X

In Spania S-A REPETAT SCHEMA: iar TERORISTII AU FOST UCISI si nu capturati, iar S-AU GASIT ACTE DE IDENTITATE, iar trebuie sa-i credem pe cuvant …

de null

“Trei incidente fatale despre care se crede că sunt legate de terorism apar pe o perioadă de 24 de ore și o întindere de 190 mile în nord-estul Spaniei”

“S-a confirmat că paisprezece persoane au murit în două atacuri în Spania, joi. Treisprezece au murit atunci când o dubă a intrat în mulțimile de pe Las Ramblas din Barcelona și o persoană a fost ucisă de o mașină într-un oraș de coastă, Cambrils, la 120 de kilometri spre sud. Evenimentele oribile par să fi început cu o seară înainte, într-un alt oraș la 120 de mile sud de Barcelona.” (Guardian

UPDATE (sâmbătă, 19 august, 13.40pm ora locală, 07.40am ET)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moussa Oukabir este mort. Și acum rapoartele poliției spun că am făcut o greșeală, că nu a fost el șoferul. Există un alt tip pe care îl urmărim. Între timp, doi șoferi suspectați au fost uciși. Unul dintre ei, potrivit rapoartelor poliției, nu a fost implicat în atacuri.

Câți “suspecți” nevinovați au fost uciși de poliție.

Potrivit celor mai recente rapoarte media:

“Șoferul vehiculului implicat în atacul de joi, care a ucis 13 persoane într-o zonă turistică din Barcelona, ​​ar putea fi încă în viață și în plină desfășurare, spune poliția spaniolă.” (BBC) Numele său este Younes Abouyaaqoub, născut în Maroc, identificat acum de mass media spaniolă ca fiind conducătorul auto suspectat .”

Abouyaaqoub, 22 de ani, a locuit în orașul Ripoll, la nord de Barcelona. Trei persoane au fost arestate în Ripoll și o persoană din Alcanar. Oukabir fusese anterior văzut ca principalul suspect – dar vineri, șeful poliției Josep Trapero a declarat televiziunii locale că teoria că el era șoferul suspectat are acum “mai puțină credibilitate”.

Un ordin de urmărire generală pentru arestarea lui Younes este în curs de desfășurare. Va fi arestat sau ucis ca toți ceilalți suspecți

Potrivit unor surse din cadrul poliției (RAPORTURILE PREVĂZUTE DE PRESĂ), presupusul șofer suspect al dubei, Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani (18 în unele știri) din atacul Las Ramblas, a fost împușcat vineri de poliție.

Ultimele rapoarte:

“În primele ore ale zilei de vineri, poliția a împușcat cinci atacatori, inclusiv pe Oukabir, în Cambrils, după ce bărbații au lovit cu mașina pietonii, ucigând o femeie și rănind șase persoane.

Vehiculul atacatorilor a fost răsturnat, iar când oamenii au ieșit, au fost împușcați repede de poliție. Asupra unuia dintre ei s-a găsit un cuțit. Șeful poliției, Trapero, a spus că un ofițer a ucis singur patru dintre atacatori (BBC, 19 august 2017).

Acest act a poliției a fost gratuit. Un presupus suspect flutură un cuțit și apoi îi omorâți pe toți, în loc să-i arestați.

***

Este de remarcat faptul că, la două ore după atacul terorist din Barcelona, ​​un suspect “a fost împușcat”, după ce a condus printr-un blocaj rutier la marginea Barcelonei. Potrivit rapoartelor de poliție, a fost omorât din greșeală: “Acum nu se crede că este legat de atac”.

Fratele lui Moussa, Driss Oukabir, a fost identificat inițial ca suspect, când cartea sa de identitate a fost găsită la locul atacului de la Barcelona. Ca urmare a comunicatelor de presă cu privire la identitatea sa, Driss a plecat de bunăvoie la secția de poliție, declarând că actul său de identitate a fost furat și că nu a fost implicat în niciun fel în atacuri.

A fost fratele său Moussa (un suspect conform rapoartelor poliției) făptuitorul? O persoană de 17 ani are experiența necesară în a conduce o camionetă într-o operațiune presupusă atent planificată? (Vârsta minimă în Spania pentru obținerea unui permis de conducere pentru o mașină sau o camionetă este de 18 ani.)

Moussa este mort, oamenii morți nu vorbesc. Dar fratele lui este încă în viață. Va trăi pentru a spune povestea reală a fratelui său?

Potrivit the Guardian:

Un oficial al unității de poliție din Spania a susținut în rapoartele anterioare că adolescentul suspectat că a condus vehiculul în mulțimea de pietoni de pe Las Ramblas a fost împușcat de poliție în timpul loviturilor de la Cambrils de vineri dimineață. Presa spaniolă a anunțat vineri că Moussa Oukabir, în vârstă de 17 ani, a fost printre cei cinci bărbați uciși de ofițeri după un al doilea atac de vehicul. Un oficial de sindicat a spus colegilor AP de la forțele de poliție ale Gărzii Civile să îi confirme că Oukabir a fost ucis în incidentul de la Cambrils. Anchetatorii cred că Oukabir se afla în spatele volanului camionetei care a lovit în plin turiștii din centrul orașului Barcelona, ​​omorând cel puțin 13 persoane și rănind 100. (Guardian, sublinieri  adăugate)

(Imagine: furgoneta @KevRincon)

Cronologie

Următoarele oferă o cronică parțială a atacurilor de la Barcelona și Cambrils, așa cum a subliniat the Guardian. Noi includem citatele Guardian cu comentarii relevante. Cronologia concepută de Guardian este indentată, întrebările și comentariile noastre sunt adăugate sub citatul indentat, unde este cazul (Întrebare). În unele cazuri, dovezile nu sunt disponibile, în alte cazuri cronologia oferă informații contradictorii și / sau înșelătoare.

Miercuri seara, Alcanar

“O explozie la o casă din micul oraș Alcanar, aflat la 120 de mile sud de Barcelona, și punctul cel mai sudic din Catalonia, ucide o persoană și rănește 16.

Poliția declară că explozia este rezultatul unei acumulări de gaze, dar nu eliberează detalii suplimentare. Cele mai multe răniri au loc după ce pompierii și ofițerii de poliție sunt prinși de o explozie secundă în timpul investigării exploziei inițiale.

Seniorul oficial al poliției, Josep Lluis Trapero, mai târziu declară că explozia a fost legată de atacul camionetei din Barcelona din ziua următoare și că cei din casă încercau să “pregătească un dispozitiv exploziv”.

Întrebare: Nu există dovezi că acest eveniment a fost legat de atacul de la Barcelona din ziua următoare

Joi, 5pm, Barcelona

“O furgonetă Fiat albă vine de pe carosabil și lovește mulțimea din afara stației de metrou Plaça de Catalunya.

Șoferul continuă să meargă pe bulevardul pietonal Las Ramblas, o destinație turistică populară, pentru mai mult de 500 de metri înainte de a opri vehiculul și a fugi pe jos.

Vehiculul distrus este lăsat la poalele unui mozaic conceput de artistul Joan Miro.

Atacul ucide 13 oameni și lasă aproximativ 100 de răniți.”

6.30pm, Vic

“În orașul Vic, la 50 de mile nord de Barcelona, ​​poliția găsește o a doua camionetă, considerată a fi un vehicul de evadare.

Poliția spune că vehiculul a fost închiriat în același timp cu Fiatul folosit în atac.

Suspectul atacului de la Barcelona rămâne în libertate.

7pm, “protocolul terorist”

“Poliția catalană confirmă că are de-a face cu un atac terorist. Pe Twitter, ei spun că au “activat protocolul de atac terorist” pentru regiune.”

Întrebare: Ce dovezi arată că acesta este un atac terorist?

7.30pm, Sant Just Desvern

Un om este ucis atunci când încearcă să conducă printr-un obstacol al poliției, în orașul Sant Just Desvern, la periferia Barcelonei.

Rapoartele inițiale spun că a murit de la focurile de armă ale poliției, după ce a trecut peste doi ofițeri, lăsând unul cu un picior rupt. Un oficial la acea vreme a exclus o legătură cu atacul de pe Las Ramblas.

Vineri dimineață, ministrul catalan de interne, Joaquim Forn, contrazice rapoartele anterioare, spunând că omul a murit de răni de cuțit care nu au fost provocate de poliție.

El spune că o conexiune cu celelalte atacuri nu mai poate fi exclusă.

Întrebare: Ce dovezi

8pm, suspectul arestat

Poliția confirmă că un suspect, Driss Oukabir, a fost arestat după ce s-a întors.

Locuitorul spaniol în vârstă de 28 de ani, marocan, este identificat din documentele rămase în scenă. Dar Oukabir spune că pașaportul și cartea sa de identitate au fost furate și că el nu a jucat niciun rol în atac.

Oukabir este arestat în orașul catalan nordic Ripoll, la 70 de mile de Barcelona. El declară poliției că a venit după ce și-a văzut numele și imaginea fiind difuzate în mass-media.

Ziarul El País raportează că Oukabir, sau cineva care a intrat în posesia cărții sale de identitate, a închiriat furgoneta Fiat folosită în atac.

Întrebare:

Aici raportul The Guardian este înșelător. În timp ce rapoartele anterioare ale lui El País (17 august) au declarat că presupusul suspect Driss Oukabir de 28 de ani a fost arestat de poliție, El Nacional (citat de Daily Express) a raportat că suspectul: “s-a prezentat la o secție catalană de poliție din Ripoll pentru a nega orice implicare în atacul de după-amiază. El susține că cartea sa de identitate a fost furată și folosită de teroriști pentru a închiria una dintre furgonetele folosite pentru atac. Surse locale, confirmate de primarul orașului, Jordi Munell, au spus că tânărul, care locuiește în Ripoll s-a prezentat la secția de poliție pentru a nega orice implicare în evenimente.” (Daily Express, 17 august 2017, sublinieri adăugate)

Este de remarcat faptul că raportul Daily Express contrazice propriile titluri care afirmă că a fost “arestat”, când s-a prezentat în mod voluntar la secția de poliție Ripoll. Titlul este o minciună.

9pm, ISIS vorbește

“Statul Islamic își asumă responsabilitatea pentru atac.

Folosind agenția de știri Amaq a grupului, Isis susține că autorii atacului sunt “soldați ai statului islamic”, dar acest lucru nu a fost încă verificat. Pretențiile de revendicare ale Isis nu înseamnă neapărat că există o legătură directă între atacatori și grupul terorist.”

Întrebare: ISIS a fost în spatele atacurilor. A fost un act de răzbunare împotriva Occidentului. Mass-media din surse autoritare – susține că alegerea Las Ramblas a fost “parte a unei strategii din partea ISIS de a viza destinații populare în marile orașe din Europa”. “Știm că acești oameni [militanți ISIS] merg pe trofee; Ei merg pe situri iconice”, a spus Anthony Glees, director al Centrului pentru Studii de Securitate și Inteligență de la Universitatea din Buckingham.” (CBC, 18 august 2017)

Rapoartele de stat nu au demonstrat că ISIS și-a asumat răspunderea și că atacul de la Barcelona a fost efectuat de “soldații statului islamic” împotriva “țărilor participante la coaliția împotriva ISIS în Siria și Irak” (CBC, 18 august 2017 ). O propunere absurdă: forțele guvernamentale siriene ale ASA, cu sprijinul Rusiei și Iranului, au condus rebelii ISIS din Siria. Iar Rusia nu este ținta actelor de răzbunare conduse de ISIS.

Operațiunea de combatere a terorismului condusă de SUA inițiată de Obama în 2014 nu a fost menită să meargă după ISIS. Dimpotrivă, coaliția a ucis civili, oferind în același timp asistență sub acoperire, direcționând inclusiv arme, către ISIS.

Ceea ce mass-media nu recunoaște este faptul că ISIS este o construcție a serviciilor de inormații americane, și anume un “instrument al serviciilor de informații” care este susținut, instruit și finanțat în secret de Washington și aliații săi, inclusiv Turcia și Arabia Saudită, Marea Britanie, Franța și Israel. Există o documentație amplă privind această problemă.

Legătura dintre serviciile de informații ale guvernelor occidentale și organizațiile teroriste afiliate Al-Qaeda este crucială și nu poate fi negată. Pentru a înțelege cine se află în spatele atacurilor trebuie abordată în mod necesar problema “sponsorizării de stat” a terorismului.

9.30pm, al doilea suspect arestat

Un al doilea suspect fără nume este confirmat ca arestat, potrivit președintelui regional al Cataluniei, Carles Puigdemont.

Oficialul de poliție Josep Lluis Trapero declară că cel de-al doilea om s-a născut pe teritoriul spaniol Melilla, în nordul Marocului, și a fost arestat în Alcanar, locul exploziei casei care a avut loc miercuri.

Vineri, 1am, Cambrils

Poliția ucide patru presupuși teroriști și rănește unul după ce au efectuat un al doilea atac în orașul de coastă Cambrils.

Polițiștii spun că atacatorii au intrat cu o mașină Audi A3 în pietoni, rănind șase civili și un polițist.

Associated Press informează că poliția a spus că atacatorii purtau ceea ce păreau a fi curele explozive.

4am, numărul de daune

Suspectul rănit în Cambrils moare, numărul de suspecți morți ajungând la cinci.

Poliția declară că unul dintre civilii răniți este într-o stare critică și este în spital.

Ministrul catalan de interne, Joaquim Forn, contrazice rapoartele anterioare despre blocajul rutier din Sant Just Desvern. El spune că omul, care era proprietarul mașinii, nu conducea și se afla pe scaunul pasagerului. Nu a fost ucis de poliție, ci a fost înjunghiat până la moarte.

Forn a spus că o legătură cu celelalte atacuri a fost o posibilitate, și că a fost o vânătoare în curs de desfășurare pentru a găsi persoana care a trecut cu mașina prin obstacol.

Suspectul rănit a murit. Cum a murit. A fost acordat prim ajutor? Băiatul a fost ucis de poliție?

8.30am, al treilea arest

Poliția catalană declară că a arestat un al treilea suspect în legătură cu atacurile din Ripoll, unde Driss Oukabir a fost arestat joi.

9.45pm, șoferul suspectat a fost identificat

Poliția spaniolă îl identifică pe Moussa Oukabir, în vârstă de 18 ani, ca șofer suspectat al vehiculului folosit în atacurile din Las Ramblas, potrivit unor rapoarte din presa spaniolă.

Oukabir este considerat fratele mai mic al lui Driss Oukabir, omul arestat joi la Ripoll. Se spune că Driss Oukabir a spus poliției că documentele de identitate au fost furate înainte de a fi folosite pentru închirierea camionetei.

Trebuie remarcat faptul că Driss Oukabir a mers la secția de poliție și a declarat că nu a fost implicat, susținând că cartea sa de identitate fusese furată și folosită de teroriști.

Fratele mai mic al lui Driss, Moussa, este șoferul suspectat. Ce sugerează acest lucru. Moussa a furat cartea de identitate a fratelui său? Știa Driss, când a venit la poliție că fratele său a fost implicat? Sau Moussa a furat cartea de identitate a fratelui său ca mijloc de a închiria duba? Dacă Driss ar fi știut că fratele său Moussa era implicat, ar mai fi mers la poliție.

Pierderea cărții de identitate sau a pașaportului

Cartea de identitate a lui Driss a fost găsită în apropierea atacului din Barcelona.

Ceea ce este important de subliniat este că în cinci atacuri teroriste anterioare, printre care Manchester, Berlin, Nisa, Londra, New York, au fost găsite pașapoarte sau acte de identitate de către autoritățile poliției. În majoritatea cazurilor, presupusul suspect era cunoscut autorităților.

Există un model? Documentele de identitate ale suspectului sunt adesea lăsate în urmă, descoperite de poliție în urma unui atac terorist.

Mai mult, potrivit rapoartelor guvernamentale și mass-media referitoare la aceste cinci cazuri anterioare, suspecții au fost, fără excepție, legați de o entitate afiliată Al-Qaeda.

Niciunul dintre acești suspecți de terorism nu a supraviețuit. Morții nu vorbesc.

În cazul Barcelonei, cartea de identitate a lui Driss Oukabir a fost găsită la locul atacului de la Barcelona. În cazul evenimentelor tragice din Manchester (mai 2017), cardul bancar al presupusului atacator sinucigaș Salman Abedi a fost găsit în buzunar în urma exploziei.

Moussa Oukabir a fost ucis. Fratele său Driss Oukabir este încă în viață și în mod oficial sub protecția poliției.

11.30am Numărul total de morți crește până la 14

Polițiștii spun că o femeie spaniolă a murit din cauza rănilor suferite în atacul de la Cambrils, ajungându-se la un număr total de 14 persoane.

12.40pm, al patrulea arest

Presa spaniolă declară că o a patra persoană a fost arestată în legătură cu atacurile

Vineri după-amiază, suspecții sunt căutați

Ziarul din Barcelona, ​​La Vanguardia, a relatat vineri după-amiaza că poliția este în căutarea a patru suspecți în vârstă de 17, 18, 22 și 24 de ani. I-a pus sub urmărire pe Moussa Oukabir – suspectul despre care se crede că a fost la volan de-a lungul Las Ramblas – Mohamed Hychami, Younes Abouyaaqoub și Said Aallaa. Toți trăiesc în sau în aproapierea orașului catalan Ripoll.

Consultați actualizarea în partea de sus a articolului. Acești suspecți au fost împușcați, inclusiv Moussa Oukabir.

Toți suspecții au fost uciși. Nicio mărturie, nicio controversă, suspecții sunt teroriști. Ca și în atacurile teroriste anterioare din Europa de Vest, aproape fără excepție, toți suspecții sunt împușcați de poliție.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button