X

Audio: GIGI BECALI despre cum MUGUR ISARESCU (“omul ciumei rosii si al masoneriei”) nu i-a permis sa faca o banca

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Bănci
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. Cum sa-l lase jidanul de Isarescu sa faca banca, bancile trebuie sa fie controlate de ei, cum vrea unul care nu e dedicat sistemului mafiot sa faca banca ii dau la temelie. Asta e lumea in care traim. 🙁

 2. L-am auzit odata pe Becali spunand la tv:

  Becali: „Am vrut si eu sa fac banca, iar ei mi-au spus: «Nu tu Gigi Becali nu ai voie sa faci banca!», am vrut si eu sa fac televiziune, iar ei mi-au spus: «Nu tu Gigi Becali nu ai voie sa faci televiziune!», dupa care mi-au spus: «Daca vrei sa faci astea trebuie sa faci parte din grupu nostru, dupa care poti sa faci si banca si televiziune si…»

  Prezentatoarea: „Era un grup de satanisti ?”

  Becali: „Poftim ?”

  Prezentatoarea: „Era un grup de satanisti ?”

  Becali: „Nu de satanisti… de niste dastia… un grup care conduce lumea cica, iar eu le-am spus: «Nu, eu fac parte din oastea lui Hristos» si am refuzat, porma cine stie la ce ritualuri ma supuneau… haideti ca intram in niste discutii…

  A gasit cineva inregistrarea asta pe net ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.