X

Jocurile OLIMPICE și nebunia TRANSGENDER – Fără LIMITE: S-a renunțat la testarea genului pentru a permite BĂRBAȚILOR să concureze ca FEMEI în toate competițiile

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Comitetul Internațional Olimpic a suspendat testarea de gen pentru Jocurile Olimpice din 2018 și poate permanent. 

Niciun astfel de test nu a fost făcut pentru Jocurile din Rio de anul trecut.

În iulie 2015, Curtea de Arbitraj pentru Sport (CSA) a pus capăt unei reguli promulgată de Asociația Internațională a Federațiilor din Atletism (IAAF), organismul de conducere care a stabilit niveluri maxime de testosteron pentru concurenții de sex feminin. În conformitate cu regula suspendată, limita maximă pentru femei în evenimente sportive la nivel internațional a fost de 10 nanomoli de testosteron per litru de sânge. CAS a concluzionat, mai mult sau mai puțin, că datele disponibile care leagă testosteronul de performanța sporită a atletelor au nevoie de mai multe dovezi. (Citiți mai multe despre problemele de gen la Womenshealth.news.)

Doar o scurtă notă: testosteronul este principalul hormon sexual masculin.

În decizia sa de 161 pagini, comisia de arbitraj, care pare să fie formată mai degrabă din avocați decât din oameni de știință, a scris că “în prezent există dovezi insuficiente cu privire la gradul avantajului pe care femeile hiperandrogenice sensibile la androgen le pot avea față de femelele non-hiperandrogenice”. (N.T: Hiperandrogenism, cunoscut și ca exces de androgen, este o stare medicală caracterizată prin nivele excesive de androgeni -hormoni sexuali masculini, cum ar fi testosteronul- în corpul femeii.)

Decizia CAS a fost o victorie pentru sprinterul indian Dutee Chand, care a fost interzis să concureze din cauza nivelurilor ridicate de testosteron.

În conformitate cu decizia provizorie a arbitrajului, IAAF trebuie să prezinte dovezi cel mai târziu în această lună pentru a justifica reinstituirea regulii. Având în vedere tendințele sociale în ceea ce privește identitatea de gen, care poate sau nu să se alinieze la știință, pare probabil încotro se îndreaptă.

“În februarie, Comitetul Internațional Olimpic a fost de acord să înceteze reglementarea nivelului natural de testosteron al femeilor până la rezolvarea cazului IAAF”, a explicat The Daily Caller.

Poate vă aduceți aminte titlurile când atletul sud-african Caster Semenya a câștigat o medalie de aur la cursa de 800 de metri feminin din Rio. Se spune că se presupune că alergătorul de clasă mondială are o condiție intersex, pe care Natural News a descris-o într-un context nerelevant ca fiind o condiție în care persoanele au caracteristici atât feminine cât și masculine. (N.T – Intersex” este un termen general folosit pentru o varietate de condiții în care o persoană se naște cu o anatomie repoductivă sau sexuală care nu se potrivește cu definițiile tipice ale unei femei sau ale unui bărbat. De exemplu, o persoană este în exterior femeie dar are o anatomie masculină în interior.)

“Starea de intersex a lui Semenya îi determină să producă mai mult testosteron (hiperandrogenism) decât majoritatea femeilor, determinând întrebări despre un avantaj biologic nedrept”, a adăugat The Daily Caller.

Potrivit Sports Illustrated, care a speculat că Semenya ar fi putut lua medicamente pentru a suprima nivelul de testosteron înainte de schimbarea regulii, presupusa afecțiune hiperandrogenică în care organismul produce niveluri mai ridicate ale hormonului “construiește o masă musculară mai mare și îi permite să alerge mai repede.“

Separat, Natural News a raportat ironic, probabil, cu câțiva ani în urmă, că nivelurile de testosteron au scăzut în rândul bărbaților din toate grupele de vârstă, fenomen care poate contribui la cancerul de prostată și de testicule, la disfuncția erectilă, la masa musculară slabă, oboseală, insomnie și probleme de memorie/concentrare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button