X

GeoengineeringWatch.org: Un agent CIA riscă totul pentru a demasca GUVERNUL CRIMINAL

Foto: http://www.geoengineeringwatch.org/wp-content/uploads/2017/08/GeoengineeringWatch.org-6675-300×300.png

de Dane Wigington
GeoengineeringWatch.org

Kevin Shipp (autorul lucrării „From the Company of Shadows” – NT  „În compania umbrelor”) a fost un ofițer CIA decorat, care a refuzat să se prefacă că nu observă criminalitatea guvernamentală și mușamalizarea. La un eveniment de conștientizare publică foarte important, ținut de GeoengineeringWatch.org în nordul Californiei, pe 28 iulie 2017, Mr. Shipp a ținut o prezentare șocantă și convingătoare privind numeroasele crime guvernamentale oribile și în curs de desfășurare. Persecuția totală a oricui îndrăznește să spună adevărul despre o tiranie guvernamentală agresivă a fost, de asemenea, pe deplin expusă. Paradigma pe care o cunoaștem cu toții a fost construită pe înșelăciunea și agendele întunecate ale structurii puterii globale. Curajosul Kevin Shipp a demonstrat că face tot ce este cu putință pentru a demasca crima guvernamentală, iar tirania servește ca un exemplu de referință pentru noi toți.

Avem nevoie cu disperare de alte persoane din agențiile guvernamentale și armata americană pentru a urma inițiativei lui Kevin. Toți suntem esențiali în luptă, pentru a ajuta la trezirea maselor la realitate, astfel încât avertizorii să aibă parte de sprijinul de care au nevoie pentru a face un pas în față. Dacă avem vreo șansă să oprim cabala criminală total scăpată de sub control, care în prezent conduce țara noastră și majoritatea lumii, trebuie ca toți să ne facem auzite vocile, trebuie să ne alăturăm cu toții acestei luptei. DW

Categorii
Anti-sistem
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.