X

Un preot din Cluj a condamnat public marșul LGBT: “Nu putem accepta ca unor astfel de boli să li se facă publicitate, ca și cum ar fi ceva normal”

de null


Pr Claudiu Melean la evenimentul “Rugaciune pentru Cluj Napoca – noua Sodoma”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

43 comentarii

  1. El are dreptate in mare parte,dar când însuși preoții se dau la tineri?Nu dau nume ca sunt multi…..Atunci cum să mai ai incredere in ei…..fiv.ar straita goală când o umpleti de la păcătoși ???

    1. Nu îi băgați pe toți preoți la un loc. Pădure fără uscături nu există! Fiecare domeniu are uscăturile lui. Unele mai mediatizate altele nu. Tot ceea ce se vrea este o presiune și o acceptare a întregii biserici a homosexualismului. Prin astfel de cazuri se aruncă cu noroi în biserică

    2. Care biserică doamnă? Mai nou e business decât biserică, mergeți de fală si să umpleti buzunarele la asa zisii preoți cu averile lor,cu aurul lor la gât si cu bolidele lor de zeci de mii de euro,credeți că toate astea e din salariul minim?Deci cum am zis,care biserică, mai degrabă business ???

  2. DUMNEZEU,Sa Te Binecuvinteze Pentru Adevarul SFITELOR SCRIPTURI,BIBLIA CARE ESTE CUVINTUL LUI DUMNEZEU Si Noi Crestinii In Aceste Vremuri Trbuie Sal Propovaduim Finca DUMNEZEU a Urit Si Ureste Astfel De Nelegiuiri Care La Determinat Sa Ploaie Cu Foc Si Puciosa Peste Cetatile Sodomei Si Gomorei Si Sa-i Stearga De Pe Fata Pamintului Pentru Astfel De Nelegiuiri,Barbati Cu Barbati Si Fimei Cu Femei ! BISERICILE APOSTOLICE,PENTICOSTALE SUNTEM IMPREUNA CU BISERICILE FRATILOR NOSTRII ORTODOCSI,Impartasind Aceliasi Idei Pe Care DUMNEZEU NI LE-A LASAT SCRISE IN SFINTA SCRIPTURA, BIBLIA !!!

  3. Ce facem????? Sustinem păcatul Sodomiei și a Gomoriei ???? Ne alăturăm Satanei?????? Sau respectam cuvântul lui Dumnezeu cat putem noi de bine. După fapte vom fii cernuti. Probabil asa habotnici cum sunt unii sunt pentru iubirea pentru Dumnezeu și nu pentru Diavol.acum este adevărat ca fiecare alege ce vrea. Dacă habotnicii îl recunosc pe Dumnezeu în fata oamenilor și Dumnezeu îi va recunoaște la judecata. Acum, unii au conștiința alti au altceva.

  4. Asta trebuie sa facem toți și nu sa le facem jocul unor dezaxați! Pe vremuri aceștia erau declarați bolnavi psihic. Ăsta este adevărul. Au tulburari de comportament.

  5. Cred ca dna de mai sus care numeste pe crestini habnotici nu stie ce a fost Sodoma si Gomora! Oamenii astia care ii sustin pe anormalii astia gay sunt oameni care nu prea au citit multe despre religie si despre sacrificiile facute de sfinti si de preoti in vechime pt religie. Ce pretentii aveti de la ei?

  6. Si nu spun ei ca nu te tine un act langa un om? Ce nevoie aveti de legalitate? Ca oricum fiecare face ce Doreste. Simtiti nevoia sa strigati in gura mare ca sunteti gay? E ceva de mandrie? Rusine! Rusine voua celor ce sunteti gay si celor ce va sustin!

  7. Egal cu O, de ce? Ptr ca mai marii lui in Creta au legalizat curviile cu ereticii sub falsa denumire de cununie apoi au lasat si o portita ptr un viitor sinod care sa dea voie si la sodomiti si Calistrat a zis cam acelasi lucru dar indeamna lumea la cipuit si la ecumenism tacit prin ascultare

  8. E ceva de genu mai bine curvie decat sodomie uitand, ca amandoua is pacate ce duc in iad, nici unu din aceste pacate nu duce in Rai

  9. Nu este prima oara cand activistii pride tulbura un eveniment la Cluj, a fost tulburata si o conferinta organizata de Coaliția pentru Familie, în luna martie, la UBB. Suvorov spunea: se intampla o data, ok… se intampla a 2-a oara nu mai e o coincidenta. In timp ce unele organizatii sau oameni ii finanteaza cu bunacredinta, iata ca acesti oameni aplica tactici SS din 1933, nu tolereaza citate din Biblie, nu tolereaza scriitori evrei precum Isaia, pentru ca ei cred ca adevarul lor e absolut. Si vreau sa mai spun un lucru.. mi s-a intamplat sa astept undeva la o coada si la un moment dat cineva povestea despre niste partizani evrei din al 2-lea razboi mondial care au oprit un camion si au zis: “Hitler acuma are o problema cu noi, dar dupa aia vor veni si la voi la romani..”. Acum ei au o problema cu crestinismul, dar dupa aceea ma tem ca vor avea probleme si cu altii..

  10. Mihaela Dumnezeu a…URAT şi condamnat păcatul împotriva firii…tu cine te crezi ca sa-l susții…??? Doar Satana şi slugile lui iubesc desfranarea Sodomită.

  11. Mihaela Ciulian Fink tu ai probleme de logica :) Prietenii tai “normali” daca si-ar vedea de viața lor normala ar fi liniștiti si nu le-ar spune nimeni nimic . Problema este ca prietenii tai normali ies in curul gol pe strada ca sa-mi explice mie ce normali sunt ei . Sesizezi fractura din logica ta ?

  12. Dumnezeu uraste pacatul, dar pe pacatos il iubeste si vrea intoarcerea lui ! Despre asta vorbim !! Nu uram pe nimeni…uram pacateleer

  13. Daca pe măta o chema ION si pe taică-to GHEORGHE fi-var de amar cum sinea mea veneați in lume poponari nenorociti și lesbiene mocicoșe…..?????

  14. Un Nu hotarat propagandelor demonice, ci tratarea si indreptarea lor ! Sa spunem Da celor care au o conduita etica si morala !Da invataturii morale crestine ,care indreapta lumea spre o lume a pacii,a binecuvantarii ,a bunastarii si a vietii vesnice impreuna cu Dumnezeu ! Nu destructivitatii! Nu demonizarii ! Nu destrabalarii! Nu alcoolizarii! Nu a drogarii! Nu Prostitutiei! NU criminalitatii! Nu nedreptatii! Nu incurajarii avortului( Nu uciderea pruncilor)! Nu feminizarii barbatului! Nu rautatiilor de tot felul care degradeaza si dezumanizeaza omul,ce este creatia Lui Dumnezeu.

  15. Mizeria pe care voi o minoritate o doriți? Da fă femeie ce vrei in păcătoșenia ta dar nu obliga pe alții să fie de acord cu tine. Nu veți reuși,fii sigura.

  16. mai devreme sau mai tarziu statul roman v-a aproba legea pt acesti denaturati ,dar ce as vrea sa vad atunci cati preoti o sa refuze sa faca cununii intre persoane de acelasi sex deoarece majoritatea sunt oameni cu bani si ochii a multor preoti nu o sa lase sa treaca prada.tot respectul pt parintele Melean adevarate cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button