X

Interzicerea GÂNDIRII, un vis COMUNIST. Funeriu: „OPINIA” anti-vaccin trebuie INTERZISĂ prin lege

de null
Foto: http://s.iw.ro

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, spune vine cu o propunere drastică pentru a crește numărul copiilor vaccinați: „opinia” anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. El face o paralelă cu nazismul și afirmă că această „opinie” aduce moartea, fiind o instigare la omor.

„”Opinia” anti-vaccin trebuie interzisă prin lege. Pentru că „opinia” referitoare la pericolul reprezentat de vaccinuri nu este susținută de niciun studiu. Singurele care spun asta sunt niște fraude grosolane. Dar această „opinie” aduce moarte. Vaccinurile aduc viața. Tot așa cum „opinia” pro nazistă e interzisă pentru că s-a demonstrat că aduce moarte, ar trebui interzisă „opinia” anti-vaccin. Care nu este o „opinie”, ci o instigare la omor”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Anterior, fostul ministru al Educației a susținut că „cei care răspândesc minciuni despre vaccinuri ar trebui puși sub acuzare pentru distribuirea de informații false care pun în pericol sănătatea.”

„M-am săturat ca toți nenorociții analfabeți științific să vină cu „păreri”, pentru că, nu-i așa, toată lumea are dreptul la părere. Băbăieți: cine are părerea că 1+1 = 3 își exercită dreptul la cretinism, nu dreptul la părere. Și cine se ia după el… și mai și”, a completat el.

Săptămâna trecută, premierul Mihai Tudose a criticat în termeni foarte duri refuzul unor părinţi de a-şi vaccina copiii, el vorbind chiar despre decăderea din drepturile părinţeşti. „Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti”, a afirmat premierul.

România se confruntă cu cea mai mare epidemie de rujeolă din ultimii șapte ani. Sunt 7.500 de bolnavi, iar 31 de oameni au murit. În plină epidemie, România nu avea dozele de vaccin care protejau populaţia împotriva acestei boli.

În primele cinci luni ale anului, Ministerul Sănătăţii s-a bazat pe o rezervă de peste 200.000 de doze rămase de anul trecut, fără să aibă încheiat vreun contract de furnizare de vaccin ROR. O greşeală din care au învăţat ţările vecine, aparent doar ele, care se simt acum vulnerabile în faţa rujeolei.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Bai „.////…/./” cine te crezi ?Cum de ” uitati”(toti !)cand ajungeti LA Bucuresti pe cine TREBUE sa reprezentati si ale CUI interest sa sustineti !..Ca doar nu te- a votat dragnea sau iohanis !

 2. Nimeni nu o sa-mi interzica cum si ce sa gandesc si sa vorbesc!
  Asta vor sa faca cu vaccinele,un popor de zombii care sa faca ce i se spune!
  Vreti asta pentru copii si nepotii vostrii????

  1. exact, doar e ok si cu epidemie de rujeola, o asteptam pe cea cu poliomielita, eventual pe cea cu variola.
   o vorba din batrani zicea asa: iti vaccinezi doar copiii pe care vrei sa-i pastrezi. 🙂

 3. Domnu Funeriu sa demonsteze prin studii ca vaccinurile nu reprezinta un pericol! In partea cealalta sunt studii care demonstreaza pericolul vaccinurilor! Cat despre pedepse sa aibe grija ca nu suntem inca intr-un stat totalitar! Te crezi vreun inchizitor?

 4. Fiecare are dreptul sa aleagă pentru sine ce crede ca este mai bun ! Problema este ca intr-o epidemie costurile tratamentului sunt foarte mari comparativ cu cele ale preventiei!

 5. DOMNULE FUNERIU ,
  FAC ABSTRACTIE DE FIGURA DV DE VITEL LA POARTA NOUA , CA ESTE MAI PUTIN IMPORTANT , DECIT VACCINUL RUJEOLAT .
  AM INFORMATII NU DE AZI NU FE IERI SI NU DIN ROMANIA CA CEVA NU ESTE IN REGULA CU ACESTE VACCINURI SCOASE IN ULTIMI ANI .
  MARIA DV. FACETI UN PAS INAPOI
  SI LASATII PE CEI CE AU INVENTAT ACESTE VACCINURI SA SE DISCULPE CU PROBE REALE IN PREZENTA CELOR CE VA CONTESTA !
  NU A TI INTELES S AU SINTETI GREU DE CAPATINA , CA LUMEA NU VA REFUZA VACCINUL PROPRIUZIS , CI VACCINURILE FACUTE SA NE OMORITI !
  ASTA NU ATI INTELES DV.
  DACA SINTETI MANIPULAT , ESTE PROBLEMA DV.
  DACA SINTETI IGNORANT LUATI VA DE MINA CU POMOHACI SI PUPATI VA MIINILE SI CURU RECIPROC IN INTIMITATE CA NU NE DERANJEAZA .
  IMPORTANT ESTE CA NU VA SCOATETI IGNORANTA SI PROFESIONALITATEA SCAZUTA LA STRADA .
  IESITI DIN VIATA PUBLICA SI NU UITATI SA VA LUATI SI FIZICUL !
  CU RESPECT !
  EU VA VREAU BINELE !
  CREDETI MA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.