X

Citatul zilei (John F. Kennedy)

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

John F. Kennedy, fost presedinte SUA, in discursul “The president and the press“ din 1961, spunea:

 

Doamnelor si domnilor

Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie,  liber si independent.

 

In 1963 este asasinat …

Cititi va rog si:

LISTA ASASINATE. „Teoria conspiratiei” le-a fost fatala

Citatul zilei (Bertrand Russell)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Masoneria este ritualul iudaismului practicat de celelalte neamuri care nu pot primi brusc invatatura despre lucifer.

  2. Mulţi vorbesc cu mare dispreţ despre “teoria conspiraţiei” şi se consideră inteligenţi şi informaţi când neagă existenţa conspiraţiilor.
    Îi întreb: De ce Kennedy vorbeşte despre o mare conspiraţie şi dă detalii despre ea? Era prost, incult, slab informat sau dezinformat? Cei care neagă existenţa conspiraţiilor au mai mare acces la informaţii decât preşedintele american? Ştiu ei mai bine? Sigur???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button