X

Cel mai vechi monument al lui Cristofor Columb (Baltimore, SUA) a fost vandalizat de extremiștii de stânga

de null
http://media.breitbart.com/media/2017/08/christopher-columbus-statue-vandalized-youtube-640×480.jpg

Un monument vechi de 225 de ani din SUA ce il comemoreaza pe Cristofor Columb a fost vandalizat luni in Statele Unite, incidentul venind in contextul unui scandal national privind statuile si monumentele confederate, scrie The Hill. Un clip video arata cum monumentul e lovit cu barosul, iar naratorul spune ca exploratorul spaniol este responsabil de „sclavagism” si „exploatare capitalista”.

http://www.standardrepublic.com/wp-content/uploads/2017/08/599b2f13dda4c8a0718b4567.jpg
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In imagini se vede cum doua persoane pun pe monument o pancarta pe care scrie „Viitorul este al justitiei rasiale si economice.” Unul dintre cei doi vandali sta langa monument cu o pancarta pe care scrie: „Rasism: Darama-l”.

„Cristofor Columb simbolizeaza invazia capitalismului european in emisfera vestica. Columb a initiat un val secular de terorism, crime, genocid, viol, sclavagism, degradare ecologica si exploatare capitalista a fortei de munca in Americi”, spune naratorul clipului.

https://i.imgur.com/k4369Wz.jpg

Incidentul a avut loc in contextul unei dezbateri aprinse din tara privind demolarea unor monumente confederate dupa violentele din Charlottesville, provocate, in parte, de o demostratie contra daramarii unei statui a generalului confederat Robert E. Lee.

https://www.youtube.com/watch?v=iFSW0id36FA

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Astia sunt atat de idioti incat confunda epocile istorice

    Sunt niste mizerabili cu totii de o cumplita aroganta si ignoranta.

    Capitalismul nu are nicio treaba cu Columb pentru cine stie putina istorie.
    Pe vremea aia inca existau nobili si serbi legati de glie in mai toate tarile monarhiile europene.

    Sclavagismul a existat si comertul de sclavi de mii de ani inainte de venirea spaniolilor si portughezilor in noua lume.

    In evul mediu piratii musulmani din nordul africii pradau coastele Spaniei si Frantei si Italiei sa captureze crestinii ca apoi sa ceara rascumparare/recompensa in schimbul vietii lor daca erau de vita veche si pe ceilalti ii duceau la piata de sclavi si femeile tinere la harem.

    Niste cretinii spalati pe creier astia care sunt necopti la minte in principal tineri sau adolescenti care habar nu au pe ce lume traiesc la scoala nu ii invata istorie si cu scopul evident sa nu stie trecutul.
    Sa ia de buna minciunile si propaganda marxist leninista.

    Merita dusi la puscarie si scoala de corectie leprele astea drogate sau platite sa puna gaz pe foc,incitare la ura de rasa si distrugerea proprietatii private/publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button