X

Flacăra IADULUI ecumenist aprinsă și anul acesta de ierarhii români la întâlnirea sincretistă organizată de Sant’ Egidio

Comunitatea Sant’ Egidio a organizat și în acest an reuniunea internațională „Căi către pace: Religii și culturi în dialog” în perioada 10 – 12 septembrie 2017 în orașele germane Münster și Osnabrück, unde s-au adunat bărbați și femei de diferite religii și culturi timp de trei zile în dialog și „rugăciune”.

Nelipsiți de la acest eveniment n-au fost nici ierarhii români, mitr. Ioan Selejan al Banatului și promotorul unor astfel de rătăciri, Serafim Joantă, mitr. al Germaniei.
La min. 60 îi putem vedea cum aprind flacăra păgână împreună cu fachirii, budiștii, papistașii și toți păgânii de pe mapamond.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. E o vorba din popor: năravul din fire nu are lecuire, o altă adunare ecumenică a avut loc recent in Italia la Bose iar Siluan span a fost nelipsit

 2. astia jertfesc satanei si vedeti cu cata atentie si supraveghere SEMNEAZA, ADICA INCHINA SATANEI SUFLETELE PE CARE LE REPREZINTA , sufletele celor care il pomenesc, ii recunosc ca si ierarhii lor…..
  nu stiu cand vreodatai in istoria Bisericii episcopii si chiar patriarhul au slujit satanei pe fata in public si ceilalti i-au felicitat…
  nu intelegeam ce inseamna „pastorii vostri va vor vinde”, nu intelegeam cum se poate ca un popor ortodox sa se lepede de Hrisos, nimic mai simplu si mai natural….prin NESIMTIRE.

 3. Doamne ajuta,

  Furtuna de Duminica a daramat Mitra pe care statea crucea de pe una din clopotnitele catedralei din Timisoara.

  Mitra semn preponderent al arhieriei a cazut oare intamplator de pe Biserica Banatului?

  Mantuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!