X

Drogul Ecstasy va fi folosit pentru tratarea tulburării de stres post-traumatic

de null
FOTO: http://www. ravejungle.com/wp-content/uploads/2016/10/ecstasy-pills-ravejungle.jpg

Food and Drug Administration (FDA), organizaţia Statelor Unite, doreşte să implementeze experimente clinice în care vor folosi MDMA (sau Ecstasy) alături de tratamentul tradiţional, în încercarea de a găsi un remediu pentru tulburarea de stres post-traumatic (TSPT). Există deja multe dovezi concludente conform cărora utilizarea drogului în tratarea TSPT-ului este benefică, scrie IFL Science, citat de independent.md.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Practic, acest lucru înseamnă că dezvoltarea unei versiuni de MDMA destinată pentru uzul comercial pentru cei afectaţi de această condiţie psihologică ce poate fi letală este deja în drum spre realizare. Finanţarea va creşte, astfel se pot desfăşura experimente clinice complexe, care să includă mai multe echipe de cercetare.

Pe scurt, Statele Unite iau foarte în serios utilizarea drogului Ecstasy ca medicament. Experimentele vor combina tehnici psihoterapeutice, precum consilierea cu trei doze distincte de MDMA.

Ecstasy este un drog care, în prima fază de administrare, oferă senzaţii plăcute: un surplus de energie, o stare de alertă şi un simţ al euforiei. După ce aceste efecte dispar, apar cele negative precum confuzie, paranoia sau chiar psihoză. Totuşi, administrat în doze mici şi în modalităţi controlate, efectele benefice pot fi substanţiale pe termen lung.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ceva pute aici. Pe masura ce tutunul devine din ce in ce mai interzis, tot soiul de stupefiante sunt din ce in ce mai la liber si aflam tot felul de lucruri minunate despre ele … 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button