X

TRUMP a găsit soluția contra jihadiștilor: Ar trebui împușcați cu GLOANȚE înmuiate în SÂNGE de PORC

de null

Trump nu a așteptat prea mult până să ia atitudine în cazul atacului terorist de la Barcelona. Președintele de la Casa Albă a scris pe rețeaua sa de socializare că ar trebui studiat mai mult generalul Pershing, făcând referire la legendarele sale pedepse.

Donald Trump a avut o reacție controversată și după atentatul din Barcelona. Președintele american a insinuat că jihadiștii ar trebui împușcați cu gloanțe înmuiate în sânge de porc (animal impur potrivit tradiției musulmane). Liderul de la Casa Albă a invocat o relatare despre generalul Pershing care, însă, s-a demonstrat a fi o invenție, informează The Independent.

”Studiaţi ce le-a făcut generalul Pershing, din Statele Unite, teroriştilor, atunci când îi prindea. Nu a mai fost teroare islamică radicală timp de 35 de ani!”, a scris Trump, pe Twitter.

Potrivit B1, el s-a referit la o poveste potrivit căreia Pershing, care a fost comandant al corpului expediționar american în Franța în 1917, ar fi dispus executarea a 49 de prizonieri musulmani filipinezi cu gloanțe înmuiate în sânge de porc. El ar fi ordonat apoi îngroparea trupurilor înfășurate în piei de porc. Pershing l-ar fi eliberat pe cel de-al 50-lea prizonier pentru a le povesti cele întâmplate celorlalți rebeli. Speriați, aceștia ar fi depus armele.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-terorismExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Eu aş incerca fără gloanțe ? mai ieftin şi elegant psihologic.
    Sănge de porc şi organe de porc ;uscat / măcinat şi pe toți musulmani din avion stropiți .
    Să vedem cum explodează cu toți .chiar şi pămăntul pe care trăiesc , va fi spurcat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.