X

Vladimir Putin DA în JUDECATA S.U.A. pentru că a CONFISCAT proprietăți diplomatice ale Rusiei

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Vladimir Putin a ordonat Ministerului de Externe de la Moscova să dea în judecată guvernul american pentru confiscarea unor proprietăți diplomatice ruse în SUA, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit agenției Reuters, citată de Agerpres.

Vladimir Putin a avertizat în această săptămână că va ordona o acțiune în justiție în legătură cu presupusa încălcare a drepturilor de proprietate ale Rusiei de către Washington.

Rusia a acuzat duminica trecută SUA că încearcă să-i ‘preia’ proprietăți diplomatice, după ce Washingtonul a decis să închidă Consulatul General rus din San Francisco și Biroul comercial de la Washington, despre care Moscova spune că sunt ‘proprietăți rusești și se bucură de imunitate diplomatică’.

Marți, Putin a declarat că Moscova își ‘rezervă dreptul’ de a reduce suplimentar personalul diplomatic al SUA de pe teritoriul Federației Ruse.

Vladimir Putin a ordonat la sfârșitul lui iulie reducerea de la 755 la 455 a numărului de diplomați americani și funcționari — ruși și americani — în Rusia, ca represalii după noile sancțiuni economice americane decise în urma conflictului din estul Ucrainei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Sistemul juridic international actual, a fost construit “pas cu pas” de masonerie si de stapanii ei, in ultimele 4-5 secole; tot a cestia controleaza autoritar “impartirea dreptatii”. A se vedea cartea Zeul tolerantei si descrestinarea crestinismului.

    In perioada razboiului rece, blocul comunist nu a reusit sa modifice nimic, desi politic si militar parea sa fie la paritate cu ‘lumea democrata’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button