X

DAN ALEXE, scriitorul care i-a criticat pe „dacopati”, A FOST BATUT de TIGANI în Bruxelles: ROMÂNIA se situează printre țările cu ORAȘELE CELE MAI SIGURE din Europa

de null

Cel care și-a făcut un ideal din critica dacopatiei și a scris elogii țărilor occidentale și-a schimbat se pare acum părerea? Scriitorul Dan Alexe s-a bătut cu un grup de romi în Bruxelles, care ar fi vrut să-i fure laptopul.

”În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc. Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.” a scris scriitorul Dan Alexe pe Facebook via DCNews.

Să nu mai fie Occidentul un model pentru elita intelectuală românească care se excita moral până nu de mult în fața valorilor vestului?

NapocaNews

NOTĂ OrtodoxINFO

Despre Dan Alexe și dacopați s-a mai scris:

DAN ALEXE vorbeste despre dacopati si “explica” CUM DE SI-AU PIERDUT DACII LIMBA …

In articolul Cum de și-au pierdut dacii limba? de pe Napoca News, Dan Alexe ne vorbeste despre dacopati. Probabil un soi de sociopati sau psihopati?

Si crede el ca explica cum si-au pierdut dacii limba: la fel ca sumerienii, egiptenii, babilonienii, hititii, etc. Fiind asimilati in totalitate.

Dar au fost asimilati in totalitate? Cum anume? Nu ne explica si acest “amanunt”. Ca aici e problema, ca au existat dacii liberi. N-au existat insa babilonienii liberi.

Pe de alta parte, se mai faulteaza si sigur, vorbind despre gali, cand arata ca bretonii, unul dintre grupurile celtice venite din Britania pe continent, si-au pastrat totusi limba. Adica in traducere libera, ceea ce n-a fost sub imperiul roman, n-a fost asimilat de catre romani. Cel putin in cazul galilor. De ce s-ar fi petrecut altfel lucrurile in cazul dacilor liberi?

Dan Alexe este corespondent al Radio Europa Libera la Bruxelles, dar si al ziarului Romania Libera. Ca sa intelegeti mai bine cum gandeste, cititi va rog si:

Prizonierii lui Petre Ţuţea, bătrânul habotnic cu verbul dezlânat

Lucrurile nu sunt atat de simple cand vorbim despre daci:

Documentar: DACII – ADEVARURI TULBURATOARE (2012). Sunt românii urmasii Romei? Atentie insa si de unde ne informam despre chestiunea dacica

IMPERIUL ROMANO – BULGAR (Țaratul vlaho-bulgar, 1185-1258) se intindea de la Adriatica si pana la Nistru … Romanii sunt daci? Ce limba vorbeau dacii?

Foto: PLACILE (tablitele) DE LA SINAIA …

Atentie insa, din pacate multi dintre cei ce vorbesc despre daci intoxica la greu auditoriul cu invatatura new age:

Articolul zilei (17.07.2013): „New Age si dacismul in Romania”. Sa nu uitam ce declarau FONDATORII NEW AGE (Alice Bailey si H. P. Blavatsky) despre LUCIFER

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.