X

[VIDEO] Documentar despre EFECTELE ADVERSE ale vaccinurilor și despre legea privind obligativitatea lor. DISTRIBUIȚI și salvați acest documentar pe propriile calculatoare

Partea I

Partea a II-a

Partea a III-a

Film documentar de lung metraj. Filmul este despre efectele adverse ale vaccinurilor si despre proiectul de lege privind obligativitatea vaccinurilor. Filmul are o durata totala de 150 de minute.

Distributia (in ordinea aparitiei):

Stela Stratulat
Robert
Irina Dee
Corina Mirela Crisan
Dr. Adrian Cacovean
Teodora Smărdioşeanu
George Daniel Stoian
Andreea
Prof. Dr. Vasile Astărăstoae
Dr. Cristian Răchitan
Oana Maria Diana
Alexandra Oberschi
Dumitru Bălan
Dr. Alexandru Rafila
Monica Orăşanu
Cristina
Dr. Rareş Simu
Dr. Mircea Puşcaşu
Costel Stanciu
Jean Francois Saluzzo
Andra Festeu
Ramona
Prof. Dr. Pavel Chirilă
Dr. Ofelia Lugojan Ghenciu
Prof. Dr. Florin Colceag
Constantin Filip
Ani Creţu
Dr. Vania Atudorei
Daniel Smărdioşeanu
Mihaela Iulia Baciu
Cătălin Stratulat

S-au folosit imagini, fotografii, documente şi traduceri din următoarele surse:

Arhive personale
Asociaţia de Autism Câmpia Turzii
Asociaţia Pro Decizii Informate
Asociaţia Bucovina Profundă
Institutul Naţional de Sănătate Publică
Ministerul Sănătăţii
Centrul Național de Supraveghere
și Control al Bolilor Transmisibile
Lion Mentor Association
Radio Cluj
(Emisiunea Observator Ştiinţific,
realizator Melania Drăgan)
Feli Popescu
Cinema Pro
Quartz Film
FIX Media
Asociaţia Învaţă să zbori
Biserica Ortodoxă Sfinţii Chiril şi Metodiu
Unicef România
Teresa Ciliberto / alaNEWS
Cisko Magik
Attivo.it
Comilva.it
Maurizia Bruge
Fanpage.it
Youtube
Videoblocks
Facebook
Televiziunea Pro TV
Televiziunea Antena 1
TVR Craiova
Televiziunea Digi 24
Televiziunea medicală
DCNEWS.ro
Canal 2 Opinion
rybak dac
Sanofi Pasteur Institute
Prevention Sante
Koren Publication
My Fox Television
Dr. Suzanne Humphries
Nicolai Levashov
Desiree Jennings
Francesca Alesse
Giacomo Graziani
Gabriele Milani
Salvatore Morelli
Elisabetta Tomaselli
Jacek Kaminski
Sopellos Sopellos
United States Department of Health
and Human Services (DHHS)
Public Health Service (PHS)
Centers for Disease Control (CDC)
Food and Drug Administration (FDA)
World Mercury Project
Robert F. Kennedy Jr.
Robert DeNiro shares a little more about
his son’s vaccine injury on NBC 10.
Robert DeNiro Debates Autism’s
Link To Vaccines | TODAY
Jenny McCarthy, Jim Carrey and
„Green our Vaccines”
June 4th, 2008 Washington DC
Vaccine Adverse Event Reporting
System (VAERS)
CDC WONDER On-line Database Accessed
Hu Haito
Hu Bing
Ma Yongmin
Zhang Gongxian
Zhang Liyang
Dr. Shi Jiming
Wang Yu
Chinese Center for Disease Control&Prevention
China View
Merck Manual – Consumer Version,
by John E. Greenlee, MD, Neurology Service
Photographer:
John M. Leedom, M.D.
Dr. H. Kempe
Arthur E. Kaye, CDC

Scenariul
Mihaela Iulia Baciu
Marian Baciu

Imaginea/Editarea
Marian Baciu

Producători
Marian Baciu
Vlad Eftimie

Regia
Marian Baciu

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. FELICITARI!!!

  Numai printr-o campanie de informare corecta se poate lupta impotriva manipularii.

  Spre exemplu, la Cluj s-au primit peste 6000 de scrisori pentru a protesta impotriva intentiei de schimbare a denumirii strazii „Radu Gyr”. Primarul Emil Boc a retras hotararea de pe ordinea de zi si a lasat-o balta.

  Celor care lucreaza impotriva oamenilor le place intunericul (pt ca de acolo vine tatal lor) si se sperie de lumina. De aceea ii deranjeaza devoalarea intentiilor lor malefice.

 2. Am văzut doar prima parte a documentarului, e dureros, dar nu pot să nu remarc sincer o realitate: vina părinţilor. Mulţi au făcut vaccinuri copiilor acum câţiva ani, când deja deveniseră publice multe materiale şi informaţii despre efectele catastrofale ale vaccinurilor. Nu aveau datoria să se informeze? O mamă, după ce primul copil a devenit autist ca urmare a vaccinării la un an, a vaccinat şi al doilea copil. Abia odată cu îmbolnăvirea acestuia din urmă a înţeles că de vină sunt vaccinurile. Eu mă întreb: dacă nici măcar având un copil care a devenit autist la un an nu te informezi, despre ce te informezi? Că toată lumea tânără (părinţii sunt tineri) are calclatoare şi internet, iar cont de facebook au mai toţi.
  O altă mamă şi-a vaccinat copilul, deşi tatăl era contra. Doar că el era în Afganistan şi nu putea să facă mare lucru de acolo. În acest caz, întreb: tatăl de unde ştia? Mama nu ar fi trebuit să vadă de ce se opune tatăl, înainte de a îndrăzni să facă vaccinuri copilului?
  Poate că despre mulţimea de cazuri de copii autişi nu au auzit prea mulţi, dar nici despre morţile a zeci de fete de la vaccinuri „antiHPV”, plus paralizii şi alte nenorociri, nci despre manipularea cu Toni Tecuceanu, nici despre alte cazur nu au aflat nimic? Când auzi despre riscuri majore şi ireparabile, nu cercetezi chestiunea deloc?
  Nu sunt şi acum atâţia provaccinişti care, fără să se documenteze asupra argumentelor antivacciniştilor, preferă să se considere superiori acestora, decretând că dacă eşti antivaccinist eşti incult şi înapoiat?
  Cum se poate ca dogma beneficităţii vaccinurilor să fie mai presus de bunul simţ al observării directe că sunt rele? Cum se poate să fii convins că trădători de ţară care nu se sfiesc să vândă tot, să ne ruineze pe toate planurile, luptă pentru sănătatea noastră, chiar şi când vezi cât de şubredă a ajuns?
  Oare, între părinţii care au acum copii cu mari probleme din cauza vaccinurilor, nu sunt destui care i-au dispreţuit pe antivaccinişti, motiv pentru care nu au considerat necesar să cerceteze motivele pentru care unii oameni se opun „imunizării”?
  Ce imunizare e aia, dacă tu, care eşti vaccinat, te temi că te va îmbolnăvi un nevaccinat?

  1. Observatia este foarte buna Mirela. Merita sa facem un efort pentru a intelege fenomenul prin care oamenii prefera sa creada minciunile unui sistem satanizat.

   Daca mai caut prin calculator voi gasi cu siguranta inregistrarea cu dr Streinu-Cercel cand spunea telegenic ca actorul Toni Tecuceanu este bolnav de aviara si recomanda populatiei sa se vaccineze. Desi reticenti pana la acel moment, aceasta stire a declansat isteria spre vaccinare a oamenilor si s-au tot vaccinat stand la cozi imense peste 400.000 daca nu ma insel. Stiam ca minte si pentru asta am salvat inregistrarea video. Peste putin timp s-a dovedit ca asa este si dintr-una in alta s-a dovedit ca saracul tanar actor a murit din cauza unei infectii intra-spitalicesti capatate, culmea, tocmai in spitalul pe care fara onoare in conducea dr Streinu atunci si, poate, chiar si acum.

   De-a lungul timpului am avut contact cu cativa bolnavi de cancer. Fiind de parere ca este o boala duhovniceasca si ca Dumnezeu cauta mantuirea omului si nu chinuirea lui n-am ezitat o clipa in a le spune deschis situatia aratandu-le ca la capatul drumului se afla moartea dar ca exista sanse reale de salvare daca au o atitune duhovniceasca de pocainta sincera si se vor mobiliza pentru urmarea unui tratament naturist prin care sa evite citostaticele sau, daca le iau, sa faca post negru pe perioada administrarii, inclusiv 3 zile inainte si dupa tratament pe principiu ca la astfel de post celulele sanatoase se inchid si au sanse mai mici de otravire samd (cine este interesat va gasi destule informatii pe tema asta). Crede-ma ca nimeni nu a avut curajul sa mearga pe drumul acesta desi intelegeau si era logic ceea ce spuneam. Au mers 100% pe mana doctorilor si au murit deja. Toti.

   Vedem asadar ca oamenii sunt efectiv neputincioasi in a reactiona. Sunt parca hipnotizati. Li se spune ca o otrava este buna si ei o iau desi in sinea lor sunt constienti ca este otrava. Prefera sa se minta decat sa accepte realitatea. Cred ca aici este una dintre explicatii. A accepta satanismul lumii de astazi ar insemna prabusirea unui intreg esafodaj mentaj de vietuire nefireasca pe care si l-au construit. Oamenii si-au facut idoli peste idoli de la placerea cafelutei de dimineata la confortul masinii, casei, la tot felul de imbuibari, activitati mondene, placeri perverse si cate si mai cate. O recunoastere a faptului ca ceva este gresit in acest mod de viata si de intelegere a lumii in general va genera o criza oricarui om care, daca va sincer, va inteleege ca se afla pe un drum gresit si va trebui sa renunte la toate acestea pentru a vietui simplu si firesc asa cum ii sade bine unui crestin.

   Ei bine oamenii nu au puterea sa faca acest pas daca nu o primesc de la Dumnezeu. Pentru a o primi trebuie sa-l recunoasca pe El ca fiind adevaratul Dumnezeu, sai I se inchine si sa-I ceara ajutorul ceea ce … refuza de fapt sa faca.

   Suntem deja la o aruncatura de bat de o criza cumplita pe toate planurile. Aproape toti o simt si aproape nimeni nu misca nimic in directia buna. Ce este mai grav decat sa-ti omoare copiii sau sa-i ia de langa tine? Sau sa ti-i indoctrineze cu perversitati? Sau sa-ti conditioneze existenta de un cip samd? Si totusi omenii prefera sa-si astupe ochii si urechile la orice informatie ccare i-ar deranja. Culmea, acea informatie ajunge la ei iar ei o resping cu toata puterea.

   Aici http://www.atitudini.com/2009/10/parintele-justin-parvu-s-a-ajuns-la-apogeul-nihilismului/ parintele Justin spunea niste lucruri esentiale despre importanta marturisirii Adevarului ca datorie a fiecaruia dintre cei care inteleg ceea ce se intampla. De aceea mai scriu si eu pe aici. In rest … Dumnezeu cu mila.

  1. Draga Cristina, am informatii detaliate despre terapia Gerson. Citeste despre ea si daca te intereseaza o sa le incarc pe un transfer si-ti voi da link-ul pt a le descarca.

   in ceea ce priveste postul negru … imi cer scuze dar nu mai stiu unde este articolul cu pricina. Cred ca la o cautare pe internet vei gasi ceva. Principiul este simplu: Dumnezeu a creat un mecanism de conservare a celulelor care intra intr-un fel de hibernare atunci cand nu primesc alimente. Cele canceroase nu stiu lucrul acesta. Sunt flamande sa primeasca ceva, orice. Dupa 3 zile de post negru celulele sanatoase stau cuminti in carapacea lor iar cele canceroase abia asteapta. Cand se fac citostaticele este evident ca in acest caz celulele sanatoase vor lua f putine iar cele canceroase mai multe. Ideea este de a pastra postul pana cand citostaticile se imputineaza in organism (cam 2-3 zile de la aplicare).

   Atentie insa ca organismul trebuie sa fie totusi puternic pentru a rezista. Iar pentru asta este nevoie ca in perioada premergatoare citostaticelor sa fie supra-alimentat dar nu cu alimente care sa hraneasca cancerul (aici intervine metoda Gerson). De preferat este ca inainte de orice tratament alopat sa se faca un Gerson de 3 saptamani la milimetru. Facuta tomografia si in functie de evolutie decizie pentru continuare cu Gerson sau acceptare citostatice dar cu foarte foarte mare retinere (numai la 1 din 10 citostaticele au efectul pozitiv mai mare decat cel negativ).

   Extrem de importante in procesul de detoxifiere sunt si clismele cu cafea cruda (neaparat 2/zi in cazurile grave).

   Desigur ca totul este pe fondul unei lupte duhovnicesti autentice. Cu spovedanie generala, constientizarea pacatelor si dorinta sincera de indreptare. Cel mai mare doctor este Hristos dar trebuie ca pacientul sa-si doreasca sincer sa fie cu El.

   Mai schimbam 1-2 mesaje aici si daca este nevoie vom comunica si pe e-mail.

   Sanatate multa.

  2. Cristina, nu mai urmaresc acest articol. Daca esti interesata in continuare de documentatie te rog contacteaza-ma pe un alt topic.

 3. Oare nu există şi acum o mulţime de părinţi care îşi vaccinează copiii şi susţin vaccinarea? Se poate să nu fi auzit niciodată nimic împotriva vaccinurilor? Nici de la colegi, nici de la vecini, nici de la TV, nici din cărţi, nici de nicăieri? Se poate să nu ştie că unii oameni se opun vaccinării? În aceste condiţii, nu e obligatoriu să te informezi? Dacă începi să cauţi un pic, nu găseşti o mulţime de materiale care să te pună în gardă? Iar cine nu se informează, de ce nu o face? Asta nu e o mare vină? Să treci superficial peste orice prevedere, considerând că nu poate fi nimic rău cu vaccinarea sau că ţie nu ţi se poate întâmpla nimic rău nu e o inconştienţă desăvârşită?
  Acum plâng unii părinţi. Oare nu va creşte numărul lor tocmai din cauza credulităţii prosteşti, nepăsării, lenei, nepreocupării, mândriei de a fi educat, superficialităţii etc.?

  1. Exemplu:

   Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni. Cei mici au fost imunizati atat cu vaccinurile obligatorii, cat si cu cele optionale.

   „Îi blamez cu toată puterea pe cei care au păreri publice fără să fie argumentate medical în vreun fel. Îi consider niște oameni obscuri, oculți și submediocrii! Să nu mă înțelegeți greșit, cunosc persoane care îmi sunt dragi și apropiate care nu și-au vaccinat copiii, dar nu au încercat niciodată să iasă în spațiul public și să influențeze alte vieți dându-și cu părererea sau dându-se exemplu” scrie Andreea Bănică pe blog.

   https://www.antena3.ro/actualitate/andreea-banica-despre-vaccinuri-nu-lasati-persoane-neavenite-sa-influenteze-vietile-copilasilor-428020.html

   Când ai viziunea asta, după ce îţi nenoroceşti copilul, lacrimile şi regretele nu te mai ajută cu nimic. Este o vorbă: deşteptul învaţă din greşelile altora. Dar dacă unii nu vor…

 4. De ce parintii care au crezut in minciunile celor care i-au sfatuit sa -si vaccineze copii…nu-i dau in judecata ???#probabil e greu sa te judeci cu sistemul….dar sunt multi parinti in situatia asta …se pot asocia ..???
  Poate fi dat in judecata primul ministru si cei care au conceput legea pentru …ca incalca drepturile omului si ale parintilor???
  Asa cum cateva persoane cu inima de romani au dat cerut in instanta sa nu se faca moschea.
  ACUM SA SE CEARA RESPECTAREA DREPTURILOR PARINTILOR DE A DECIDE …

  1. Şi ce dacă-i dau în judecată? Vor spune că boala nu are nici o legătură cu vaccinarea. Iar părintele rămâne cu copilul mutilat, de care să se ocupe non-stop şi cu care să-şi cheltuiască toată avuţia şi energia.
   Aviz amatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!