X

Audio: GIGI BECALI despre cum MUGUR ISARESCU (“omul ciumei rosii si al masoneriei”) nu i-a permis sa faca o banca

Categorii
Bănci
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Cum sa-l lase jidanul de Isarescu sa faca banca, bancile trebuie sa fie controlate de ei, cum vrea unul care nu e dedicat sistemului mafiot sa faca banca ii dau la temelie. Asta e lumea in care traim. 🙁

 2. L-am auzit odata pe Becali spunand la tv:

  Becali: „Am vrut si eu sa fac banca, iar ei mi-au spus: «Nu tu Gigi Becali nu ai voie sa faci banca!», am vrut si eu sa fac televiziune, iar ei mi-au spus: «Nu tu Gigi Becali nu ai voie sa faci televiziune!», dupa care mi-au spus: «Daca vrei sa faci astea trebuie sa faci parte din grupu nostru, dupa care poti sa faci si banca si televiziune si…»

  Prezentatoarea: „Era un grup de satanisti ?”

  Becali: „Poftim ?”

  Prezentatoarea: „Era un grup de satanisti ?”

  Becali: „Nu de satanisti… de niste dastia… un grup care conduce lumea cica, iar eu le-am spus: «Nu, eu fac parte din oastea lui Hristos» si am refuzat, porma cine stie la ce ritualuri ma supuneau… haideti ca intram in niste discutii…

  A gasit cineva inregistrarea asta pe net ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.