X

CRIMINALUL Serban Huidu o ataca cu tupeu pe ANI CRETU

de null
http://www. adpm.ro/wp-content/uploads/2011/10/serban-huidu-accident.jpg

Disputa din ultima perioadă care a împărțit România, a întărâtat și vedetele. Șerban Huidu a uitat de maniere și a sărit la gâtul actriței Ani Crețu. 

Bătăioasa Ani Crețu ma confunda cu unul dintre admiratorii ei și „ma pune la punct” printr-un mesaj privat. Cică ar trebui sa îmi cer scuze publice. Draga Ani, îmi pare rău pentru suferință băiețelului tău, dar sa o folosești împotriva vaccinării e o ticăloșie! Acesta mișcare începută pe internet , unde toate gospodinele stiu medicina, trebuie sa înceteze. Pentru viitorul copiilor mei și ai voștri. Sa îți fie rusine madam Istericale!”, a scris Șerban Huidu pe Facebook după ce a făcut publice o serie de mesaje pe care actrița i le-a trimis în privat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vaccinarea reprezintă, potrivit autorităților, o politică de sănătate publică și trebuie deci să fie reglementată prin acte legislative. Tocmai din acest motiv în prezent există dezbateri intense pe proiectul de lege a vaccinării. Însă cele mai aprigi controverse se iscă în momentul în care în discuție este adusă obligativitatea vaccinării.

Fiul actriței Ani Crețu s-ar fi îmbolnăvit după vaccinul ROR

Ani Crețu susține că a fost de bună credință și a vaccinat copilul potrivit schemei națioanle. Însă după fiecare vaccin starea băiețelului ei se înrăutățea. Refuza să mai fie hrănit și asta pentru hrana unui nou-născut este laptele, iar el era alergic, alergie agravată de vaccinuri.

http://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2017/05/ani-cretu-copil.jpg

Din momentul în care și-a imunizat copilul cu vaccinul ROR, actrița spune că a început un adevărat coșmar. Băiețelul ei a intrat în șoc anafilactic de mai multe ori și foarte, foarte greu a reușit să-l diagnosticheze corect pentru că în România testele care sunt la îndemâna oricui nu sunt capabile să pună un astfel de diagnostic complex.

Micuţul Adan a fost diagnosticat şi cu  intoleranţă la histamină, o alergie foarte puternică şi foarte greu de controlat.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

37 comentarii

  1. Nu cred ca e corect sa l faceti criminal a fost condamnat de legile acestui stat bune sau rele.Nici d na nu e corect sa fie hulita din cite stiu eu se intimpla in procent mic ca cei vaccinati sa aibe consecinte.Este probabil cazul d nei si e tragic dar asta nu inseamna a toti copiii sa nu fie imunizati la boli contagioase.Ca de obicei adevarul e la mijloc

    1. Mda…legile Statului sunt interpretabile și alambicate, precum cei care le concep PERVERS!
      Așa vezi grozăvia de azi în care au întrecut orice imaginație – își LEGALIZEAZĂ FURĂCIUNEA, dar spun STOP verificărilor de la data emiterii acestora, concomitent cu legi aspre pentru proștii care vor să facă ca ei!

      Așa vezi oameni de ”stat” PENALI, salvați de legile făcute TOT de ei, unii dându-și cu mir sfințit să-i apere sfinții de PEDEAPSA BINE-MERITATĂ!

      E năucitor!
      Ar trebui să intrăm în Cartea Recordurilor pentru MULTE!
      Mai ales pentru o înțelegere greșită a toleranței…

    2. Procentul de copii afectati de vaccinuri nu este mic, este chiar foarte mare, doar ca nimeni nu i recunoaste si nu sunt inclusi in nicio statistică. Daca vreti sa stiti adevarul căutati pe google forum copii afectati de vaccinuri si veti gasi declaratiile unor părinti disperati care nu mai stiu ce sa faca sa si salveze copiii. Medicii nu recunosc aceste efecte si spun intotdeauna ca este o coincidenta… Va garantez ca daca copilul dumneavoastra perfect sănătos ar fi distrus dupa un vaccin si nimeni nu v ar ajuta cu nimic, nici acei. are s au străduit sa va convinga sa vaccinati, ati vorbi exact ca ea. Cand umbli in toata lumea cu cel mic sa găsesti o solutie, cand trebuie sa gasesti mereu mii de euro pentru analize si medicamente si cand stii ca al tau copil va avea toata viata probleme, pentru ca tu te ai lasat prostita sa faci ceva ce sufletul iti spunea ca nu e bine, poti trata aceasta situatie cu intelegere. Doar ca, daca am avut noroc si noua nu ni s a intamplat, consideram ca este normal ca unii să sufere, pentru ca face bine la ceilalti….Doar ca, de multe ori, roata se întoarce si brusc, întelegerea noastra dispare… Aproape toti anti vaccinistii au fost la inceput pro vaccinisti, ..pana s a intors roata….

    3. Cat tupeu poți să ai!!!Dacă ți omora copii mai vb la fel?Mare gunoi și tu și Huidu,!!are tupeu sa rada de lume la tv!!! Tătaru dracu!!

    1. Termenul de ucigas va satisface ? Si ca sa nu avem probleme :) UCIGÁȘ, -Ă, ucigași, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care a ucis sau a încercat să ucidă pe cineva; asasin, homicid1. 2. Adj. Care provoacă (sau poate provoca) moartea cuiva. Armă ucigașă. – Ucig (prez. ind. pop. al lui ucide) + suf. -aș.

      sursa: DEX ’09 adăugată de blaurb. acțiuni

    2. Trebuia să plătească !!așa arată că statul își face datoria!!! Accident provocat de el!!Un gunoi care are curajul sa râdă de lume la tv după ce a omorât !!

  2. Un jeg de om a carei emisiune si viata este o zeflemea. Huidu este ultimul om din aceasta tara care poata sa emita judecati de valoare vis a vis de viata si moarte. Putea sa taca. Trei vieti are pe constiinta acest individ si ar fi trebuit sa fie mult mai rezervat in declaratii, mai ales ca nu i le-a cerut nimeni. Dar prostul nu e prost destul pina nu e si fudul! Nu a facut nici o zi de puscarie si probabil ca de aceea are impresia ca este cumva mai presus de restul, ca este intangibil.
    Pina si ministrul Bodog mi s-a parut a fi mai cu capul pe umeri, chiar daca este direct implicat in sistem,fata de acest criminal terchea-berchea.
    Huidu-itule, pina sa ne ducem noi in padurile din Brazilia du-te tu si te spovedeste, sau, daca ti se pare mai lumesc, mars la puscarie jigodie!

  3. eu cred ca el are o datorie mare la cei care l-au scapat ,iar acum cu toata tevatura asta cu vaccinurile el tebuie sa plateasca polita , facand reclama pozitiva si indemnand lumea , in felul lui vulgar sa-si vaccineze copiii . La fel are de platit si Daniel Ciobotea pt banii veniti la catedrala

  4. Ce comentarii ”strașnice”!
    Cum să nu fi fost VINOVAT imbecilul ăsta care-și punea coarne în emisiune?
    Cu alea a dat ÎN PLIN cu capul ăla sec DIRECT într-un copac…în Austria, de a stat în comă și-l compătimeau pe idiot!

    Apoi, a ajuns să omoare doi oameni pentru că avea viteză în CURBE…ceea ce și ultimul prost știe CĂ NU SE FACE!
    Iar asta a fost o RECIDIVĂ, pentru că a mai călcat pe accelerație în curbe, provocând alte accidente!
    Cum de i-o arde de glume, cioace și JUDECĂȚI atâta timp căt este/rămâne UN CRIMINAL JEGOS, INFATUAT CU LIPSĂ DE NEURONI ȘI DE CONȘTIINȚĂ!

  5. Huidu sasi vada de panarama aia de emisiune cu papusile mapet care danseaza ,si au ce sa invete copii nostri de la Huidu pupincuristu.Credeti ca tot ce i sa intamplat e o coincidenta sai multumeasca lui Dumnezeu in fiecare zi cand se trezeste ca inca mai are mila de el de noi toti dar nusi da seama ce face

  6. Dezbina si cucereste!
    Indiferent de cine are sau nu dreptate , suntem unii impotriva altora, romani fiind!

  7. sunt de acord cu vaccinarea daca cei care o fac isi asuma in scris consecintele .mai pe romaneste mi ai distrus copilul iti fac si eu un “vaccin ” cu virusul HIV …toti vor sa faca ceva “bun” dar nimeni nu si asuma nimic …cat il priveste pe Huidu care a scapat de puscarie …asta inseamna sa fii smecher …se stie in lumea buna cine l a scos ….Apropo domnu Huidu de responsabilitate si demnitate …trebuia sa ti asumi acel accident ..a fost premeditat ptr ca ai facut o depasire interzisa ….cu un pumn de bani si relatii sus puse nu se sterge fapta …cat priveste caracterul acestui domn Huidu ..cred ca toti s au lamurit …nu sunt Dumnezeu sa l judec ..dar ar trebui sa lase gura mica cand vine vorba de responsabilitati ….sau cand se discuta ceva despre viata unui om ..

  8. A inviat mortul criminal?dupa ce a omorit oamenii el plangea de nila masinii,Vai masina mea!!,dar el cu ditamai barna in ochii lui cum de vede paiul din ochii altora,sa faca bine mortul sa scape de hoit si sa-si scoata barna prima data

  9. Daca acest personaj CA om sau domn nu poate fi catalogat, are inca tupeul Sa vb, este normal sa traim intr-o cloaca de efect unde cel puternic, cu relatii SI cu bani, Sa faca ce doreste deoarece Nu plateste ,larva musca, parca iesise din viata publica, Un mizerabil ,fara educatie

  10. la astia cand omoara un crestin sunt ridicati in rang, deci la ei sa distruga, batjocoreasca, ucida un crestin e o cinste si sunt recompensati pe toate planurile. Deci privindu-l pe huidu si vazandu-i reactia ai imresia ca zice: “morti, vrem morti, cat mai multi morti”. Iar primul ministru e cu muuuuult mai insetat de sacrificii umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button