X

Preotul Claudiu Melean din Cluj “recidivează”, criticând UNTOLD. Drept urmare i se închide pagina de facebook

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un preot clujean, Claudiu Melean, a scris pe pagina lui de Facebook, ca Untold este “inchinat lui satan” si ca lumea s-a saturat de “festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex.”

Preotul a postat pe contul său de Facebook și o petitie prin care se cere mutarea Untold la marginea orașului. Același preot a distribuit o altă petiție împotriva vaccinarii obligatorii a copiilor. Contul său de Facebook a fost din câte se pare închis.

Redăm postarea lui Claudiu Melean:

“Până când ne veţi batjocori credinţă cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniţi pe Maică Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice?

Dacă nu va e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să va temeţi. Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot în care va închinaţi nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care aţi întunecat pe toţi care puteau opri această blasfemie.

Înţelegeţi odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem şi voi să ne tot insultaţi? Noi n-avem ţinte şi dorinţi ce pun pe alţii suferinţi. Voi de ce aveţi? De ce stresaţi populaţia Clujului? De ce nu va e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeti de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din faţă voastră că să fie bine? Oare pagubă spirituală, socială, psihică, energetică, s.a. nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini?

Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de POST.

Va trebui să facem sfeştanie în parcul mare că să ne mai putem duce copiii!”

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

 1. Felicitari acestui om! Desi sunt neoprotestant, apreciez ceea ce a facut acest preot ortodox, niciun alt lider religios nu s-a ridicat sa strige impotriva pacatului!
  Dumnezeu sa-l aiba in paza.

 2. De ce mai stăm pe “feisbuc” în loc să ne lucrăm mântuirea? Tehnologia, folosită excesiv și irațional, tâmpește și, cel mai grav, fură timp. Sf. Talaleu Clicianul spune: Dumnezeu ne-a dat nouă vremea aceasta, fraților, spre pocăință și, de o vom pierde pe ea, vom fi foarte mult întrebați de dânsa” (Vț. Sf. Feb. p327).

  Post cu folos.

 3. Dragilor, eu mi-am inchis facebook-ul pt ca am primit doar injurii si amenintari. Nimeni nu a raspuns la intrebari.

 4. Iata un alt preot Claudiu care marturiseste cu mult curaj! Nadajduim sa opreasca pomenirea ierarhului!

 5. Va multumim,sunteti un adevarat marturisitor! Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute si sa va mantuiasca,Parinte!Asa si pe noi toti!Amin.

  1. Vrednic este părintele Claudiu pentru luarea de poziţie în privinţa satanismului de la Untold, dar pomenirea de către el, de mai bine de un an, a unui ierarh eretic apostat, gest prin care uneşte poporul cu erezia, duce turma spre aceeaşi “destinaţie” ca şi festivalul satanist şi îi compromite mărturisirea.

 6. Totul este dirijat,concertat si concentrat spre ruperea cu tot dinadinsul a acestui neam.Ma mir ca mai sunt preoti care au curajul sa spuna pe nume acestor asa zise spectacole,in contecstul in cara capii BOR,pastreaza o tacere cel putin suspecta.Felicitari parinte!.

 7. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos! Să fim cu El în fiecare moment, în vecii vecilor!

  În urma atitudinii luate contra megafestivalului numit “UNTOLD”, ținut în Cluj-Napoca în timpul acestui Post al Adormirii Maicii Domnului, se pare că fratele preot ortodox, din Cluj-Napoca, Claudiu Melean și-a închis el singur pagina de Facebook, după injuriile și amenințările pe care le-a primit, și dat fiind faptul că nu i s-a răspuns la întrebările adresate.

  Deci, metoda de a te face să renunți “de bună voie” “și nesilit de nimeni” la predicarea pe Facebook a valorilor creștine contra destrăbălărilor organizate, este “recentă”. Să ne amintim că în urmă cu vreo două săptămâni, înainte de sărbătoarea Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul ( joi 20 iulie), mai precis în noaptea dinspre luni spre marți, 17 spre 18 iulie 2017, au fost blocate de către Facebook, fără explicație, 25 de pagini catolice de limbă portugheză și engleză, între care pagina “Iisus și Maria”, care are 1,7 milioane de aderenți; fiecare pagină are de la sute de mii până la 9 milioane de aderenți. A fost necesar ca CNA (CATHOLIC NEWS AGENCY) și alte mijlocace media să publice povestirea despre blocarea acestor pagini. Apoi, în 19 iulie 2017, în jurul orei 1 am, toate paginile blocate au fost readuse la normal. În anul 2016, Facebook a fost criticat că cenzurează paginile considerate conservatoare. “Cu acea ocazie, Mark Zuckerberg a respins alegațiile de cenzură și s-a întâlnit cu lideri conservatori din Statele Unite pentru a-i asigura de neutralitatea Facebook.” Așa am aflat din articolul “Facebook restores blocked Catholic pages, citing malfunction”, publicat de Catholic News Agency, pe data de 19 iulie 2017:
  http://www.catholicnewsagency.com/news/facebook-restores-blocked-catholic-pages-without-explanation-96440/

  Informații asemănătoare (anterioare restaurării paginilor blocate), în limba română, găsim în articolul “Facebook nu se justifică după ce a blocat zeci de pagini catolice”, publicat de Beni Drădici în 26 iulie 2017:
  https://benidradici.com/facebook-nu-se-justifica-dupa-ce-a-blocat-zeci-de-pagini-catolice5/

  Frate Claudiu Melean, să revedem ce ne spune Sfântul Apostol Pavel prin textul destinat să se citească azi, miercuri în Săptămâna a 10-a după Rusalii (1 Corinteni 16,5-12): “Căci mi s-a deschis uşă mare spre lucru mult, dar sunt mulţi potrivnici.” Deci, lăsați ușa mare deschisă spre lucru mult pe Facebook, cu toate că sunt mulți potrivnici. Potrivnicii, puși de Satan, au existat, există și azi, și vor mai exista, însă trebuie să fie biruiți prin IISUS BIRUITORUL CARE A ÎNFIINȚAT BISERICA LUI PE CARE PORȚILE IADULUI NU O VOR BIRUI!

  SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, ȘI DE NOI, ÎN FIECARE MOMENT, ÎN VECII VECILOR!

 8. …asalturile lumii “rafinate” , atat de pricepute in distrugerea sufletelor…
  Toata stima parinte Claudiu Melean !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button