X

Români în slujba FIAREI: o moldoveancă va conduce cel mai AMPLU proiect din lume, care va elabora sistemul DIGITAL de IDENTIFICARE UNIVERSALA a persoanelor

de null
http://unica.md/wp-content/uploads/2017/07/18118520_10154461374371863_7731006859617393426_n.jpg

Moldoveanca Mariana Dahan, originară din Ungheni, Moldova, are o carieră impresionantă. În scurt timp, aceasta va conduce un proiect, World Identity Network, care are drept scop dezvoltarea unui sistem de identificare universală a persoanelor.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O figură proeminentă în lumea identificării digitale, Mariana Dahan a făcut studii postuniversitare la Massachusets Institute of Technology- Sloan School of Management și doctorat la Paris II Assas University din Franța. Tânăra a fost coordonator de programe și specialist senior în tehnologii de informare și comunicare la Banca Mondială. Moldoveanca este și fondatoare la Global Blockchain Business Council, organizație care implementează tehnologii blockchain- un mecanism care permite oricui să stocheze sau să transfere active.

Inițiativa World Identity Network, lansată la un summit Blockchain, pe insula Necker a lui Sir Richard Branson, va fi condusă de Mariana Dahan. Publicația prnewswire.com scrie că Mariana Dahan a fost forța din spatele Identification for Development (Identificare pentru Dezvoltare)- un program global din cadrul Băncii Mondiale, pe care ea l-a inițiat.

Pe pagina sa de facebook, Mariana Dahan a scris că abia așteaptă să lucreze alături de oamenii care vor contribui spre progresul sistemelor digitale de identificare a persoanelor. În poza de mai jos, Mariana Dahan este alături de Sir Richard Branson, un magnat, investitor și filantrop englez, fondatorul companiei Virgin Group, a cărui avere netă este estimată de Forbes ca fiind de 5 miliarde de dolari și care a ajuns în lista 100 Cei mai Mari Englezi, creeată de BBC. 15014327863128

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Păi dacă-i școlită prin SUA, ce voiați?!
    Toți care se școlesc AFARĂ, își folosesc apoi darurile împotriva poporului și-a credinței (dacă-au avut-o…) în care s-au născut…DEGEABA!

    E valabil și pentru preoți…

    Moldovenii, de-a lungul timpului, am văzut cum sunt LA EXTREME: fie foarte ancorați și apărători ai credinței, cu o morală solidă, intelectuali de forță care UIMESC, fie INVERS!
    S-a dus demult mitul că moldovenii sunt atât de credincioși, încât aleargă după ambulanță ca să sărute crucea de pe ea….

    P.S. Uitați-vă la ochii aproape neomenești ai tipului din fotografie…care are și denumirea de Sir!

  2. e de compatimit creatura asta, Credinta NU a avut -o, este doar o parashuta ieftina care crede ca se trage din maimute si care mai crede ca daca face poze cu “vedete” miliardare capata “faima” lumeasca ,dar uita ca faima nu se ia ca raia… ;)

  3. The Circle (Cercul)(2017) https://www.youtube.com/watch?v=QCOXARv6J9k
    Acest film prezinta foate clar mesajul ca vor implementa un control total, si o sa fie intreaga planeta interesata de disparitia a tot ce e privat, si cum zicea un batran, moș Măndică, mulí îl stiti, in viitor oamenii vor face pacatul (desfranarii) pe strada (in public). Pai daca dispare ideea de privat si moralitate crestina nu va mai exista, caci mai nou chiar oamenii Bisericii, oficialii, promoveaza valorile anticrestine, atunci nu vor mai avea nici o bariera toti in a se destrabala in public; deja se vede ca paradele gay sunt promovate agresiv si protejate cu fortele de ordine in detrimentul celor normali, cei normali sunt prezentati ca oameni cu minti inchise iar Biserica ortodoxa nu ia nici o atitudine impotriva lobbyului gay, propagandei homosexuale, ei prin tacere de fapt incurajeaza aceste faradelegi si cred ca le-ar incuraja chiar prin cuvinte dar considera ca inca nu sunt “pregatiti” oamenii sa primeasca toate minciunile lor, dar le vor primi caci cand pui dusmanul la carma e o chestiune de timp pana te va arunca in groapa.

  4. pe fata lui e un ranjet, ea are un zambet trist, pacat! nu realizeaza in ce s-a bagat (si de partea cui este!). iata rezultatul anilor de comunism (nu ca “democratia” ar fi avut alt scop!). cand nu vor mai avea nevoie de ea, o vor arunca precum o masea stricata!

    1. Corect!
      Eu am mai spus că unii au comunismul în ADN…
      N-am crezut NICIODATĂ că românii sunt atât de slabi în credință, de nepăsători…d-aia ne-au încălecat politicienii și străinii!

      Îți dau un EXEMPLU: am asistat la nunți, botezuri și, NICIUNUL nu știa CREZUL pe de rost!
      E normal?
      Hai că n-ai știut până în 89, dar după?!
      Vreau să spun că, NU părinții m-au învățat ”Tatăl nostru”, ci o colegă, în clasa a 9-a!
      Iar CREZUL, PSALMUL 50, 142, RUGĂCIUNILE ÎNCEPĂTOARE le-am învățat din Biserică, apoi din Acattistier, șamd…

      Într-adevăr, poporul ăsta a fost îndobitocit până în 89 și scăpat ca vaca-n porumb, după 89….a gustat și trifoi, a rumegat și porumb, dar nu s-a potolit și n-a-nvățat NIMIC!
      Suferința și durerile ne vin din superficialitate, neimplicare, lașitate, și….NE-RUGARE, alături de grija pentru înaintașii noștri, aproape păgâni, ne-duși la Biserică, nespovediți, neprimeniți, neîmpărtășiți….

  5. și….ne-pomeniți, după caz…la Psaltire sau la Sf.Liturghie, ca să mai CADĂ povara păcatelor lor de pe umerii urmașilor lor, cocoșați de urmările păcatelor personale dar și-a înaintașilor lor!

  6. Dar, să REVIN: femeia asta, dacă era CREȘTINĂ nu numai în virtutea Botezului, cu scăderile și păcatele ei, nu se angaja la un astfel de proiect, punând umărul la realizarea planurilor Ocultei!

    Azi-noapte, am deschis televizorul..pe TVR 1 cred, vorbea un tip despre robotică, aplicații SMART, având în studiou un grup de români talentați, inovatori și promotori ai inteligenței artificiale, cu aplicabilitate și eficiență de 100% a noilor obiecte ”inteligente” care vor face parte integrantă din casa creștinului…erau atât de fericiți!

  7. „Unde va fi hoitul vor fi și vulturii”., așa spune Scriptura. Fiecare să-și aleagă ce dorește să fie. Hoit nu doresc să fiu pentru că miroase urât. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button