X

„BENEFICIILE” IMPLANTĂRII CIPULUI: S-a inventat un NANOCIP care VINDECĂ orice RANĂ printr-o singură atingere

de null
https://i.ytimg.com/vi/8DATwWnvpbo/maxresdefault.jpg

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Ohio au inventat un nanocip care poate vindeca orice rană printr-o singură atingere. Dispozitiv revoluționar poate dezvolta celule noi în corpul pacientului, acționând la nivelul pielii.

Potrivit Libertatea.ro, această tehnologie ar putea deschide o serie de noi opțiuni de tratament, precum și noi uși în medicină.

Tehnologia este cunoscută sub numele de Tissue Nanotransfection (THT). Aceasta presupune utilizarea unui cip pe bază de nanotehnologie și plasarea acestuia pe pielea unui pacient. Prin intermediul acestui cip se poate converti o celulă adultă de la un tip la altul, printr-o simplă schimbare a sarcinii electrice. Procedura este neinvazivă.

„Prin utilizarea noii tehnologii de nanocipuri, organele rănite sau compromise pot fi înlocuite”, a explicat Dr Chandan Sen, unul dintre coordonatorii studiului.

„Am arătat că pielea este un teren fertil în care putem crește elementele oricărui organ care este în scădere”.

Dispozitivul nu a fost încă testat pe om, dar s-a dovedit a fi un real succes pe șoareci și porci. La un șoarece cu leziuni la picioare, în decurs de o săptămână, cipul a provocat reapariția vaselor de sânge active, iar în a doua săptămână piciorul a fost salvat. De asemenea, a ajutat soarecii răniți la creier să se recupereze în urma unui accident vascular cerebral.

Potențialul unei astfel de tehnologii este uriaș. Ar putea ajuta la repararea țesutului rănit sau chiar la restabilirea funcției țesutului îmbătrânit al organelor, al vaselor de sânge sau al celulelor nervoase.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Prostilor cipul nu vindeca nimic .veti muri pt ca sist imunitar se va lupta cu corpul strain si cand nu il va dovedi celulele se vor autodistruge. Vreti cu tot dianadinsul sa-i faceti reclama pozitiva ca prostii spalati pe creier sa creada si sa il ia ducandu-se direct in iad.

  1. Cred că ar trebui să citiți cu atenție… E scris beneficii între ghilimele. Ce înțelegeți dumneavoastră prin asta?! Eu nu am găsit nici măcar un articol pe OrtodoxINFO.ro care să fie PRO CIP. Deci…

  2. Monica Meryah,

   Am tot vazut , ca in unele postari comentezi pertinent.

   Dar aici cred ai baut ceva? de cand face Ortodox info reclama la cipuri sau alte baliverene?

   Dreapta informare ce iti spune,? – te informeaza sa nu faci asa ceva, si stii ce se intampla, sa fii la curent (nu la 220 ). revino-ti fata draga.

   Mantuire

 2. Si uite-asa vor merge ca boiii la taiere toti oamenii si te vor si bate daca vrei sa-i opresti sa se nanocipeze. Asa e si cu vaccinul, sa vezi ce s-a enervat unu cand i-am zis de vaccinuri, ca si cum m-as fi luat de viata lui; si mi-am zis ca „chiar nu merita””si m-am linistit, nu se merita sa arunci margaritarele inaintea porcilor ci doar inaintea ortodocsilor, a celor ce sa mantuiesc.

 3. Ai fi foarte uimit sa vezi cat de multi vor sta la coada la cipuri.
  E de ajuns ca Statul sa ameninte cu niscaiva amenzi sau interzicerea unor drepturi elementare si prostimea va da buluc la cipare.

 4. Daca va indoiti asa tramineti! Un stat nu-si poate aresta sau amenda toti cetatenii! Dar daca cetatenii vor sa fie idioti…” Numarul indivizilor imbecili in viata este mereu si in mod inevitabil subestimat de toata lumea” Este prima lege fundamentala a imbecilitatii statuata de Carlo Cipolla. Sint cinci, dar nu despre asta facem discutie in acest moment. Pe fond aveti dreptate! In marea lui majoritate poporul roman este un popor de imbecili, fie ca trag intr-o parte ( precum votantii de stinga) fie ca trag in cealalta( precum ceilalati) Restul raminem sa discutam problema si nu vom avea succes( succesuri?!)daca o mare parte din cei ramsi in aceasta tara se complace in aceasta imbecilitate pentru ca’ probabilitatea ca un anumit individ sa fie imbecil este independenta de orice alta insusire a respectivei persoane” Tot Cipolla… Asa ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.