X

Ieromonahul Savatie Baștovoi îi numește dezaxați și nebuni pe cei care dezbat problema vaccinării obligatorii pe grupul “antiparenting” pe care-l administrează pe facebook

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ieromonahul Savatie Baștovoi administrează un grup pe facebook, numit antiparenting, după numele cărții pe care a lansat-o anul trecut.  El și-a propus să combată orice formă de impunere din partea sistemului cu privire la modul cum ne creștem și educăm copiii, considerând că mama este cea mai în măsură să facă acest lucru. Membrii grupului au depășit numărul de 40 000, încât ieromonahul se bucură de o atenție satisfăcătoare (și mult dorită) pentru acțiunile și produsele ce le face, grupul fiind o veritabilă piață de desfacere pentru produse precum vinuri, genți, curele etc. Rar dacă se mai dezbate ceva legat de tema principală a grupului. Astfel, deși membrii au dezbătut și căutat răspunsuri pe tema vaccinării, ieromonahul Savatie nu a considerat că ar trebui combătută o lege abuzivă precum cea a vaccinării obligatorii, ce se încadrează mai mult decât orice în tema grupului antiparenting, deoarece afectează nu doar buna creștere și educația copiilor, ci însăși sănătatea și viața lor. Mai mult decât atât, ieromonahul Savatie i-a catalogat pe cei care dezbat astfel de teme ca fiind dezaxați și nebuni (a se vedea în captura de mai sus), amenințând că va face curățenie.

Și a trecut la treabă. Mai mulți membrii ai grupului au fost în masă eliminați, fără a le oferi o explicație, motivul principal fiind tot tema vaccinării. O persoană a creat un sondaj prin care întreba: Sunteți de acord cu legea vaccinării obligatorii? (fără argumente pro/contra vaccin)? După câteva ore, când sondajul arăta clar o majoritate de 80% contra vaccinării obligatorii, sondajul a fost șters, iar persoana care l-a creat a fost exclusă și blocată din grup. Mai mulți utilizatori au criticat această măsura aplicată de ieromonahul Savatie, administratorul grupului antiparenting de pe facebook. Istoria s-a repetat și cu alte persoane ce au creat din nou sondajul.

Din păcate, călugărașul cel viteaz a luat drumul unui personaj din cartea sa Diavolul este politic corect, preferând liniștea compromisului, pentru a nu-i deranja pe membrii grupului ce-i cântă-n sticle, deși sunt spălați pe creier de propaganda vaccinării. Important este să aibă parteneri de picnicuri și admiratori pentru orice cărămidă mai zidește…

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Corectitudinea politică nu e nouă pentru ieromonahul Savatie Baștovoi…..

CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Parintele Savatie Bastovoi propune sa se faca din el PARACLIS

Căderea acestui ieromonah s-a produs în pași rapizi, încât azi nu-i mai auzim vocea în nicio problemă stringentă cu care se confruntă Biserica, ca de exemplu pseudo-sinodul din Creta.

Cititi va rog si:

Savatie Bastovoi, calugarul afacerist?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Numai d-astea o să auziți și-o să vedeți!
    Se probează zicerea ”Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, că mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi.” Punct.

  2. Din păcate cei care au postat sau au pus întrebări legate de obligativitatea proiectului de lege sau despre binefacerile imunizării artificiale forțate au fost eliminați în masă de administratorul grupului. Să înțelegem că acesta este modul prin care părintele Savatie Bastovoi își păstorește turma? Este aceasta învățătura Sinților Părinți?.

  3. Cu siguranta parintele, ca de altfel majoritatea populatiei, nu cunoaste proiectul legii vaccinarii si implicatiile ei devastatoare. Daca va citi legea, sunt convinsa ca ne va sustine

  4. Un lup îmbrăcat în piele de oaie – Savatie. Cartea lui antiparenting este un produs new age. Îl prezintă pe Confucius ca temei al educației morale. Neagă cu nerușinare în carte că păcatele părinților nu au legătură cu bolile copiilor lor! Cei care l-au premiat la Paris acu își cer datoria: îl ordonă ce să scrie în duh new-ageist!

  5. Am parasit si eu grupul dupa ce mi-am spus parerea despre calugarul ( GURU ) afacerist! Am pus materiale despre sinodul talharesc cretan si imediat mi-au fost sterse! Trist este ca multi is spalati pe creier pe acel grup..nu cumva sa zici ceva despre GURU lor Savatie, ca iti sar in cap…exact ca si in cazul Arsenie Boca..oameni infailibili, ce mai..

  6. Un lup îmbrăcat în piele de oaie – Savatie. Cartea lui antiparenting este un produs new age. Îl prezintă pe Confucius ca temei al educației morale. Neagă cu nerușinare în carte că păcatele părinților nu au legătură cu bolile copiilor lor! Cei care l-au premiat la Paris acu își cer datoria: îl ordonă ce să scrie în duh new-ageist!

  7. Savatie Baștovoi a scris prin 2010 o carte care se numește “Diavolul este politic corect”. Am citit-o. Foarte dură carte, în care prezenta viziunea lui asupra vremurilor din urmă. O viziune destul de realistă. Părea că înțelesese despre ce este vorba, și nu cred că l-a pălit vreo amnezie între timp. Ce s-a întâmplat totuși de atunci și până acum, ce interese l-au făcut să se schimbe la 180 de grade, numai Dumnezeu știe. Părerile bizare ale lui Bștovoi te miră, dar se încadrează perfect în anomaliile pe care le traversează ortodoxia în ultima vreme.

  8. Hypatia Noua el i-a numit dezaxati pe cei care si-au sustinut punctul de vedere jignind tabara opusa, asa cum ajung toti extremistii de ambele parti, in loc sa isi respecte alegerile ii jignesc pe ceilalti, ajungandu-se nicaieri. Eu asa am inteles postarea lui.

  9. Cat despre iesitul de pe grup sunt vreo 10 moderatori.Unii isi fac de cap,scot,blocheaza,sterg postari dupa ce altii le dadusera accept.Ar trebui sa puna pr Savatie un pic de ordine in cei care admnistreaza grupul pt a e vorba de imaginea lui totusi.

  10. Nicolaev Miruna O fi, dar eu atrag atentia ca peste tot unde se dezbate problema acestei legi aberante se ajunge la ura si la cuvinte grele pentru ca fiecare parte vede in cealalta o amenintarte. Desi nu am vazut acele mesaje, si eu am simtit din postarea parintelui si comentariile la acea postare acelasi lucru. Oamenii nu vor sa inteleaga ce inseamna caracterul obligatoriu al legii si ca aceasta obligativitate e o condamnare pentru cei ce nu doresc sa se vaccineze. Probabil ca eu imi vor pierde serviciu, pentru ca nu voi admite sa ma vaccinez. Cum credeti ca ma simt cand ceilalti considera obligativitatea ceva corect? Ca pe timpul lui Hitler sau a Inchizitiei. Cred ca daca parintele Savastie avea alta reactie fata de cei ce au incins spiritele, lucrurile s-ar mai fi calmat. Asa m-am inflamat si eu si altii care au aceleasi trairi cu cei ce au postat sau nu comentarii injurioase, dar care sunt impotriva vaccinarii obligatorii.

  11. Peste jumătate de secol a fost goana după diplome de studii superioare!Daca este adevărat ce ni se prezintă în postare,este jalnic și discriminator,mai ales față de cei care și-au făcut studiile pe bune!Mesajul este clar!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button