X

M. Tudose vrea MUNCA pana la MOARTE. Vârsta de pensionare ar putea să crească „cu un an, doi“

de null
http://www.petreanu.ro/wp-content/uploads/2017/06/Mihai-Tudose.jpg

 

Premierul Mihai Tudose a declarat într-un interviu acordat pentru Agerpres că vârsta de pensionare ar putea să crească cu un an-doi începând de anul viitor. Ministrul Muncii a precizat, însă, că în condiţiile actualei speranţe de viaţă această creştere nu ar fi posibilă.

Premierul Mihai Tudose a declarat că deocamdată nu se pune problema creşterii vârstei de pensionare, acest lucru fiind fezabil mai degrabă pentru anul viitor sau peste doi ani.

Legislaţia europeană este una, fiecare ţară îşi dimensionează fenomenul în funcţia de vârstă, speranţa medie de viaţă din ţara respectivă. Când vom ajunge şi noi cu speranţa de viaţă la peste 80 de ani, stăm şi noi de vorbă despre acest lucru. Deocamdată, o să mai crească cu un an-doi, probabil începând cu peste un an, peste doi ani”, a declarat Mihai Tudose.

Ministrul Muncii: Dacă speranţa de viaţă va fi 85 de ani peste un an-doi, probabil se va lua în calcul
Ministrul Muncii, însă, Lia Olguţa Vasilescu, a negat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că Guvernul ar intenţiona creşterea vârstei de pensionare în România.

„Să fim foarte atenţi la ce se comunică“, a spus Olguţa Vasilescu, la Antena 3, arătând că premierul Mihai Tudose a precizat foarte clar, în interviul pentru Agerpres, că această creştere ar fi posibilă în condiţiile în care se schimbă şi media de viaţă.

„Vă rog să luaţi declaraţia premierului, care spune foarte clar că nu se pune problema la noi, pentru că avem o altă medie de viaţă. Într-un an-doi, poate, dacă creşte media de viaţă, se va putea pune problema de acest lucru, dar pe legea pe care o avem acum în proiect, nu se va schimba vârsta de pensionare şi nici premierul nu a comunicat altceva. Când o să ajungem la speranţa de viaţă peste 80 de ani, stăm de vorbă. Vă spun foarte clar că nu se poate pune problema să crestem vârsta de pensionare. Dacă peste un an-doi va fi 85 de ani speranţa de viaţă, probabil că se va lua în calcul”, a spus Lia Olguţa Vasilescu la Antena 3.

Acum, bărbaţii din România ies la pensie la 65 de ani, iar femeile la 63 de ani.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Social
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Păi ”normal”!
  Pe noi să ne înmormânteze colegii, iar cei din servicii, poliție, jandarmerie, justiție…să iasă DE TINEREI la pensie, poate-o pun și de-un copil făcut ”la bătrânețe”, cumulând PENSIA BABANĂ cu salariul, la fel de corespunzător!

  Așa cum s-a spus despre Ficus, că ”gândește cât vorbește, și vorbește cât gândește”…așa, și despre klingonianul ăsta ”gândește RIDAT, vorbește GOGONAT precum nasul său borcănat și mintea ridată de murătură zbârcită, expirată”!

  P.S. Ăstora, cu idei ”strălucite”…le doresc lor și neamului lor, să moară la locul de muncă și să nu se bucure de nicio pensie!

 2. Eu chiar voiam să plătesc cativa ani,dar se pare că sant puşi pe noi. Industria au distrus-o şi au băgat-o in buzunar(conturi)locuri de muncă sant aşa cum sant şi f prost plătite. Şi nici astea nu sant de ajuns şi vor să avem contributie 35 de ani şi bărbati şi femei. Acum fiti atenti,nu cred că sant singurul care ştie asta.

  In 1994 cred că nu greşesc anul in Franta era Preşedinte Miterand.şi unul din gaşca lui a zis aşa: ce rost are să trăiască omul peste 65-70 de ani,să aplicăm EUTANASIA. Se pare că asta vor să ne facă ,să ieşim din sistem cu picioarele inainte. Că aşa vor unii.

 3. Pai Magda, ăștia că tocmai asi doresc sa moara la locul de ,,munca”, avind in vedere ce locuri de ,,munca ” bengoase și cu privilegii au

  1. Tu, la cine te referi?
   La parlamentari?
   Eu vorbesc de băieții kaki care fac mercenariat, care își plătesc regește locul în care să-și lase ciolanele prin ”teatrul” de operațiuni, ucigând oameni care nu le-a făcut NIMIC, de cei cu ochi albaștri, rași pe ceafă….și, nu în ultimul rând…magistrații care cică nu pot să vândă cartofi în piață sau să facă pe avocații după ce ies la pensie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.