X

Flacăra IADULUI ecumenist aprinsă și anul acesta de ierarhii români la întâlnirea sincretistă organizată de Sant’ Egidio

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comunitatea Sant’ Egidio a organizat și în acest an reuniunea internațională “Căi către pace: Religii și culturi în dialog” în perioada 10 – 12 septembrie 2017 în orașele germane Münster și Osnabrück, unde s-au adunat bărbați și femei de diferite religii și culturi timp de trei zile în dialog și “rugăciune”. 

Nelipsiți de la acest eveniment n-au fost nici ierarhii români, mitr. Ioan Selejan al Banatului și promotorul unor astfel de rătăciri, Serafim Joantă, mitr. al Germaniei.
La min. 60 îi putem vedea cum aprind flacăra păgână împreună cu fachirii, budiștii, papistașii și toți păgânii de pe mapamond.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. E o vorba din popor: năravul din fire nu are lecuire, o altă adunare ecumenică a avut loc recent in Italia la Bose iar Siluan span a fost nelipsit

 2. Au jertfit idolilor. Dumnezeii neamurilor sunt draci. Dracilor au jertfit ei si asta fac toti ecumenistii in CMB si oriunde, aiurea.

 3. astia jertfesc satanei si vedeti cu cata atentie si supraveghere SEMNEAZA, ADICA INCHINA SATANEI SUFLETELE PE CARE LE REPREZINTA , sufletele celor care il pomenesc, ii recunosc ca si ierarhii lor…..
  nu stiu cand vreodatai in istoria Bisericii episcopii si chiar patriarhul au slujit satanei pe fata in public si ceilalti i-au felicitat…
  nu intelegeam ce inseamna “pastorii vostri va vor vinde”, nu intelegeam cum se poate ca un popor ortodox sa se lepede de Hrisos, nimic mai simplu si mai natural….prin NESIMTIRE.

 4. Doamne ajuta,

  Furtuna de Duminica a daramat Mitra pe care statea crucea de pe una din clopotnitele catedralei din Timisoara.

  Mitra semn preponderent al arhieriei a cazut oare intamplator de pe Biserica Banatului?

  Mantuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE