X

L-au ucis și pe ăsta. Sau e altul? Sau cum mai e? Despre șoferul furgonetei care a intrat în mulțime la Barcelona

de null
https://cdn. rt.com/files/2017.08/original/599af468dda4c8154f8b4567.jpg

Barbatul care a condus duba alba care a intrat in multime, joi seara, la Barcelona, a fost impuscat azi de politisti.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Initial, nu se stia daca acesta a fost impuscat sau arestat, ori daca a fost vorba si despre o alta persoana, insa autoritatile au confirmat oficial uciderea sa, dupa o ora de informatii contradictorii, transmite Russia Today.

http://i3.mirror.co.uk/incoming/article11006117.ece/ALTERNATES/s615b/DHcXHgKUIAA3E9AJPG.jpg

Este vorba despre Younes Abouyaaqoub, de 22 de ani, identificat anterior ca fiind soferul furgonetei care a intrat in trecatori pe La Rambla, arata The Telegraph.

Potrivit presei spaniole, in momentul in care ar fi fost gasit, suspectul purta o centura cu explozibil, insa se pare ca era falsa.

Ulterior, seful politiei din Catalonia, Josep Lluis Trapero, a confirmat uciderea sa si a spus ca fortele de ordine au fost alertate dupa ce o femeie l-a vazut pe suspect intr-o vie din Subirats, o localitate din apropierea Barcelonei.

„Doi agenti ai Comisariatului Sant Sadurni au vazut o persoana in apropiere de una dintre viile dintre Sant Sadurni si Subirats (…). Aceasta persoana purta o camasa, o jacheta, a deschis-o si a spus ‘Allah este mare’. Ofiterii au vazut ca purta o centura ce putea fi cu explozibili si atunci au facut uz de arma de foc”, a spus seful politiei, potrivit News.ro.

Anterior, informatii citate de Daily Mirror aratau ca soferul furgonetei ar fi fost arestat, in timp ce un alt barbat ar fi fost cel care ar fi purtat centura si ar fi fost impuscat mortal, intr-o operatiune ce s-a petrecut in Subirats.

https://www.facebook.com/mossoscat/posts/10155587697414437

Amintim ca joi seara, dupa ce furgoneta a intrat in trecatori, din masina a coborat un barbat care a reusit sa fuga pe jos. De altfel, imagini filmate de camerele de supraveghere par sa-l arate indepartandu-se prin piata La Boqueria, mai arata cotidianul britanic.

Ministrul regional de Interne, Joaquin Form, a declarat pentru un post de radio local ca „totul indica” faptul ca Abouyaaqoub, un marocan din orasul Ripoll, era soferul furgonetei.

Dupa atac, a fost lansata o ampla operatiune in nordul Cataloniei si mai ales de-a lungul granitei cu Franta, pentru gasirea sa, mai ales ca nu existau dovezi ca acesta ar fi parasit regiunea.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

E un haos controlat în toată presa. Nu „se știe” exact cine a fost șoferul dubei albe. Ideea e că au omorât doi oameni… pentru că unul dintre ei era șoferul…

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button