se uită la el ca la maimuță, semn că mai e până se obișnuiește lumea ortodoxă cu semnul fiarei.

Practic, beneficiile sunt nule. Să deschizi o ușă, să te „loghezi” pe un dispozitiv fără parolă sau să plătești fără bani nu e așa revoluționar cum ni se prezintă. Cu siguranță că au pregătit ei ceva mai „bun”, dar mai întâi vor să ne obișnuiască cu ideea.

Dacă la nimicul acesta se pleacă lumea, să vedem ce va face atunci când apare cipul ce îți poate controla starea fizică și psihică. Va fi ca un drog: heroină fără seringă, ecstazy fără pastile, LSD fără efecte adverse… „New-ageiștii” vor înnebuni de-a dreptul.

La început ne vom putea controla singuri starea, trăirile, emoțiile, dar pe urmă le vor controla ei pentru noi…

În curând va sosi și în România „revoluționara” metodă. Suntem pregătiți?

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

29 comentarii

  1. Cei mai mari dușmani sunt Americani, ne-au bombardat Bucureștiul în 1944 4 aprilie spălat pe creier ce ești 😉 cu ce Rusia inamic? Asta aveți voi băgat în cap de mici de profesori și părinți oameni spălați pe cap!!!!!!! ??????

 1. E doar un sărman cu o hartă spre iad. Și este la „pachet” cu cel care îl filmează. N-ați văzut ce promt a dat din cap și a trecut la acțiune? Era doar cu privirea pe cameră (ascunsă)așteptând semnalul pentru reclamă la cip.

 2. În curând și la noi apare cardul unic pentru transportul în comun – metrou, ratb, trenul de la periferia Bucureștiului și ce o mai fi. Și ce să vezi? Nici nu vor apuca să le producă, că va și apare aparatura pentru scanare. Offff… ce prostii vorbesc…, e deja apărută. Mare atenție la aparatele de la metrou. Eu cred că deja au scanere cu care te dezbracă la propriu.

 3. Uitândndu-ne la aceste piramide, vom observa că reprezentanţii bisericii ortodoxe fiind deasupra forţelor de ordine publică, au permis şi permit în cotintinuare presei sau diavolului, să profite la maxim de pe urma afacerilor şarlatanice ale reprezentanţilor bisericii ortodoxe dezbinând, supunând şi distrugând biserica ortodoxă şi poporul prin bani! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=506044069763242&id=100010729602646

 4. Şi o lume cu microcipuri, nu te vei mai putea împotrivi 04: 10 Informaţiile mascate te vor ţine sub papuc 04:14 Depopularea ţăranilor a fost mereu ţelul nostru 04:18 A , da, noi am fondat nazismul: 04:30 Dar atâta timp cât noi deţinem media, ceea ce se întâmplă cu adevărat nu te preocupă pe tine 04:38 Aşa că mergi şi uită-te la plasma ta 04:42 „Şi lumea va fi condusă de cei pe care nu vei vedea!” 04:46 https://www.youtube.com/watch?v=U0fGW1p9I_U

 5. citiţi pe vk sion, să vedeţi ce spun sioniştii despre microciparea goilor: „IDENTIFICAREA UNICĂ PENTRU GOIMEA KHAZARIEI PÂNĂ ÎN 2025.
  Fiecarui goy în Khazaria se intenționează să-i se atribuie un număr personal, ca un tatuaj care se face unui animal. IDENTIFICAREA este destinat să înlocuiască actualele SNILS, INN în alte identificatoare, numărul trebuie să apară anul 2025. Acesta va fi un cod pe 12 biți, prin care se va citi anul, luna și ziua înregistrării, numărul său de registru și numărul său de verificare. Până în 2025, Europa și America planifică activ să introducă microcipurile, ca să controleze goimea animalică, în Khazaria va funcţiona unica identificare, care în alcătuirea ei nu se va deosebi în vreun fel de microcipurile lui Rockefeller-Rothschild.

  După pachetul Yarovoy, fiecare non-evreu nu numai că își va pierde dreptul la viaţă privată, dar va exista și sub supravegherea strictă a rabinatului, după microcipare oficial vom putea numi MĂREAŢA CHAZARIE, o mare CONTROLOR pentru goime. Tel hai!! ” https://vk.com/wall-45494205_123052?z=photo-45494205_428757337%2Falbum-45494205_00%2Frev

 6. Sper sa nu se ajungă la ăsta. Îmi iau o rezerva asupra veridicității informațiilor. În definitiv așa cum e zicala aceea ca” hârtia suporta orice” de ce nu am extrapolare la ..” internetul suporta orice” . Nu zic ca nu aveți dreptate, dar e o exagerare în toate. Puțin echilibru sau scepticism sunt sănătoase pentru minte.

 7. numai cei care sunt controlaţi de sistem, sunt sau pot fi atât de orbi încât să nu vadă ceeea ce cred; să nu vadă că cei care nu sunt controlaţi de sistem nu atacă oamenii din sistem, ci sistemul: „Adevăratul inamic nu este în niciun caz o fiinţă, ci un sistem mult mai cuprinzător, conştient de sine.”
  Suntem „orbi”, într-o asemenea măsură încât „sistemul” ajunge să ne controleze. pag.162
  „lumea cu care ţi-a fost acoperită vederea, pentru a te orbi faţă de adevăr.” pag 27
  „Matricea este pretutindeni, este peste tot în jurul nostru, chiar în această cameră. O vezi pe fereastră sau la televizor. O simţi când te duci la serviciu, la biserică sau când îţi plăteşti impozitele. Este lumea cu care ţi-a fost acoperită privirea, pentru a te orbi faţă de adevăr.” Cu alte cuvinte, problema fundamentală este necunoaşterea naturii autentice a realităţii. pag 158
  Suntem „orbi”, într-o asemenea măsură încât „sistemul” ajunge să ne controleze. pag 163 http://documents.tips/documents/glenn-yeffeth-matrix-stiinta-filozofie-si-religie-55c8198e9188a.html

 8. Incetati va rog, rusia nu este tara crestina nici din punct de vedere statistic; doar 30% din rusi se declara crestini la recensamant. Iar romania este crestina doar statistic dar nu are deloc crestini in ea pentru ca toti ne-am inchinat deja fiarei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.