X

VICTORIE impotriva Statului Islamic: Armata lui Vladimir Putin a MASACRAT sute de teroriști ISIS, care încercau să se regrupeze și să echipeze ULTIMA lor bază în Siria

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forțele aeriene rusești au distrus o coloană mare de militanți islamici de stat, vehicule și arme de mare calibru care se îndreptau spre orașul sirian Deir ez-Zor.  Anunțul a fost făcut de Ministerul rus al Apărării, realatează rt.com.

Forțele aeriene rusești au distrus o altă coloană mare de luptători ISIS care se îndrepta spre zona orașului Deir ez-Zor,unde teroriștii internaționali încearcă să se regrupeze și să echipeze ultima lor bază în Siria “, s-a mai arătat în declarație.

Ministerul rus al Apărării a mai anunțat că “peste 200 de militanți” au fost uciși în cadrul atacului. Rusia menționează că teroriștii ISIS, care au suferit pierderi grele în provinciile Raqqa și Homs, încearcă acum să-și facă ultima poziție în Deir ez-Zor. Înfrângerea ISIS în provincie, va marca, probabil, înfrângerea întregii organizații teroriste.

Doar o săptămână în urmă, Shoigu a spus că căderea ISIS în Deir ez-Zor ar putea semnala sfârșitul regatului autoproclamat de jihadist.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button