X

Cum a ajuns SIMONA HALEP pe LOCUL 1 in ierarhia WTA

de null
 Moment EMOTIONANT pentru Simona Halep! Gestul facut dupa victoria cu Wickmayer i-a adus aplauze din partea tuturor! FOTO
Foto: http://www. sport.ro/tenis/moment-emotionant-pentru-simona-halep-gestul-facut-dupa-victoria-cu-wickmaier-i-a-adus-aplauze-din-partea.html

Dupa ce a pierdut toate meciurile decisive ce-i asigurau locul 1 in clasamentul WTA, dupa ce a fost eliminata de rusoaica Maria Sharapova chiar in primul tur la US Open, iata ca Simona Halep a ajuns … totusi in fruntea clasamentului:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking

Cum s-a intamplat asta? Iata ce putem citi la US Open, zguduit de al doilea şoc: campioana din 2016, eliminată! Se va prăbuşi în ierarhia WTA. Halep, locul 1 de pe Adevarul:

După Simona Halep (2 WTA) şi Johanna Konta (7 WTA), ambele eliminate în runda inaugurală, a venit şi a treia mare surpriză a turneului feminin. Paradoxal, deocamdată, românca a urcat chiar în clasamentul WTA.
Deţinătoarea trofeului la US Open, Angelique Kerber (6 WTA) a fost eliminată după primul meci, pierzând duelul cu Naomi Osaka (45), scor 3-6, 1-6. E doar pentru a doua oară în istoria întrecerii când campioana ediţiei precedente e eliminată în turul I.
Pentru Angelique Kerber va urma o cădere drastică în ierarhia WTA. Ea se află acum pe locul 12 în clasament, pierzând 1.990 de puncte. Dar poate ajunge şi mai jos, în funcţie de ce se va întâmpla la US Open.
Prin comparaţie, Simona Halep e acum pe locul 1 în clasamentul virtual WTA, după cum se poate vedea aici. La fel însă şi în cazul Simonei, ea poate fi detronată, în condiţiile în care urmăritoarele Muguruza, Svitolina, Pliskova şi Wozniacki sunt încă în turneu.


Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. N-o mai laudati atita pe marioneta asta a masoneriei….tot ce face ea e desertaciune ( ca sa nu zic altceva)…si in plus nu rateaza nici o ocazie sa transmita multimii de prosti …simboluri si mesaje masonice ( adica satanisme pentru fraieri)

    Uite,aici face cu ochiul si scoate si limba ( ca asa fac ” starurile ” aservite satanei)

    http://www.romaniatv.net/media_293286_simona-halep-mai-sexy-ca-niciodata-cum-a-fost-surprinsa-in-bucuresti-foto_221266.html

    probabil s-o fi inspirat de la o alta marioneta draceasca aservita ” elitelor”

    http://vergecampus.com/wp-content/uploads/2015/06/miley-cyrus-23.png

    E dubios cum odata ce s-a ‘ alipit ” de Tiriac ( mormon si mason : https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/26/video-ion-tiriac-este-mormon-fondatorul-ratacirii-a-fost-joseph-smith-un-mason/) a inceput sa aibe si bani si glorie desearta

    Atita timp cat Dumnezeu inca o mai iubeste si nu si-a intors fata de la ea…Halep nu va castiga ” gloria lumeasca” ca sa nu i se urce la cap si sa nu isi piarda de tot mintile….

    Cineva din anturajul ei poate o va aduce inapoi la Domnul Iisus ( o va trezi cumva) pana nu e prea tarziu pentru ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button