X

MINISTERUL ADEVĂRULUI: “Cine controlează trecutul, controlează viitorul. Cine controlează prezentul, controlează trecutul”

Foto: https://ro.wikipedia.org/wiki/O_mie_nou%C4%83_sute_optzeci_%C8%99i_patru_(roman)

Ati cititi despre Ministerul Adevarului in cartea 1984 de George Orwell?

 

Cine controleaza trecutul, controleaza viitorul. Cine controleaza prezentul, controleaza trecutul

 

In Romania au facut-o la inceputul bolsevismului:

Evreul MIHAIL ROLLER, bestia din spatele lui Gheorghe Gheorghiu- Dej

Am crezut ca am scapat dar o vor face din nou:

CONSILIER PREZIDENTIAL: De 48 de ore a inceput MONITORIZAREA ON LINE. A ideilor fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe, a cultului Sfintilor Inchisorilor, Marilor Duhovnici, intelectualilor nationalisti. Si l-au inclus si pe … NICOLAE CEAUSESCU. Institutul ELLIE WIESEL va ACORDA ASISTENTA organelor judiciare. Va fi ca pe vremea lui Silviu Brucan …

Si, dupa cum cu gura lor au spus-o in articolul de mai sus, va functiona cam asa:

Evreii vor indica despre cine sa se vorbeasca si cum. Despre ce sa se vorbeasca si cum. Si de asemenea vor stabili cine se opune. Apoi justitia independenta ii va gasi vinovati pe cei ce se opun. Dar cine va face monitorizarea? Invitatii la o emisiune de la B1TV din 2015 au fost unanimi de acord ca aceasta onoare ii va reveni SRI si altor servicii:

Inregistrarea EXCELENTEI emisiuni de la B1TV pe tema LEGII ANTI LEGIONARE. Moderator: Nadia Ciurlin. Invitati: părintele Mihai-Andrei Aldea, istoricul Mircea Stănescu, Claudiu Târziu, prin telefon istoricul Cristian Troncotă

Si aveau dreptate:

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

ANTI NATIONALISMUL DECLARAT al “sefilor” serviciilor: CONSTANTIN DUDU IONESCU si EDUARD HELLVIG

Iata si ultimul exemplu din Germania. Ziaristul Michael Stürzenberger a fost condamnat la inchisoare deoarece a “denigrat islamul” prin publicarea unei fotografii cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941:

Ține-ți gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag! JURNALIST german CONDAMNAT la șase luni de închisoare și la 100 de ore de muncă în folosul comunității pentru că SE OPUNE ISLAMIZĂRII OCCIDENTULUI

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Indiferent cine tragee sfori sau are impresia că poate face ceva fără Hristos, anathema să fie; Dumnezeu este deasupra tuturor şi întoarce toate spre bine !

 2. Retardatii astia se zbat si isi creaza un imperiu mondial apeland la draci, la minciuni, crime si orori demonice inimaginabile pentru o minte normala dar nu se gandesc ca oricum vor muri si nimic nu va mai conta pentru ei atunci din ce-au facut ci va conta ceea ce vor trage dupa moarte caci chiar daca ei nu cred in viata de dupa moarte asta nu ii scapa de realitatea ei. Si vaiul lor de dupa moarte e incomensurabil mai mare in comparatie cu vaiul nostru de pa Pamant

 3. 1. Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu Adolf Hitler, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.
  https://www.youtube.com/watch?v=q067g6SIXHg

  2. Hitler was a Jew.
  https://www.youtube.com/watch?v=hE0gu5cjwCo

  3. Hitler a fost un membru al dinastiei Rothschild.
  https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/02/04/hitler-a-fost-un-membru-al-dinastiei-rothschild-sustinut-de-catre-rothschildzi-si-rockefellerii/

  4. ISLAMUL este o făcătură evreiască împotriva Creștinătății.
  http://www.apologeticum.ro/2015/01/islamul-este-o-facatura-evreiasca-impotriva-crestinatatii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.