X

Părintele ADRIAN FĂGEȚEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”

de null

13158506152088575685

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 12 septembrie se implinesc 10 ani de cand a fost “ales” Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. “Ales”, intre ghilimele, deoarece a fost de fapt desemnat de catre luciferici. Sa ne amintim ca deja din august 2007, masonul Sorin Frunzaverde declara: „următorul Patriarh va fi Daniel, Mitropolitul Moldovei” …

De ce a fost desemnat? Cel mai bine explica Marele Duhovnic Adrian Fageteanu: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”.

Aici era o inregistrare cu Părintele Adrian Făgeteanu vorbind despre Patriarhul Daniel: http://www.trilulilu.ro/alexbaies96/2c3060dd27473a

A disparut. L-am recuperat și publicat mai jos:

Pe saccsiv se poate citi si transcriptul:

Părintele Adrian Făgeteanu: Până-n prezent, niciodată Biserica noastră n-a fost condusă de eretici […]

Voci feminine: N-a fost condusă? N-a fost.

Pr. Făgeteanu: Deci erezia Patriarhului Daniel ne duce pe toţi la dezastru, la … Dacă ascultăm de el, nimeni nu se va mântui. Aţi înţeles? De toate păcatele te poţi pocăi, de erezie nu.

Voci feminine: Şi cum să supravieţuim? Ce putem face? Ce trebuie să facem, părinte?

Pr. Făgeteanu: Când eram elev de liceu, la Aron Pumnul, la Cernăuţi, a venit în piaţa din Cernăuţi cel mai mare erou … care se numea Grigore Cantacuzino. Erou, erou. Care a scăpat armata română dintr-o încercuire, când trebuia să fie omorâţi toţi şi i s-a pus întrebarea: „Dacă se va mai întâmpla aşa o încercuire din care nu poţi să ieşi cum ai ieşit, ce faci?” (răspunsul) „Comand armata română în genunchi, numai Dumnezeu ne poate ajuta, noi nu avem nicio salvare”. Eu vă dau următorul sfat: să nu bravaţi! Ce înseamnă „a brava”? Să spui ca Apostolul Petru „Doamne, dacă toţi Te vor părăsi, eu nu”, Dumnezeu ce i-a răspuns: „Nu va cânta cocoşul a doua oară şi te vei lepăda de mine de trei ori”. Ci să spui cu smerenie „Doamne, nu […] Biserica Ortodoxă, Binecuvântate Doamne, învaţă-mă; Stăpâne, înţelepţeşte-mă să înţeleg; Binecuvântate  Sfinte, luminează-mă! Doamne Dumnezeul nostru, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, întăreşte-mă să nu Te părăsesc şi să rămân cu Tine şi cu Biserica strămoşească, Biserica Ortodoxă, să nu trec la erezia Patriarhului”. E clar?

Voci feminine: Da.

Pr. Făgeteanu: Nu. „Doamne, ajută-mă”, nu… dacă nu ceri de la Dumnezeu să te întărească, să te lumineze, degeaba îţi spune cineva verbal şi să te apuci tu singur să faci ceva. Să nu aştepţi ajutorul imediat. Da… Altceva? Deci, să nu bravezi ca Petru „Doamne, dacă toţi Te vor părăsi, eu nu”, ci „Doamne, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, luminează-mă şi întăreşte-mă, ajută-mă, să nu Te părăsesc, să rămân în ortodoxie, să nu mă las păcălit de acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”.

 

Mai jos e insa si o alta inregistrare, care inca n-a disparut, in care Parintele Adrian Fageteanu il defineste pe “domnul Daniel” ca fiind “preaindracit”. Aflam de asemenea despre un episod in care Daniel schimba spusele Mantuitorului, iar dupa ce Marele Duhovnic ii striga “ereticule!”, viitorul Patriarh reactioneaza lovindu-l atat de puternic cu carja de otel in cap, incat a fost la un pas de moarte …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

 1. Dumnezeu să il odihnească pe acest stâlp al ortodoxiei, mă mir cum nu a fost făcut schismatic, căci cei ce sunt împotriva ecumenismului așa au fost numiți

 2. saccsive saccsive cum nu ierti tu pacatul apropelui nici Dumnezeu nu te iarta pe tine.Unii se mai pocaiesc pana la sfarsitul vietii si invata din greseli.Esti tu fara de pacat sa lovesti tocmai in Patriarh cand din autobiografia ta iti povestesti viata plina de spurcaciuni (cand flirtai si … cu fiica ta minora vitrega).Spui ca Dumnezeu iarta si pe cel mai pacatos dar chiar ai plans pentru pacatele tale incat ai ajuns ca sfintii contempland lumina necreata ca sa ai indrazneala sa lovesti in chiar Patriarh si slujitorii Bisericii?!Cand erai in inchisoare ai spus ca ai ajuns inselat crezandu-te fiul lui Dumnezeu,dracul ala nu te-a parasit,a luat o alta forma a inselarii facandu-te sa crezi ca esti salvatorul Ortodoxiei….

  1. Dar dumneata noresponse tot eşti fără de păcat, de scoţi paiul din ochiul lui saccsiv. Nu ştiu dacă dumneata te-ai încumeta vreodată să-ţi spovedeşti viaţa în faţa unei lumi întregi aşa cum a făcut-o saccsiv. De plâns păcatele… nu ştiu cum să vă spun, dar nu se plâng în faţa Casei poporului ca să vadă toată lumea pocăinţa. Iertare, dar fapta ţi se contrazice cu ceea ce scrii.

  2. Mai asta ce te semnezi cu numele ăsta, și tu și aia care teau băgat la înaintare, faceți în așa fel și venitiva/revenitiva în fire

  3. interesant ” nume” : nonreponse…adica fara de raspuns….este foarte apropiat de untold…adica nenumitul…adica satana…caci doar satana si slugile lui umbla cu negatii…….ce frumos va demascati voi

  4. Uite asa face si dracul, precum musca ce zboara fericita, calauzita fiind de mirosul balegarului in putrefactie. Asa si dumneata: ai vazut doar pacatele omului. Ingerii lupta pentru faptele bune. Stii de ce? Pentru ca iubesc omul si-l vad dupa chipul si asemanarea Lui. Dracul uraste omul si-i cauta tot felul de pacate, sa-l defaimeze. Cinste celui ce se ridica din ratacire si pune zi de zi inceput nou vietii sale spre mantuire!

  5. haha… dracule…, tocmai de asta îl iubesc pe Vasile – fratele meu. A avut curajul să ne mărturisească cele mai grele păcate ale lui. A scos Adevărul la lumină. Așa îți poți da seama când un om îL are pe Hristos în el. Vrednic este! Și da…, are tot dreptul să îl critice pe preanefericitul trădător de Hristos. Patriarhul nu a fost nicioadată Patriarh, ci un șarlatan – un fur în staulul oilor.

   1. Amu ăștia îi idolatrizează pe mai marii… Au uitat de Hristos! Dau cu pietre-n cei ce scot la lumină ecumenismul.

    “Vai, dar cum poți spune ceva despre Patriarh?!” Mai ales când se vede clar că duce turma la pierzanie… Cei ce spun asta vor fi slujitorii lui Antihrist.

  6. noresponse, noresponse, esti o panarama de om care nu ai treaba cu credinta ci lovesti tu in toti cei care se ating de inaintemergatorii lui antihrist, de toate aceste slugi ale evreilor satanisti.

   1. Ce vreau sa zic e ca nu e nimic rau in a dezvalui faptele reprobabile, si ma refer aici la niste erezii, ale acestor pseudoepiscopi care iata unde au adus Biserica, in erezia ecumenismului. Dar cred ca se minuneaza si ei acesti episcopi eretici cata prostime au de partea lor, si atata timp cat lumea e intunecata hotii si impostorii conduc nestingheriti pe toti la pierzare. Dumnezeu cu mila!

 3. AVAND CA SINGURA LEGE MISIUNEA DE-A FACE NUMAI CE ADUCE PROFIT – SE SPUNE IN PROTOCOLUL 3: “regelui-despot din sangele sionului pe care il pregatim lumii intregi”. “Prin mizerie si prin pizmuitoare pe care o produce ea noi indrumam multimile, ne folosim de mainile lor pentru a zdrobii pe cei ce se impotrivesc planurilor noastre. Atunci, cand va veni vremea, ca regele nostru universal (ANTIHRIST) sa fie incoronat, toate aceste maini vor matura in cale tot ce ceea ce ar putea alcatui o piedica. Crestinii (ortodocsii) au pierdut obisninta de a gandi liber fara sfaturilor noastre stiintifice.” (din Proticoalele inteleptilor Sionului/Ed. ALMA) PLANUL DE DOMINATIE SI CUCERIRE MONDIALA ESTE EXPLICIT ATRIBUIT UNEI MINORITATI ACTIVE, AVAND ACEEASI APARENTA ETNICA SI FIIND CONDUSA DE VIITORUL DESPOT AL INTREGII LUMII. TEMA UNEI CREDINTE MONDIAL SI A UNUI GUVERN MONDIAL SATANIC, DUCE LA INSTALAREA UNEI NOI ORDINI IN BISERICA LUI HRISTOS, SI IN SOCIETATEA ORTODOXA, FAMILE, SCOALA, SI IN VIATA MONAHILOR !.

 4. eu m-am spovedit mult timp la par Adrian Fageteanu…………..oamenii luminati, sfintii au si ei luptel si conflictele lor…………este drept cu erezia nu ne jucam, par Adrian a spus ce a spus, insa nu cred ca el este fericit ca sa-l tot dati acum cand situatia in lume este cum este………………..ceea ce trebuie luat aminte din tot ce a spus dansul este acea rugaciune catre Dumnezeu, nadejdea si sprijinul umai la El, Doamne invata.ma, lumineaza-ma, intareste-ma……………………..asa au trait si ei, cerand Lui tot ceea ce ne-au transmis si noua……………………..nu cred ca apr Adrian ar fi de acord sa avem un duh de cearta………………………Patriarhul de greseste e problema lui, noi sa ne rugam pt toti ca sa mergem pe calea cea stramta………………..ultimele cuvinte ale par Adrian au fost ca cea mai mare este smerenia………………

  1. Carmen
   Zici: “Patriarhul de greseste e problema lui, noi sa ne rugam pt toti ca sa mergem pe calea cea stramta”

   Aşa au zis şi Sfinţii Părinţi: Arie, dacă greşeşte, e problema lui, Nestorie, dacă greşeşte, e problema lui, Eutihie, dacă greşeşte, e problema lui, Macedonie, dacă greşeşte, e problema lui????
   Că erezia unui patriarh duce în iad poporul care se ia după el are vreo relevanţă pentru tine? Că toţi Sfinţii Părinţi ne învaţă să fugim de ierarhii eretici te interesează, sau “e problema lor”?

 5. Parteneriatul civil BOR-PSD, cum a ajuns BOR sa faca propaganda unei legi care exista deja cu scopul declarat de a ignora porunca 8 ” Sa nu furi!”, sustinand PSD liber la furat:

  -Lucian Mic, Episcopul Caransebeșului, la brat cu penalul Dragnea
  https://www.flux24.ro/locale2016-scandalos-episcop-la-brat-cu-condamnatul-liviu-dragnea-in-campania-psd/

  -Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, îndeamnă enoriașii să voteze doar cu PSD sau ALDE
  http://m.b1.ro/stiri/politica/biserica-ortodoxa-se-implica-in-campania-electorala-mitropolitul-ardealului-indeamna-enoriasii-sa-voteze-doar-cu-psd-sau-alde-video-169763.html

  -BOR indeamna romanii sa voteze cu Ponta
  http://m.digi24.ro/special/dosare/cotroceni-2014/biserica-acuzata-ca-se-implica-in-alegeri-sa-votam-cu-cei-care-sunt-ortodocsi-sa-votam-cu-victor-ponta-caci-el-poate-sa-ne-uneasca-320058

  -episcopul vicar al Eparhiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului, Iustin Sigheteanul “Noi vă spunem votați-l pe al nostru!”
  -Mitropolia Clujului ciculara vot PSD
  http://m.romanialibera.ro/politica/alegeri-locale-2016/cum-au-devenit-bisericile-oficii-de-propaganda-pentru-ponta-357030

  -IPS Ciprian lauda in timpul slujbei primarul PSD penal Mitroiu
  http://www.newsbuzau.ro/social/6937-ips-ciprian-iar-a-comis-o-a-facut-politica-in-biserica-de-la-cislau-enoriasii-au-ramas-ca-trazniti-la-predica-electorala

  -Biserica Ortodoxa Romana, AGENT ELECTORAL AL PSD
  http://m.revista22.ro/50016/.html
  http://mobile.hotnews.ro/stire/18527167

  -PSD şi-a pus sigla în Calendarul Ortodox
  http://m.gandul.info/politica/psd-si-a-pus-sigla-in-calendarul-ortodox-sef-campanie-arges-e-primul-an-cand-impartim-si-calendare-biserica-le-da-prea-tarziu-16016270

  -copii sarutand picioarele liderului PSD, Florin Tecau, in timpul slujbei
  https://www.flux24.ro/foto-un-copil-saruta-picioarele-unui-lider-psd/

  -episcopul homosexual de Husi, Corneliu Bârlădeanu, i-a amenințat public, ca daca il lasa din mana si-l exclud se duce direct la DNA si da in vileag toate afacerile lor murdare cu masoneria și PSD!
  http://www.comisarul.ro/articol/amenintari-cu-dna-ul-despre-legaturile-cu-masoneri_903326.html

 6. Învățătura Sfintei Tradiții și a Sfinților Părinți o consideră învechită și depășită, și pentru ca să se potrivească timpurilor în care le trăim, au schimbat-o.
  Sfânta Evanghelie n-au cum să o modifice (deocamdată), și în ea rămân anatemele, cu sau fără sinoade ecumenice, și unde suntem învățați așa:

  “Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
  Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
  Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!
  Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema!
  Căci acum caut bunăvoinţa oamenilor sau pe a lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş plăcea însă oamenilor, n-aş fi rob al lui Hristos.
  Dar vă fac cunoscut, fraţilor, că Evanghelia cea binevestită de mine nu este după om;
  Pentru că nici eu n-am primit-o de la om, nici n-am învăţat-o, ci prin descoperirea lui Iisus Hristos.” (Gal 1, 6-12)

 7. Din Epistola către Tit a Sfântului Apostol Pavel/cap1
  5. Pentru aceasta te-am lăsat în Creta, ca să îndreptezi cele ce mai lipsesc şi să aşezi preoţi prin cetăţi, precum ţi-am rânduit:
  6. De este cineva fără de prihană, bărbat al unei femei, având fii credincioşi, nu sub învinuire de desfrânare sau neascultători.
  7. Căci se cuvine ca episcopul să fie fără de prihană, ca un iconom al lui Dumnezeu, neîngâmfat, nu grabnic la mânie, nu dat la băutură, paşnic, nepoftitor de câştig urât,
  8. Ci iubitor de străini, iubitor de bine, înţelept, drept, cuvios, cumpătat,
  9. Ţinându-se de cuvântul cel credincios al învăţăturii, ca să fie destoinic şi să îndemne la învăţătura cea sănătoasă şi să mustre pe cei potrivnici.
  10. Pentru că mulţi sunt răzvrătiţi, grăitori în deşert şi înşelători, mai ales cei din tăierea împrejur,
  11. Cărora trebuie să li se închidă gura ca unora care răzvrătesc case întregi, învăţând, pentru câştig urât, cele ce nu se cuvin.
  12. Unul dintre ei, chiar un prooroc al lor, a rostit: Cretanii sunt pururea mincinoşi, fiare rele, pântece leneşe.
  13. Mărturia aceasta este adevărată; pentru care pricină, mustră-i cu asprime, ca să fie sănătoşi în credinţă,
  14. Şi să nu dea ascultare basmelor iudaiceşti şi poruncilor unor oameni, care se întorc de la adevăr.
  15. Toate sunt curate pentru cei curaţi; iar pentru cei întinaţi şi necredincioşi nimeni nu este curat, ci li s-au întinat lor şi mintea şi cugetul.
  16. Ei mărturisesc că Îl cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele lor Îl tăgăduiesc, urâcioşi fiind, nesupuşi, şi la orice lucru bun, netrebnici.

 8. Prima este varianta de pe bibliotecaortodoxa.ro

  Cea din Biblia 1914 spune asa:

  5. Pentru aceasta te-am lasat pre tine in Crit,ca cele ce lipsesc sa le indreptezi,si sa asezi prin cetati preoti, precum eu ti-am poruncit .
  6. De este cineva fara prihana,barbat al unei femei,avand fii credinciosi nu intru ocara de curvie sau nescultatori
  7. Ca se cuvine episcopului sa fie fara prihana, ca un iconom al lui Dumnezeu; nefacand spre placerea sa,nemanios,neocarator,negrabnic a bate,neagonisitor de dobanda urata;
  8. Ci iubitor de streini,iubitor de bine,intreg la minte, drept, cuvios, infranat;
  9. Tiindu-se de cuvantul cel credincios al invataturei, ca puternic sa fie si a indemna cu invatatura cea sanatoasa, si pre cei ce graesc impotriva a’i certa.
  10. Ca sunt multi nesupusi,graitori in desert si amagitori,mai vartos cei dintru taiereaimprejur;
  11. Carora trebuie a le astupa gura,cari razvratesc toate casele,invatand cele ce nu se cade,pentru dobanda cea urata.
  12. Zis-a oarecare dintru dansii proroc al lor: Critenii sunt pururea mincinosi,hiare rele, pantece lenese.
  13. Marturia aceasta adevarata este. Pentru care pricina cearta’i pre ei aspru; ca sa fie sanatosi in credinta:
  14. Neluind aminte basmele jidovesti, si la poruncile oamenilor,cari se intorc de catre adevar.
  15. Toate sunt curate celor curati; iar celor necurati si necredinciosi nimic nu este curat; ci li s-au spurcat lor si mintea si stiinta.
  16. Pre Dumnezeu marturisesc ca îi stiu; iar cu faptele îi tagaduiesc, urati fiind si nesupusi, si spre tot lucrul bun netrebnici.

 9. AVEM DATORIA FATA DE DUMNEZEU CA SA CONDAMNAM EREZIA SI PE ERETICI !!!!! SA-I ARATAM CU DEGETUL SA-I CUNOASCA TOATA LUMEA !!!!!! ACESTIA VOR SA DUCA SUFLETELE CREDINCIOSILOR IN IAD !!!!!!

  Parintele Adrian este un SFANT ! Daca a zis “Preaindracitul” asa este ! Stia parintele ce spune ! Stia ca vom da raspuns la judecata pentru fiecare cuvant grait in desert ! Dar aceste cuvinte NU erau in desert !!! Tocmai ca exprimau adevarul !!!!!

  Pseudo-patriarhul Daniel este distrugatorul BOR !!!!!!! Sluga satanei !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button