X

ONG-urile lui SOROȘ fac BANI GREI în ROMÂNIA din “integrarea” IMIGRANȚILOR. Dezvăluirea fostului deputat NINEL PEIA

de null
ONG-urile fac bani grei pe spinarea imigranților Autor: Andrei Vişan | luni, 11 septembrie 2017

Organizația neguvernamentală LADO va primi de la guvernul României și din fonduri europene 600. 000 de euro pentru a construi două centre regionale destinate integrării imigranţilor, la Cluj și Baia Mare, scrie Ninel Peia, deputat PSD între 2012 și 2016 și doctorand al Academiei SRI, pe pagina sa de Facebook, într-o postare cu titlul “Vrem, nu vrem, SOROS ne bagă migranţi în casă. Pe banii noştri!” .

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Una peste alta, într-un fel sau altul, vor primi asistenţă de toate tipurile şi genurile circa 3.000 de imigranţi, unii din Africa, alţii, resortisanţi pe care Occidentul nu i-a putut înghiţi. Dar, ce să vezi, trebuie să-i înghiţim noi, dar nu ne anunţă nimeni, nu ne consultă nimeni, astfel de lucruri trebuie luate ca atare, ca şi cum ar fi date din Cer. Păi, n-ar trebui să fie chiar aşa, cred că ar fi trebuit să fim şi noi, nesorosiştii, întrebaţi de sănătate… Mai ales când cei care se obligă să aibă grijă de 3.000 de oameni amărâţi, adică LADO, va primi un fleac de 600.000 de euro pentru prostirea emigranţilor despre care e vorba. De unde grămada asta de bani? De la Guvern şi din fonduri europene“, a scris Ninel Peia.

Mai mult, el precizează că “paralele astea sunt numai pentru unii, vă vom spune că aceeaşi societate (LADO) vrea să „angajeze” 10 voluntari ca să se ocupe de migranţii cu pricina. Să fie clar, voluntari înseamnă că nu vor primi nici un euro din cei 600.000 care le vor intra în conturi celor de la LADO. Măi, să fie, ce fel de bizniz oengist o mai fi şi ăsta?Bagi migranţi în România, iei un munte de bani pe nişte vorbe-n vânt, apoi mai vrei să prosteşti alţi 10 români ca să muncească moca la lustruirea imaginii acestui LADO, căci de ocupat de migranţi, aşa după cum spuneam, cade pe locul 3, 4, 5, după mintea şi nepregătirea acelor bieţi voluntari”.

Această schemă de „asistare a migranţilor”a fost aplicată în mai toate ţările din UE. Spre exemplu, în Italia, astfel de operaţiuni au fost dezmembrate şi mecanismele făcute publice, mai susține Peia.

În fapt, sunt acţiuni puse la cale în Centrul de Operaţiuni Soros. Mai pe scurt, sorosiştii înfundă lumea civilizată a bătrânului continent cu migranţi, folosind chiar banii guvernelor vizate, plus nişte fonduri europene, care tot trebuie consumate ca să vadă opinia publică internaţională că UE se ocupă de acest val de neoprit de oameni care, inconştient, ocupă, încet-încet, Europa”, mai susține fostul deputat PSD.

El crede că acest tip de operaţiune nu se petrece întâmplător acum la Cluj, oraş unde “se află cel mai puternic cuib de sorosişti din România. Gândirea, reflexele şi legăturile sorosiste sunt atât de puternice între slugile de la Cluj ai lui Soros încât trec dincolo de interesele de partid, de cele profesionale, chiar şi de familie. Aduceţi-vă numai aminte că, atunci când ungurii voiau să dărâme Universitatea lui Soros, Clujul s-a arătat, imediat, dispus să mute şcoala de cadre sorosistă în inima Ardealului, poate chiar la Babeş-Bolyai. Aşa, fără se întrebe vreun Guvern, fără vreun referendum, ci aşa, hodoronc-tronc”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button